Header

inne på sista dagen i oktober, snart vinter och jag har aldrig vela haft det mer. ska ut på en promenad, äta frukost och göra massa nytta innan jobb hela eftermiddagen och kvällen. ha en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

såååja promenad och gym avklarat även idag. ska dyka ner i godispåsen från igår och sen mysa lite framför filip och fredrik.

Likes

Comments

ruggigt bra kväll med härliga folkmassor och glada humör! efterfest på lobby och såklart vårt kära donken efteråt!

idag har jag spenderat dagen på viking med en pizza och sen i gävle, nu ska jag möta upp simone och erika igen för en mysig kväll innan jag jobbar inatt. låter redigt bra i mina öron!

Likes

Comments

we gonna party like it’s your birthday, we gon’ sip bacardi like it’s your birthday, omåttligt taggad, ses ikväll 50cent!!!!!!!!!!

Likes

Comments

fikarast på jobbet, väntar på att klockan ska bli två!

Likes

Comments

pannakstorsdag resulterar i våfflor till middag och pangkakor till matlåda, lite promenad och gym med erika så var denna torsdag över. fullspäckad dag imorgon men det bästa av allt är ändå 50cent. i. göranssonarena. kommer bli helt galet bra!!

tänkte egentligen bara skriva godnatt. så sov så gott!

Likes

Comments

träningsvärk i ryggen efter innebandyn igår, men helt klart värt. för fan vad roligt det är, ångrar som fan att jag aldrig började med innebandy när jag var liten! hade vart sjukt roligt att spela.

ikväll blir det i alla fall lite promenad och gym, undra hur länge allt håller i sig, måste ju klara att hålla igång en månad i alla fall??

Likes

Comments