Vaknade i morse med huvudvärk, svullna ögon och en skör själ. Det har varit lite mycket den sista tiden och det ger sig till känna nu. Känns som om jag bara skulle vilja gömma mig i en källare, ligga där tills våren kommer fram eller aldrig. Jag vet att jag tänker för mycket och att mina känslor ofta tar överhand. Om jag varit sådan i hela mitt liv, så borde jag vara medveten.

När jag är glad så är jag överlycklig, när någon sårar mig så gör det ont i sälen, när jag är ledsen är jag bestört.

Min mamma sa alltid, du är så känslig Sofia.

Ja, jag vet mamma. Det är inget kul alls.

Det finns ett par saker som hjälper dessa dagar. Det är att vara med barnen. Att vara med dem där jag inte behöver göra mig till eller låtsa.

Jag brukar tänka att det är bara en känsla och den kommer att gå över. Känslor är inte beständiga, så kanske redan senare idag.

Skönt.

Likes

Comments

Idag ska jag på öppethus på min 15 åriga sons skola. Det ska bli kul att se hur han har det. Han går första ring på byggprogrammet . Tänk som jag ska få hjälp sen.

Likes

Comments

Lev nu. Gör det som driver dig framåt och utvecklar just dig. Lev dina drömmar och inte någon annans.

Jag är rädd att inte hinna med allt jag önskar göra. Att jag ska glömma krama de jag tycker om, säga att jag älskar och bryr mig.

Igår fick jag krama en vän och jag vill krama fler.

Jag vill skratta, uppleva och känna med varje cell. Ta vara på tiden, njut och ta in.

Likes

Comments

I kväll var jag på ett års fest på en salong som bl.a. en barndomsvän äger. De är några fantastisk goa tjejer som erbjuder det mesta som kan ego boosta dig. Allt ifrån hår, naglar, bryn spraytan till fillers.

Det bjöds på bubbel och snacks. Vi fick prova paraffin bad för händerna .

Har ni vägarna förbi Kristianstad så kolla in på studio ego.

Likes

Comments

I dag vill jag dela med mig av en länk till en härlig bloggare. Hon får själv presentera sig.

Hej

Therese heter jag och driver bloggen ‪Misstossequeen.se

I min blogg kan ni läsa om allt från min vardag med ett NPF barn som heter Casper och år 10 år, min ADHD i samband med ångest och mitt förhållande med Ahmed som är muslim ❤️ Jag har även en del tävlingar och samarbeten med företag som jag delar med mig av . En blogg med mycket bilder då jag älskar att fotografera. Jag har tre olika samarbeten med andra bloggare på Nouw .Jag håller även på att planera en bloggmiddag tillsammans med en bloggkollega som kommer äga rum i Helsingborg i April 2017.

Jag jobbar som resursperson på en förskola med barn i behov av särskilda stöd. Det bästa och mest lärorika jobbet jag någonsin har haft.

Min största önskan är att bli flerbarns mamma och i dagens läge har jag och min sambo försökt att bli gravida i ett år och under hösten ska vi vända oss och be om hjälp då det tyvärr inte har hänt något än ��

Jag driver en av de största skånska personliga bloggarna på Nouw just nu och det har jag mina fantastiska läsare att tacka för .❤️

Kika gärna in hos mig både på bloggen ‪Http://Misstossequeen.se‬ och på Instagram: ‪Misstossequeen.se‬ ��

Likes

Comments

I dag hade jag en snabbdejt på 30 minuter under lunchen. Vi gick för att äta på IKEA:s museum som har det bästa italienska köttbullarna med polenta. Det var guld värt at få sitta ner på tu man hand med min sambo utan att någon avbröt oss. Vi har aldrig någon barnvakt så därför är dess små stunder som går att stjäla guld värda för oss.

Men nu är det kväll, lill-tarzan nyduschad och båda har ätit, hjärtat har gjort sin läxa och nu är det pyjamasdags sen en stunds tv.

Likes

Comments

Lite intressant och fundera på var man står om ett år från och med nu. Det finns bara en väg för mig och det är framåt. Jag är hungrig på livet och vill få ut så mycket som möjligt medan jag fortfarande har energin och förmågan.

Det är inte alltid så lätt att leva med mig, då jag inte kan vara stilla utan jag måste vara i ständig rörelse. Jag är en del av ett arv och är i mycket lik min mamma. Jag mår inte bra av att bli hämmad, utan behöver utveckling och stimulans.

Om ett år ser jag mig inte bara ett år rikare av alla erfarenheter , utan också av alla möten med andra människor. Min blogg har förhoppningsvis växt sig större och jag har träffat massa intressanta människor som gett mig nya utvecklingsmöjligheter . Jag har fått mod nog att starta nya visioner och min drömresa är ett steg närmare.

Jag har fått en massa tid med mina barn och vi har fått en mängd gemensamma upplevelser att kunna se tillbaka på.

Jag har hittat balans i både kropp och själ, men även nått min målvikt och målbild av mig själv.Jag har satt ut mål för min närmaste framtid som är trovärdiga och möjliga att utföra. Jag har delat dem i små delmål, allt för att jag ska kunna nå allt jag önskar att nå. Jag har skrivit hur jag ska nå mina utsatta mål, vad jag måste gör för att förverkliga dem. 

Hur ser ert liv ut om ett år från idag och vad vill ni uppnå?

Kanske en resa, eller ett möte med någon du inte träffat på länge. Du kanske vill byta jobb eller studera. Sätt upp dina mål, så de blir mer verkliga för dig och så att andra kan läsa dem.

Likes

Comments

Då var måndagen här igen och vi kommer knappt hinna blinka innan julen står för dörren. Vad jag har förstått så har en del affärer redan plockat fram julsakerna.

Själv har jag börjat spåna på mina personliga mål. Målet jag hade om att utmana mig i min profession sker ständigt och jag känner mig tillfredsställd . Men där är en del på det privata planet jag behöver jobba med. Bloggen är en av dem. Vad vill jag med bloggen, kan jag använda den i ett annat syfte än vad jag gjort hittills .

Eller ska jag tom lägga ner den.

Likes

Comments

Idag bakade jag en kladdkaka från ett recept som jag aldrig använt innan. Dekorerade och tog bilder swish så försvann de.

Jag har en Olympus E PL 7 vissa kallar dem för bloggkamera men eländet är väldigt irriterande just nu. Luckans fästen är gjorda i plast vilket resulterat i att den inte går att stänga riktigt. Det gör att det blir glapp och kretsen i batteriet bryts. Jädra plastsmög.

Men kakan blev god och familjen nöjda.

Likes

Comments