Header

nu var det ett tag sen hörrni! har hunnit med både det ena och det andra. slutade redan halv 12 idag och sen var jag till farmor en sväng och så åkte jag redan med ettbussen hemmåt. kanonbra.
snart är det i alla fall mat och klockan nio ska jag ta bussen till ludde. adjöö.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

tjenatjena.
sitter och kollar på mammas pojkar med familjeskaran.
gjorde mitt tal på svenskan om alkolås idag och det gick då väldigt bra! fredde hänkade med hemmåt och så har jag lagat pannkakor som gick käpprättåthelvete och slutade med plättar istället. det var väl min dag i stortsett. eller jo en promenad och en dusch har jag också hunnit med. så nu luktar jag gott igen. och nu blire paradise, få se vad för spännande som händer idag. och imorgon är sista skoldagen denna vecka, brabra.


Likes

Comments

idag har jag ätit sveriges starkaste korvståganoff ala fredde. utvecklingssamtalet gick riktigt bra och sen har skolan flutit på. blir nog en film snart och några pussar.

Likes

Comments

idag har jag bakat pepparkakor och lagat mina första mjölkmakaroner, den ni och inte brände dom fast. eller stuvade makaroner som anna skulle rättat mig. haha nej men vad gör man inte när mamma och pappa inte är hemma och lagar mat.
har kollat på grannfejden i järbo och nu blir det paradise.
utvecklingssamtal och skola till fem imorgon, godnatt

Likes

Comments

fredde har däckat här brevid lika söt som alltid. vaknade vid halv tio och sen har jag hjälp mamma litegranna. fint väder ute ju så kanske blir en promenad snart och ikväll börjar robinsson!

igår blev det valbo med fredde och mami efter skolan, hittade ingen sablans jacka. min storlek var slut, tyvärr. men mamma hittade då lite smått och gott till hallen uppe. blev så bra så bra.
ha en bra dag folkeet.

Likes

Comments

onsdag idag och snart fredag altså, fundra vad man ska hitta på denna helg då.
nu har jag ätit pannkisar och kollat på desperade housewives. kvart över åtta plockar anna upp mig och vi brummar mot träning. känner att jag kommer vara lika död som en överkörd kisse ikväll. tur att erika kan tvinga mig upp imorgon. nej nu ska jag ta tag i livet litegrann innan la familia kommer hem.

Likes

Comments

hurra hurra hurra
kurvan, världens bästa kurva, inte för krokig och inte för rak fyller idag 18 år! grattis grattis grattis.

nu ligger jag i ett tomt hus hos fredde med endast laban till sällskap. och han har övergivit mig redan. har varit med erika hela eftermiddagen, men hon somnar ju bara av mitt sällskap, kul tjej! vi traskade mot donken och intog smaskig kvällsmat. plugganna kom direkt från skolan vid halv 7, plockade upp oss och vi drog vidare mot tårta, glass och saft hos idamariakurvinen.

Likes

Comments

blev idol och femte johan falk hos mig igår. gjorde pizza from the united states och sinnes vad god den blev. lite pizzahutstuk om jag får skryta lite. muums

idag har jag varit till valbo med mamma, en kofta skulle köpas, men som alltid kommer man hem med mer när det inte är tänkt. inte för att jag ogillar det.
har mysit och pysit med fredde, lagat mat igen, denna helg har jag då övat mina matskills. ikväll har jag inspekterat Färnbo musikfestival. och jo ett band var grymt, ett mindre grymt, ett bra och resten sämst.

Likes

Comments