Vi tog en eftermiddagsfika vid norra hamnen. Köpte givetvis med oss varmchoklad och kaffe från Etoilé. Så sjukt härligt att bara sitta och kolla på folk i solen, våren är verkligen på ingång!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Pics from PinterestGod morgon gänget! Hade tenta igår så där av tystnaden här. Men nu är det onsdag och jag är ledig, såå nice eftersom solen faktiskt skiner (får hoppas att det håller i sig hela dagen). Nu ska jag bege mig till gymmet en sväng innan jag tar tag i den här dagen. Puss så länge! 💋


Likes

Comments


Hallå gänget! Gårdagen var riktigt nice. Började dagen med en PW innan vi åkte in till Helsingborg för en lunch på mitt favvo hak Etoilé med ett riktigt härligt gäng. Efter det kollade vi ikapp några avsnitt av "Innan vi dör" (riktigt bra serie på SVT). Det var en bra söndag med andra ord.

Idag har jag enbart jobbat, så har inte direkt hunnit med något förutom att jag kan ha beställt en present till mig själv.. haha! Nog om det nu ska jag plugga lite och fixa mina naglar. Puss!

Likes

Comments


Intog soffläge direkt efter jobbet, haha. Har inte rört mig därifrån än.. Men vi ska röra på oss snart för lite middag så måste börja göra mig klar helst nyss! Men ha en härlig kväll gänget!


Likes

Comments

LIKNANDE INLÄGG
  • THURSDAY

    " Pics from Pinterest Heeej snyggingar! Sorry för dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har j…"

  • POSTER

    " Hämtade ut min nya poster härom dagen och jag gillar den starkt! Sen att pengarna går till en bra …"

  • SUNDAY

    " Inspo pics from Pinterest "

INSTAGRAM