Header

Strålande sol! Jag letade snabbt upp solglasögonen och begav mig ut för att chocka kroppen med några solstrålar. Jag gick bland annat förbi Förbi Sofia kyrka och avslutade promenaden uppe på Stigbergsgatan där jag stannade för att beskåda hur Stockholm badade i solsken.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter en lång helgfrukost gick färden mot ett soligt Djurgården och Rosendals trädgård. Vi tittade på blommorna i dom fantastiskt fina växthusen och gick sedan en promenad längs med Djurgårdsbrunnskanalen. Längst ut på Djurgården, på andra sidan kanalen, ligger Kafé Kruthuset. Det är en doldis med vad som måste vara Stockholms mest prisvärda fika. Vi åt köttbullemacka och morotskaka innan vi fortsatte vår promenad.

Likes

Comments

Sprang ner till Bröd & Salt på Renstiernas gata för att köpa årets obligatoriska semla. Var den värd sina 41 riksdaler? Tja, kanske inte. Mandelmassan och bullen var god men grädden var alldeles för fluffig för att kunna vara äkta vispgrädde. Grädden till trots slank den i alla fall ner utan några som helst problem tillsammans med en kopp nespresso. 

Likes

Comments

Stockholm var gråmulet under lördagen. Vad passade då bättre än att ta Djurgårdsfärjan över till Skeppsholmen för att vara lite kulturell. Vi beslutade oss för att besöka Östasiatiska muséet. Sedan 1 februari i år är det fri entré på alla statliga muséer så nu är det verkligen läge att planera in några besök under våren.

Likes

Comments