Header

Några bilder från resan. Fler kommer.

Hej, jag lovar att jag lever! Men livet har kommit lite emellan och så har jag gått och blivit sjuk. De kommer fler bilder så småningom, måste bara gå igenom allt. Till dess kan ni kolla in min instagram där jag heter sofiaskoglund för där ligger det några utvalda bilder!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Några fler bilder på min jacka från Zara, en riktig favorit!

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar, sponsrat inlägg.

1. Sneakers HÄR / 2. Tights HÄR / 3. Träningströja HÄR / 4. Löparväst HÄR / 5. Hoodie HÄR / 6. Tights HÄR / 7. Sneakers HÄR / 8. Löpartröja HÄR (Adlinks)

Riktigt fräscha nyheter från Nike. Jag blir alltid så sugen på träningskläder i färg när det går mot vår och varmare tider! Blir inte ni det?

Likes

Comments

Nya hörlurar från Happy Plugs, så fint att de matchar telefonen!

Dessa lurar var en av julklapparna jag fick av Adam. Eller okej jag bytte färg på dem, haha det är därför det dröjt innan jag tagit några bilder. Är i alla fall supernöjd!

Likes

Comments

Jacka Peak Performance // Jeans Ginatricot // Halsduk Weekday // Mössa Lindex // Boots DrMartens

Här är några bilder från ett Göteborg i minusgrader, det händer inte allt för ofta att man får ta på sig den tjocka dunjackan i den staden.

Likes

Comments

Jacka från Zara, en outfit från tidigare i veckan. Idag har jag mjukiskläder på mig. Man får ta de skönaste man har till bussresan.

God morgon! Bussen har precis börjat rulla mot alperna och Bad Gastein. Nu har vi alltså ca 22 timmar på buss framför oss, har laddat upp med filmer och godis så vi ska nog klara oss! Ska försöka uppdatera med lite färska bilder under veckan men annars har jag några färdiga inlägg som kommer upp. Ha en härlig dag ❤️

Likes

Comments