Höll på att få spunk på tentan.. körde liksom fast och behövde en paus. Åkte till havsbaden och gick en sväng och vips så fick jag lite energi igen! Så nu ska jag gnugga på här så att jag förhoppningvis blir klar någon gång ikväll.
// I am having an exam and I just ran out of energy. So I went to the beach for a walk and gosh I really needed that fresh air. So now I'm gonna try to finish this exam tonight so I can enjoy the weekend!

Likes

Comments

Pics from Pinterest


Godmorgon gänget! Är ledig idag vilket känns magiskt förutom att jag har hemtenta... Men ska försöka få den klar idag så jag kan se grabbarnas match ikväll och sedan njuuuuta av helgen. Är nämligen ledig i helgen så det vore ju magiskt om den blev klar idag. För övrigt är ju vädret riktigt trist.. det bara regnar och är grått och träningsmotivationen ligger på noll. Äsch nu ska jag sluta gnälla och fixa lite frulle sedan sätta igång med tentan. Puss på er!

Likes

Comments

Har precis bokat en weekend till Helsingfors nästa helg. Var där på jobb några gånger förra vintern så tycker jag har lite koll på staden iaf. Men är det någon som sitter inne på några bra ställen man inte får missa så hit me!

Likes

Comments

Boot Zara, HÄR // Hoodie Hope, HÄR

Mössa Acne, HÄR //Jeans ASOS, HÄR


Hej på er! Har varit ledig idag och faktiskt lyckats få en hel del gjort. Har städat, pluggat, köpt nya tavelramar osv. Nu ska jag ta mig en varm dusch innan jag ska göra mig redo för match. 

Likes

Comments

Pics from Pinterest


Har varit i Göteborg på dop idag för mitt söta kusinbarn. Så mysigt att få träffa släkten lite och därav min dåliga uppdatering. Men det är en ny vecka med nya tag imorgon. Hoppas ni haft en toppen helg!💋

Likes

Comments

Slutade 11 så hoppade i pyjamasen direkt när jag kom hem. Sitter fortfarande i soffan och myser och tänker sitta här ett tag till.
// I putted on my pjs right away when I got home from work and made some hot cocoa.

Likes

Comments

My Instagram@sofiasundin