Header

hej! det ar underbart har i thailand, ar nu pa koh lanta. snart blir det phi phi och innan var vi pa railey.
har brant mig lite och fatt soleksem men jag overlever! kom precis hem fran en snorkling och simma i grottor tur. lite laskigt med en mork grotta men det var kul.
blir lite bada nu men sen somnar man nog tidigt ikvall.
hoppas ni har det bra dar hemma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

imorgon klockan tio går planet och vi mot andra destinationer och värme. galet skönt ska de bli.
och ni goda själar som skulle få för sig att skicka ett litet sms kan jag meddela att jag kommer ha mammas nummer.
klockan nio i morgonbitti går bilen mot arlanda och nu blir det film. kommer hem den tredje.
ha det bra här hemma i kylan!

Likes

Comments

nu har jag packat klart, hoppas jag inte har glömt något viktigt! har catchat in lite respengar av farmor&farfar och mormor&morfar så nu är jag helt redo att åka. tack för det.
ligger och kikar på paradise och ska sova efter det hade jag tänkt.
nya datorn funkar för övrigt finfint.

klassen är rolig men skolan ska bli jävligt skön att slippa.

Likes

Comments

katching!

Sitter nu i skolan, har nyss haft matte och nu äre cad som gäller. Om någon timme får vi nya datorer och om det är taggat!
På förmiddagen var jag och pappa in till gävle och växlade lite stålar till thailandet. Taggat även där!

Likes

Comments

det blev en tidig morgon i morse. kvart över åtta stog anna på gårn med destination sandviken och tidningskuppen. matchen gick inte särskilt bra men jag deppar inte. vi skjutsade erika till gävle och brummade sen hemmåt. men det tog inte lång stund innan jag åkte mot sandviken igen men denna gång med fredde. har sovit en liten stund nu, killen kollar på hockey och snart bjuds det väl på lite mat.

fem dagar kvar till thailandoo.

Likes

Comments

jag sitter här i Lyan med stor L och pluggar. Har varit här hela eftermiddagen och hunnit med att både sova, kolla på tv, bilder och uppdaterat mig på vad som finns i i garderoben, torkat bordet, pluggat fysik och nu svenska. om en halvtimme kommer ägaren hem och då kan jag tänka mig att det inte blir en lugn stund i stugan.

bossen ringde nyss och meddelade att det var bäst att jag diskat innan hon kom hem plus att det blir klyftpotäter och fläskfile till kvällsmat, det låter inte fel i mina öron och malin fixade disken innan hon stack så jag kan lungt fortsätta löka här framför datorn en stund till.

hejdå mina vänner

 
det är denna pudding jag snackar om.

Likes

Comments

en helt vanlig dag i skolan, lite matte, cad och webdesign. nya datorer ska vi också catcha in och det måste vara det bästa just nu. inget segt här längre!

sitter nu hos fredde, har fått lite korvståganoff och nu kollar jag på desperate housewives. hockey är på tvn så där sitter mannen själv och häckar.
och glöm inte paradise klockan tio!

Likes

Comments


 tio dagar kvar till varma breddgrader.

Likes

Comments

i fredags drog jag, erik och anna till horndal för att spela lite innebandy med hästbomänniskorna. det var då roligt och efter det blev det en film med grabbarnagrus. dagen fortsatte in mot lördag och morfar fyllde år, fick lite god  mat där och på kvällen spelade folket helt hysteriskt hemma i varva. det var riktigt roligt ska ni veta. 

just nu ligger jag i soffan och dallrar, snart blir med nudlar and chicken och så en bra film så är sista dagen på lovet räddad.
skolan börjar med idrott klockan åtta, taggat ska ni se.

Likes

Comments

känner ni också att nya istiden är påväg? sjukt kallt ute, har inte satt min fot utanför dörren mer än nödvändigt senaste dagarna. men det är skönt.

var för övrigt till kungsberget i måndags och åkte lite skidor, det var roligt men kallt! igår tog jag sena bussen mot sandviken, vinkade till erika och simone genom bussrutan och kom sen fram till freddeboy, det var mysigt som vanligt.

kollade nyss på wallander med familjen och snart kommer erika hit med lite chokladbollar! adjö

Likes

Comments