Header

börja med bullar fortsätter med tårta, lite hockey på lunchen och nu ännu mer tårta, ruskigt bra sista dagen på bygget! snöoväder utanför och en helg framför mig, finfint

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

fullt upp denna vecka, fotollsträning på konstgräs, löpning på pensionärsstigen och ännu mer träning med laget, storshoppat på rusta, öb ica och systemet. snart drar jag, två dagar kvar på jobbet och jag har gjort färdigt allting.. blir bjuden på lunch idag, ska bjuda på tårta imorn och får antagligen ännu mer lunch imorn. klagar inte och idag skulle jag klippt mig men ser ut som det blir lördag istället. hem och packa och sen blir det en braaa helg innan bilen rullar på söndag!

hoppas ni fattade nått, vi hörs!

Likes

Comments

20121125-213100.jpg

20121125-213115.jpg

20121125-213129.jpg

har haft en sjukt bra helg i stockholm med swedishhousemaffia och även borlänge med våra färnbobor, spårat men sjukt roligt har jag haft! käkat max, donken, pizza, max igen, hotellfrukost och chips, känner att det får bli lite nyttig mat den här veckan.. bra start med pizza i matlåda imorn, haha

Likes

Comments

har haft studiebesök hela förmiddagen med rundtur på två verk, presentation med fika och lyssnat på viktor som pluggade i luleå. åt lunch med erik och nu har jag några timmar kvar innan denna dag också är slut. blir tacos, en sväng till gävle, packa till helgen och kanske en springtur! händelserik torsdag

Likes

Comments

saknar stränder, bad sol och nya vänner. 

 

vinterns första fotbollsträning har avklarats idag, kondition i spåret och styrka inomhus. på måndag kör vi konstgräs, det om nått är jag taggad till. eller ja jag är ännu mer taggad till helgen då jag ska till stockholm på shm och sen direkt till borlänge med alla färnbobor, blir la brabrabra det här.

Likes

Comments

fyllt upp denna vecka, i helgen och nästa vecka! fotbollsträningarna drar igång igen imorn, på torsdag ska jag till gävle, på fredag stockholm, på lördag borlänge och om en och en halv vecka flyttar jag till sälen. mycket att packa, mat att köpa och mycket att tänka på! håller på med en värdskapsutbildningen också som ska bli färdig innan jag drar, någon timme kvar på den så det är nog klart snart i alla fall.

har jobbat hela dagen idag och sen vart till trebo för en kvällstur med linnea, nu blir det godnatt

Likes

Comments

tog en promenad efter jobbet för att mildra träningenvärken från gårdagen lite men tror inte det blev bättre. kom hem till nylagad lax och sen blev det en nyttigare variant av kladdkaka till efterrätt. nyss kollat på nya programmet historieätarna på ettan, låter riktigt tråkigt men det var riktigt bra. skrattade större delen av programmet!

dags att sova, upp för jobb och sen blir det nog en helg i färnbo! sovgott

Likes

Comments

först en dag på jobbet, maten färdig när jag kom hem och sen ett pass bodypump. nu fruktsallad och fotboll, sverige-england!

20121114-211726.jpg

Likes

Comments

sitter på tåget hem, två timmar kvar till sandviken.. har i alla fall sällskap av maja denna resa. har hängt på chalmers hela dagen, lite rundvandring, film osv, helt okej dag. träffade frida för en fika innan tåget gick hemåt och nu har vi precis klämt i oss sushi.

20121113-202630.jpg

20121113-202647.jpg

Likes

Comments