Header

hejsan
sitter i skolan och kikar lite på avatar. ska skriva en filmrecension så måste friska upp minnet lite grann. börjar om 40 min och sen är det fullt upp till ikväll, träning osv. kom på att jag glömde mitt internet hemma så får ta och pussla lite hos farmor för att underhålla mig, det är la kul.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

igår blev de inte mycket gjort men en cykeltur till jobbet och så hem igen, städade garderoben lite granna och sen bussen till sandviken.
ja ni, och idag en lugn söndag med fredde och nu blir de la läggdags. sjubussen imorgon och sen en fullspäckad dag. skola, riskettan och sen träning. hemma efter nio kan jag tänka mig.

godnatt

Likes

Comments

ja ni, i torsdags bjöd erika mig till hennes lilla lya. ohyes tänkte jag. men fick överge mammas våfflor och fick själv ställa mig i köket och banka ihop några pannkakor till tjejen, hon har ju inget våffeljärn den bruden. vem äger inte ett sånt när de är våffeldagen en gång om året?
det blev en mysig kväll med film och sådär för mig själv eftersom hon somnade utslagen efter fem minuter. kan ju undra vad hon sysslar med om nätterna.

i alla fall så är det lördag nu och klockan fyra ska ja till fredde. låter kanon dää.


erika wahlén

Likes

Comments

det var redigt skönt att vara ledig från skolan idag.
har hunnit gjort en massa. bland annat att bygga en snögubbe med morotsnäsa och allt. det var då längesen det. snart är det mat och klockan sex brummar jag mot sandviken och träning.
ha en bra dag.

Likes

Comments

kom tillslut hem igår men färden den tog dubbel tid. hann i allfall stanna på 157 och inhandlade ett halsband, linne och byxor för bara tvåhundra.

är nu hemma hos farmor och magen börjar kurra lite. har fixat klart en praktikplats idag och fixat ännu en till så det känns grymt bra, slipper man tänka på det. först mäklare i två veckor och sen byoung i två veckor. får se om det är något för mig.


a smile make it eeeeaasy

Likes

Comments

är påväg hem och har fastnat i bilkö mellan tandådalen och högfjället. det här går fort, får se om man kommer hem redan ikväll. har lyckats fastna i en uppförsbacke redan också och det här känns bra. lite extra fantastiskt med snöväder på samma gång.
nu rör det sig lite, brumbrum.

Likes

Comments

i morse tänkte vi åka lite isgokart men när vi kom dit så var det mest vatten på sjön och stängt. var inte så lyckat men vi drog på oss lite pjäxor och testade på tandådalen och hundfjället istället med kanonväder så lite sol på näsan fick man allt.

imorgon drar vi hemmåt igen men stannar på lite roliga ställen på hemvägen, nämligen outlets och lager157. sen hoppas jag att fredde väntar där hemma med några pussar på lager.

och juste hoppas alla får en grym studentkryssning men nästa år ska den bli ännu bättre.

Likes

Comments

lite ringrostigt i början men sen gick de fint. fast imorgon satsar vi på skidor.
snart blir det lite lasagne och sen film på tvn.

Likes

Comments

väntar på att familjen ska plocka upp mig och sen åker vi mot stöten. laddar datorn nu så man kan kika på lite film under färden.
ha det bra här hemma!

Likes

Comments