Header

har jobbat 7-17 två dagar i rad och avslutat med att springa vårruset. 5km på 25 min och jag är grymt nöjd för att inte ha tränat innan. är hemma i sängen och ska sova nu, gosigt mör i benen. godnatt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

har klippt gräset, tagit en cykeltur till gysinge med anna både till dom gamla broarna och nationalparken. har precis gjort en hemmagjort pizza på tortillabröd med pesto, skinka och fetaost och ikväll blir det grillat kött och troligen fotbollspremiär för mig.

Likes

Comments

badade tunna igår med sköna brudar hos johanna i sörtutt. hade varken tänkt dricka vin eller gå ut men blev en kul kväll. en sväng på lobby som var nästintill tomt och en skön dag i sandviken idag med oc. har sen vart på ett pass zumba, ätit tacos och haft besök här hemma. har haft en skön helg!

Likes

Comments

såååja, har hunnit med en springtur, gymmat, hjälpt mormor med datorn och ätit god mat med mormor och morfar idag! måste ha sveriges sämsta kondition, men snart vårruset och det ska jag då inte springa på mer än 25 min. en sväng till sandviken ikväll och så blev det här ändå en rätt bra dag.

Likes

Comments

är inte så duktig på det här med att uppdatera nu känner jag, men händer inte så mycket! promenerar, tränar lite, jobbar lite, hänger med kompisar och tr det redigt lugnt!

Likes

Comments

vaknade till snö imorse, som tur är så har den försvunnit nu!

Likes

Comments