Header

Hej!
Har inte uppdaterat bloggen något för jag har känt att jag inte haft något speciellt att skriva om. Har haft svårt att komma igång med någon träning med Wanessa sen jag flyttade hem från Vimmerby.
Eftersom mitt liv har förändrats väldigt mycket sedan senast jag bloggade så gör jag en liten lista så jag slipper skriva en hel novell om vad som har ändrats osv.

* Bor i Värnamo
* Har precis flyttat Wanessa till stall Värnanäs som ligger utanför Värnamo. Superfint stall med paddock och ridhus, och även tränare som kommer dit. Vet inte exakt när jag kommer att komma igång med träningen, håller på att försöka jobba bort hennes mage just nu då hon tyvärr är väldigt tjock. Så vill gärna få ner henne lite innan vi börjar.
* Har två adopterade katter i lägenheten medan Trolla och Magi som jag hade när jag bodde i Vimmerby flyttat till mamma och pappas gård och blivit utekatter, vilket de trivs jättebra med!
* Har en pojkvän som heter Janne som bor 3 mil från mig.

Det är väl typ det som är aktuellt för tillfället.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, har inte skrivit nu på ett tag.
Det har varit lite mycket den senaste tiden.
Jag har flyttat hem till mina föräldrar. Wanessa är här också, och även mina katter.
Jättetufft beslut att lämna min älskade ridklubb och alla underbara vänner, både barn och vuxna! Det var något av det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv tror jag. Men jag hoppas ju på att nån gång flytta tillbaka igen.
Som ni säkert räknat ut så har jag och Samir brutit vårt förhållande. Jag vill inte gå in på några detaljer såhär offentligt. Men jag är ganska säker på att det var bra för oss båda två, även om det är tufft i början och en stor förändring. Vi har båda saker med oss själva som vi behöver jobba på som inte går att göra ihop.

På söndag ska jag och Wanessa äntligen åka på ridläger! Som jag har längtat efter det!


Likes

Comments

Jag har tagit en pytteliten paus från hästvärlden nu och är på sweden rock festival och lever livet med Agnes och imorn kommer Julia så att vår trio blir fullbordad! Har såklart skaffat en barnvakt till Wanessa men jag saknar henne ändå som tusan!
Hoppas ni har det lika kul som jag, även fast det är omöjligt om ni själva inte är på Sweden Rock! Hell yeah, stay metal!!

Likes

Comments

Bilder från mitt "riktiga hem" hos mammi o pappi! :)

Likes

Comments

Kollar ESC och har redigerat lite bilder under tiden. Blev precis färdig och ska sätta mig ner och kolla den spännande röstningen! :)
Hoppas ni gillar bilderna!
/ S

Likes

Comments

Fotograferade Sofie och hennes Tuborg häromdagen. Sorry för min fula namnlogga. Ska vara lite kreativ och hitta på någon ny och lite mer diskret snart! Men den får duga så länge.

Likes

Comments

Hade ett riktigt bra ridpass idag på lektionen.
I början kändes det dock skiiiit. Blev så himla irriterad också. Inte på Wanessa eller på min ridlärare utan på mig själv. Min ridlärare säger ju exakt vad jag ska göra och varför, men så går det ändå inte. Så då får jag lust att bara stanna och böla "varför gåååår det inteeeeee???!!!". Nä, jag är inte den personen som ger upp trots att mina tankar gick åt det hållet idag. Och det var väl tur det, för efter ett tag bara vände det och kändes inte lika hopplöst längre. Wanessa som tidigare känts hård och stum i munnen blev plötsligt mjukare och sökte sig neråt och gick då och då i en ganska fin form. Problemet äääääär dock att jaaaaag suger och sätter mig i världens konstigaste position. Jag krullar ihop mig, blir stel, och lutar mig framåt. Och jag vet detta så väl. Jag sitter t.o.m och tänker "fan vad illa jag sitter" men jag gör ändå inget åt det. För det känns som att jag kommer tappa formen på Wanessa om jag ändrar position. Jag tror det är så att jag vill så gärna att hon ska fortsätta gå fint så jag är rädd att "tappa henne" om jag ändrar sitsen. Jag vet inte hur jag tänker egentligen. Jag tänker nog alldeles på tok för mycket! Det slutade iallafall med att jag var riktigt nöjd med ridpasset till sist!
Imorn skulle det varit jokerhoppning, men tyvärr blev den inställd som jag misstänkte att den skulle bli. Tråkigt som tusan då jag sett fram emot att testa nån ny tävlingsvariant, men vi får hoppas att det blir fler gånger!
På söndag är det dressyrtävling, eller snarare träningstävling. Tror man får rosett om man rider över 60%.
Tyvärr har nu min kära sambo lovat bort sig att jobba hela den dagen så jag får klara mig själv denna gången också, precis som senaste tävlingen vilket suger då jag alltid stressar runt och skulle behöva en slav och en coach. Och en chaufför hade inte suttit fel heller, men nu får jag helt enkelt traska till stallet.Likes

Comments

Tjaaaa

Har inte bloggat på ett tag nu, har inte haft lust helt enkelt. Det är så svårt att ha lust med saker nu för tiden. Orkar inte göra så mycket mer än att åka till stallet. Det är verkligen tur att jag har Wanessa!
Det har väl flutit på som vanligt den senaste tiden. Red ett dressyrprogram för en av mina ridlärare för ett tag sen. Förutom att jag har svårt för att få Wanessa i form så gick det rätt så bra och fick ganska bra kritik också :)
Sen håller jag på att ta grönt kort, det går också väldigt bra. Det är så roligt och jag längtar redan till nästa gång som är på måndag!
På torsdag är det kanske jokerhoppning. På listan i stallet var det inte alls många anmälda, men jag vet inte hur många de fått på mailen, men vi får väl se om vi blir tillräckligt många! Jag hoppas verkligen det för detta verkar roligare än en vanlig klubbtävling. Även om jag och Wanessa är hyfsat bra på snäva svängar så är vi inte särskilt snabba. De två gångerna vi blivit placerade på en andraplats så har det mest varit för att de andra haft otur! Så även om jokerhoppning också går på tid så handlar det ju om lite annat också! :)


Likes

Comments

Har fått superfina foton av Isabella Stefansson! 😊
Hade tappat stigbygeln på sista bilden, därför har jag världens sämsta sits 😊

Likes

Comments