Pics from Pinterest


Men godmorgon finisar! Har varit vaken ett tag men legat och dragit mig en stund. Ska ta mig ut på en PW i det gråa vädret innan jag måste göra mig redo för jobbet. Hoppas ni har grym start på helgen! Puss💋
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Pics from Pinterest


Tänkte bara kika in och säga godnatt! Såå jäkla trött och klockan ringer tidigt imorgon igen då det vankas jobb och sedan match. S kom hem från Gävle när jag kom hem från jobbet, alltså strax före halv 8 så det blev en sen middag i soffan framför idol. Ungefär som en lugn fredag bör se ut, vädret gjorde en inte speciellt sugen på att vilja göra något annat heller, haha.


Hoppas ni har en skön start på helgen babes! Natti💋Likes

Comments


Pics from Pinterest
Så nu ska den här trötta människan gå och sova. Sov inte så mycket inatt och nu har jag varit nervös hela kvällen haha😂. S har ju haft match och jag är alltid nervös då av någon anledning.. Don't know why men nu gick det ju bra och den är slut så då kan jag släppa det och somna till något avsnitt av en serie.

Imorgon är fredag och helg vilket känns så nice! Börjar inte förrän 14 och det är så skönt för då hinner jag fixa lite innan och förbereda middagen innan jag glider mot jobbet.

Natti natti babes!💋


Likes

Comments


Jag sitter alltså som ett litet nöjdo (om det nu är ett ord) i soffan i min nya päls! Den är verkligen magisk och jag älskar att alla fuskpälsar ser bättre och bättre ut för varje år. Jag är dock mindre nöjd med lampan som också kom idag... Jag får liksom inte upp den ordentligt, så jäääkla störigt! Får se vad S säger imorgon kväll när han kommer hem för nu orkar jag inte hålla på mer. Ska slå på hans match som börjar snart och krypa upp i soffan med en kopp te och tända lite ljus. Måste ha något som lugnar nerverna lite haha, för jag lär ju inte öppna en flarra bubbel till mig själv 😂.


Likes

Comments

LIKNANDE INLÄGG

I JUST HAD TO

" Pics from H&M.com Jag var ju bara tvungen... Hur fin är inte färgen på den här fuskpälsen från H&M…"

BRRRR IT'S TIME FOR FURRRR!

" 1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR 7. HÄR // 8. HÄR // 9. HÄR "

HUMP DAY

" Pics from Pinterest Godmorgon babes! Det har alltså regnat sedan igår... Så tråkigt verkligen. Hål…"

INSTAGRAM