Header
Mitt liv

Finaste mormor! Btw, visste ni att min mormor har snap? Vi snappar med varandra och har till och med dagar. Hur kul?! Coolaste mormorn har jag<3Hej på er! Förra veckan var jag och min familj + mormor i en urfin skog. Vi promenerade där och jag fotade lite (obviously) och sedan fikade vi även tillsammans ute i naturen. Mysigt. Stunder med familjen är guldvärda.

Sedan åkte vi iväg i mormors bil och stannade till vid en herrgård, som jag nu glömt namnet på. Nedan ser ni en bild jag tog på herrgården.


Kram Sofia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt liv


En dag tog vi bussen in till Lidköping hela familjen. Vi kollade i affärer och fikade på ett café. Här är 2 bilder därifrån. Och ja, lika gott som det ser ut att vara, var det också.

Kram Sofia

Likes

Comments

Mitt liv, Outfits

Topp - Gina // Shorts - JC // Solglasögon - Gina

Såhär ser jag ut idag! En enkel men ändå snygg outfit tycker jag. Vad tycker ni?

Nu ska jag ut på en promenad med bra sällskap i fin miljö. I eftermiddag ska jag iväg till älsklingshästen (Texas) och rida ett pass i paddocken. Kul! Har ni något kul inplanerat idag?

Kram Sofia

Likes

Comments

Mitt liv


Hej! Då var man hemma igen, efter 1 veckas båtsemester med familjen. Har haft det härligt, men kände att 1 vecka räckte för mig. Åkte hem idag. Först tog jag bussen från Spiken. Sen tog jag bussen från Lidköping till Trollhättan, och sedan tog jag tåget från Trollhättan till Karlstad. 4,5 h senare var jag hemma, och det kändes skönt. Så härligt att vara hemma! Mamma, pappa och Anna är fortfarande ute med båten så kommer ha huset för mig själv i några dagar och det känns väldigt nice. Nu när jag är hemma kan jag träffa kompisar och rida Texas, och det ser jag fram emot. Kände att det blev lite drygt på båten, 1 vecka räckte för mig.

Kram Sofia

Likes

Comments

Mitt liv


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min mammas födelsedag. Hon har firats med tårta, presenter & massa kramar.

Grattis på din dag, mamma!♥

Likes

Comments

Mitt liv

Mina vänner betyder allt för mig. Jag älskar dem, och jag vet inte vad jag skulle göra utan dem. Dem stöttar mig och får mig att må så mycket bättre. Just nu har jag många fina vänner i mitt liv och jag känner mig lyckligt lottad som har det. Mina vänner är äkta & genuina och jag vet att jag kan lita på dem.

Min mormor har vänner som hon haft enda sedan hon var liten. Jag hoppas att när jag är i hennes ålder fortfarande har vänner från idag. De vännerna jag har nu vill jag ha livet ut. Jag vill att så tighta som vi är nu, ska vi vara även om 70 år när vi med rynkor i pannan sitter på ålderdomshemmet och pratar gamla minnen. Minnen, från ett långt och händelserikt liv som till största del ligger bakom en.

Det har inte alltid varit såhär. Jag vet mycket väl hur det är att vara ensam. Hur det är att vara mobbad, utfryst och aldrig ha någon att vara med efter skolan. Det var längesen, men ja, jag har haft det så. Och jag minns tydligt hur det kändes. Jag tror det är därför jag är så rädd för att förlora mina vänner.

Men om man ska se det från den bra sidan fick dem där åren mig att uppskatta saker mer. Jag vet hur det är att inte ha några vänner, därför blir det att jag tar till vara mer på mina vänner och uppskattar att dem vill vara vän med just mig eftersom jag under flera år blivit van vid att folk inte vill vara vän med mig.

Hur som helst ville jag med det här inlägget bara berätta hur mycket mina vänner betyder för mig. Dem har fått mig att må så mycket bättre, och dem har fått mig att växa som person och bli starkare i mig själv. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan dem. Dem är bäst!

Likes

Comments

Övrigt

+ det är sommarlov!

+ sommarjobbet är över

+ skönt att vara ute med båten. Härlig avkoppling och blir att man umgås lite extra med familjen.

+ får snart min lön

+ har en resa till Gran Canaria inbokad med familjen.

+ det börjar gå bättre när jag rider Texas. Har hittat nya knappar och vi utvecklas för varje ridpass

+ kommer börja i en ny klass till hösten. Trivdes inte i mina förra klass eller med linjen så är glad att jag bytte! Nu är jag taggad på att börja i en ny klass och (förhoppningsvis) skaffa nya vänner.

- blir lätt rastlös under sommaren. Vill göra saker mest hela tiden! Hatar dötid

- Texas har blivit biten av en häst i hagen och har fått massa fula sår. Kan därför inte rida honom med sadel. Stackaren!

- missar en del tävlingar jag tänkte vara med på pga Texas skada. Men tävlingarna känns inte så viktiga, hästen och hans välmående går alltid först!

- börjar få ångest över att det känns som att sommarlovet snart är över

- det är inte tillräckligt varmt för att man ska kunna sola och gå runt i shorts

- har inga bra böcker att läsa. Boktips någon?


Likes

Comments

Övrigt


Hoppas detta gav er en dos av inspiration att fortsätta kämpa med er själva och era mål. Oavsett vad erat mål är, om det är ett mål inom någon idrott eller ett mer personligt mål som att bygga självförtroende eller finna lycka i livet, är det upp till en själv om man ska lyckas eller inte. Det kommer komma hinder på vägen, men då är det upp till en själv hur man ska tackla motgången. Om man ska låta motgången stoppa en eller om man istället ska lägga på ett kol och köra på tuffare och beslutsammare än innan. Det är upp till en själv. Bara du kan se till att du finner styrkan till att kämpa på i dem brantaste uppförsbackarna, och bara du kan ta till vara på den styrkan för att ta dig ända till toppen. Gå nu ut och gör något som tar dig ett steg längre i riktning mot att uppfylla ditt/dina mål. Det tänker i alla fall jag göra. Varje dag, enda tills målet är uppfyllt. Jag är en fighter, och jag tänker aldrig ge upp.

#brbchasingdreams

♥♥♥

Likes

Comments

Fotografering

"You have this one life. How do you wanna spend it? Apologizing? Regretting? Questoning? Hating yourself? Dieting? Running after people who don't see you? Be brave. Believe in yourself. Do what feels good. Take risks. You have this one life. Make yourself proud."


Likes

Comments

Fotografering


"When you can tell your story and it doesn't make you cry.

That's when you know you have healed."

Likes

Comments