Anledningen till att jag inte bloggat beror på att jag har skadat min hand . Och då har jag inte kunnat bloggat då jag vart handikappad i den handen . Men nu så har det börjar blivit bättre gör fortfarande as ont men det är ändå lugnt. Så nu vet ni kram! Det jag inprincip har gjort denna helgen är att kollat datorn så..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej! Helt sjukt att imorgon är det fredag och jag får lov Haha är grymt taggad . Men min torsdag idag har varit perfekt . Jag kom hem och satt mig och börja plugga "sluttampen" av det som jag ska ha på mitt kemi prov imorn sen så åkte jag på träning vid halv 6. Vi hade fys till 7 så det var jobbigt men väldigt kul . När jag kom hem skyndade jag mig och duschade så kom vi iväg till spicy hot här u Karlstad vid halv 8 tiden och det satt så perfekt med Thai mat idag . Och nu är klockan ungefär 5 över 10 och jag har pluggat igen på mitt kemi prov . Nu bjuder jag på en atm bild som är helt ointressant men ändå en bild . Imorgon tänkte jag visa mitt rum så det är jag taggad på. Men ni får ha det så bra så ses vi imorgon hejdå!

Likes

Comments

Hej! Idag är det onsdag vilket är extremt skönt .Idag har jag inte gjort så mycket för utom att handla ,vi slutade runt 3 idag så det va skönt för jag brukar egentligen sluta 4 på onsdagar så det känns jätte skönt att sluta en timme tidigare . Men det känns iallafall jätte skönt att det är torsdag imorn också. Veckorna går så snabbt och jag får sportlov på fredag som känns ännu skönare . Men jag vet inte mer vad jag ska skriva så vi syns kanske ikväll om inte annat imorn . Hejdå!

Likes

Comments

Hej ! Idag / nyss gjorde jag en suuper god pasta som är jätte enkel att göra och det är så gott! Jag bara slängde ihop , extra tunna spagettis , sen när dom kokat slängde jag i färska feta ost bitar , hade i aromat , sedan toppade jag med vit peppar , riven ost och baby spenat jätte gott och enkelt

Likes

Comments

Heeej!! Idag började vi 8 och slutade 11:10 så åkte hem efter den sista lektionen och tog det lugnt . Men sedan var det att åka iväg igen och gå på utvecklingssamtal klockan 1 . Så äntligen är jag hemma . Nu sitter jag och dricker isvatten och pluggar till mitt kemi prov på fredag . Har inte så mycket och skriva om , tänkte ge er en outfit bild men det vill ni nog inte se då jag har gått i mjukis i skolan hela dagen vilket är helt ointressant . Men ja hejdå vi syns kanske om inte annat hoppas jag vi syns imorn ❤️

Likes

Comments

Hej , gjorde ju ett inlägg i november förra året senast ungefär 4 månader sedan . Men jag vet inge vad som hände då jag bara slutade efter första dagen . Men nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen och denna gången på riktigt . Kommer blogga när jag har tid och lust . Ska blogga när jag har något roligt att skriva om annars blir det mest drygt och tråkigt att läsa . Men Aa vet inte vad jag skriva mer så hasta la vista !!❤️❤️ btw här kommer en bild på min outfit idag ( byxor h&m , tröja h&m , skor lager 157) ha det bra!!

Likes

Comments

Hejsan! Gjorde ju ett inlägg för bara ett litet tag sedan . Men kände att detta får bli mitt "godnatt" inlägg haha. I kväll blir det massvis med plugg. (Det ska ju va inlämnat imorn) men är ganska dålig på läxor för det blir så stressigt men ska börja ta tag i det. Men det blir ju lite "pluggmys" då jag har en marabou oreo. Min favorit hel klart! Jaja ska fortsätta med mitt pluggande så hoppas jag verkligen att vindes imorn . Kram💕

Likes

Comments

Hejsan ! Det har snart gått er sen jag bloggade . Blev sugen igen eller njae har väll varit sugen på det ett tag nu. Därför ska jag ge det ett försök igen. Jag har ändrats mycket sen sist. Jag har börjar högstadiet varit utomlands . Bara haft ett grymt bra liv haha. Så nu vill jag börja blogga igen så ni kan ta del av mitt nya liv. Jag har blivit mer intresserad av att ta bilder så mycket bilder kommer det bli. Sinnesjukt att det snart är jul haha. Har inte haft tid till något då det varit väldigt stressigt för att är ju inprincip nytt haha. Men ja ska ge detta ett försök så hoppas ni vill läsa . Kommer bilder på det som hänt på senaste ha det grymt bra mina kompisar💕

Likes

Comments

Hej! Hittat några snygga outfits till våren och till gymmet. Hoppas ni uppskattar , btw hemma från Sälen nu , hade sjukt kul iallfall . Jaja här kommer bilderna ha det bra hejdå kram!

Likes

Comments

Hej! Nu sitter vi och tar en fila paus i pulsens värmestuga . Har lite bilder från igår som jag lägger upp nu , väldigt dålig på att skriva långa bra inlägg men älskar och fota så ... Här kommer bilderna ha det bra kram!

Likes

Comments