Header

blev en väldigt rolig kväll igår!! lite plantskoledans, linedance, kräftor, paj, alkoholhaltiga drycker, lägereld, gitarrmusik och härligt folk så blir det kanon.

vaknade halv tio imorse pigg som en lärka och har sen varit i gävle hela dagen och kollat fotboll. tänkte åka på cruising men blev ändrade planer och nu ska jag laga pizza på en tekaka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

har haft segaste veckan någonsin i skolan. det enda vettig jag har gjort idag är att skicka ett mail och sen vänta på bussen och det är väl inte så himla vettigt det heller.

ikväll blir det lite kräftskiva i en lada bland åkrarna och kossorna i färnbo. hej bönder! känns som man borde ta på sig vinterkläderna för att överleva denna kyla. men lite alkohol borde hjälpa till att hålla värmen den med.


erkot står för bildvalet, kuung hon

Likes

Comments

roliga sms förgyller dagen från käraste erika. man blir inte förvånad för någonting längre.

skolan har kommit igång med projektarbetena men annars flyter vi fram som vanligt, lunch två gånger på en och en halv timme sitter mer än fint!

Likes

Comments

sköön dag, först lite fotbollsmatch som årsunda vann och så lite träning. har sen spenderat kvällen med lite mys och film (som var sjukt bra) hos en sovande anna! skola imorgon, godnatt

Likes

Comments

åt lite tacos till kvällsmat som även hela facebook verkar ha gjort? träffa killarna och anna framme och såg sen en film hos erik. remember me, grymt bra men sämst slut!
imorgon tar vi i alla fall en sväng till gävle för lite allsvensk fotboll och sen är rekryt 209 elfving alkoholsugen, någon som fixar feeest?

Likes

Comments

31 dagar kvar, en månad, fyra veckor.
är. så. taggad.

Likes

Comments

lite skola, klart lärarna hade tappat bort sitt glada humör redan? lite valbo med bästa malin och johanna. värt.
lite fotbollsträning och det var min dag.
högbo imorgon och klart te08 vinner brännbollen! elleeeeer?

Likes

Comments

idag har jag arbetat hela långa dagen och tagit en springtur, känns fett braa. sista sommarlovsdagen imorgon och den ska jag ta vara på som aldrig förr. men det ska bli sjuukt roligt att träffa klassen igen och det här året kommer vi göra så galet bra.


victoriatörnegren

Likes

Comments

grattis till malin, erika, sandra och erik och de som nu har blivit ett år äldre. jag hoppas att dagarna till 19 september kommer gå fort. sen såååå!

Likes

Comments