Inskaffat en dressyr kavaj från animo! Omg så taggad nu på att tävla dressyr med totte. Hoppas de säger att de är grönt att köra på med honom på nästa återbesök om ca 1vecka. 

Den röda är min hopp kavaj. Men har börjat tröttnat lite på färgen. Funderat lite på en inskaffas en klarblå med. Älskar animo men har kollat lite på manfredi, tycker de e as coolt att man kan byta kragen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fick äntligen en passande tid hos bästa frisören Ellenor! Känner mig så mycket fräschar. Lär snart få åka dit igen och fylla på färgen om jag vill ha de så här ljust hela tiden. De tänker jag för I love IT! När jag varit hos frissan drog jag och köpte hår förstärkande tabletter på Life! Silicia, Lovar att kommentera vad jag tycker om dom om några veckor!
Big kiss💋

Likes

Comments

Lekte runt lite med kameran. Vill verkligen lära mig. Funderar på att gå någon slags foto kurs. Älskar fotografering.

Likes

Comments

Köpte nya dressyr skydd till tottemamnen och en ny vinterjacka till mig 😍

Likes

Comments

Igår va jag så ledsen när jag ridit. Inte för att jag inte tror på mina hästar utan för jag får alltid starta om på ruta ett. Det känns som jag inte kommit någonstans sen jag gick över till stor häst. 

För typ 2år sedan fick jag och Totte äntligen kvalat 130 och började nosa på dom höjderna jag ville vara på. Och de va inte enkelt att kvala den hästen. De va nästan alltid ett eller två pet på varje runda. Han är super fin och kan verkligen hoppa. Men han är ganska nonchalant. Sen vet man aldrig om de som kommit fram, att han har problem med ena sidan och benet har spökat hela tiden.
När han blir bra blir de att börja om ännu igen, som jag gjorde i våras när vi trodde han va bra.

Neffi är en ny häst för mig och jag måste förstå att jag måste börja om från början med alla hästar. Men de känns så sjuk jobbig för mig som vill ligga på 130-140 att börja om på 1m hela tiden. Menar absolut inte att de är dåligt! Men för mig och mina mål och min träning har jag inte haft den planen.

Detta för mig har varit jobbigt mentalt och jag har verkligen förlorar ett sånt stort självförtroende. De spelade inte någon roll hur många 110 eller 115 vi vann eller placerade oss i för de ända jag ville va att få kvala 130 och börja hoppa de och sen uppåt.
Har man inte miljoner är de den långa vägen att gå, jag vet att mina hästar är fina och jag tänker ge dom chansen att visa vad dom går för, bara mitt syke klarar av det...

I somras kom jag in i en period då jag trodde jag skulle må bättre utan hästarna. Det gjorde jag inte istället sämre. Men ibland som igår försvinner gnistan av hopp och man känner sig dum som ens tror den tanken att man ska kunna nå upp till sina mål.
Min dröm är att vara egenföretagare inom lantbruket. Jobba hemma på min och min mans egna gård i framtiden. Kanske ha något företag inom hästbranchen.
Långt inlägg men jag behövde skriva av mig. Tror de är fler som känner eller känt såhär.
Puss och kram

Likes

Comments

Igår åkte han min finaste till Australien för att jobba där i några månader. Känns så otroligt jobbigt, men jag försöker vara glad för hans skull. Jag har försökt tänka att ju snabbare han åker ju snabbare kommer han hem.

Nu ska jag försöka jobba med mig själv och ge allt med hästarna. Sitter just nu och kollar lite tävlingar. Eftersom Opa e skadad och Totte under behandling e de bara Neffi jag kan fokusera på nu och planera tävlingar med. Syrran va bara iväg med henne i början av året på 2tävlingar, 90-110. Och hon blev till och med placerad. Hon hade väll inte riktigt intresset för att tävla. Jag tänker ge henne en chans att visa vad hon går för, och hur långt hon kan ta sig.

Likes

Comments

20års partaj. Skönaste killarna fick stå för bilderna ikväll.

Likes

Comments

Freeedag, min favvo dag! Men denna fredagen är annorlunda. Sista helgen med min pojkvän innan han åker. Så otroligt jobbigt. Blev ett snabbis pass med neffi eftersom Henning ringde och ville bjuda mig på resturang. Gott va de med!

Likes

Comments

Idag blev det ännu ett besök på djursjukhuset. Som att inte de räckte med att Opa fastnat i staketet.
Totte blev jätte halt under ett ridpass för 1,5 vecka sedan.
De såg man inte speciellt mycket av idag... Men man såg att han inte ville sätta under ena bakbenet lika mycket. De behandlades och nu får vi hoppas de va de som ställt till de.

Likes

Comments

Idag blev de ett litet hopp pass för Neffi. Sjukt kul, första gången. Älskar att rida denna hästen. Då syrran slutat med hästar har jag tagit över henne. Spännande inför nästa säsong.
Nu ska vi snart vidare med totte till djursjukhuset. Han ska hält kollas.

Likes

Comments