Header

Nu blir det snart käk med lillasyster och karin. bra med dom när dom kan laga mat till mig. förrätt också fast den har pappa gjort plus panacotta(kanske godaste efterrätten). senare blir det fest. börjar bli smått taggad nu och det tycker jag att jag borde bli också. planer blev det också tillslut. som tur va!

bubbel, chips och trevligt folk, nu blir det fest!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

HAPPY NEW YEAR GUYS!
gott nytt år grabbar! (flickor och pojkar)
hoppas alla får en kanonkul nyårsafton.

BOOM – BOOM – BOOM

Likes

Comments

två kanondagar kan jag väl påstå att det här har varit.
igår började det med att två bilar här från färnbo drog in mot gävle. blev lite shopping. inget svart eller grått! tror ni jag är stolt?
när alla drog mot valbo åt jag och simone lite mat och sen skildes vi åt olika håll. jag vände näsan mot fredrik. blev lite stan med han också. efter det bio! allt flyter, kanske rolig film som jag kan rekomendera med glada miner. och nästan det bästa var innan filmen. fläktar som stog i alla hörnen på salongen började surra och blåsa. sen plötsligt slutade dom igen och då kommer det upp på skärmen "ett tåg har just passerat dig i 200km/h, det hinner inte stanna så det är du som måste passa dig" något i den stilen, okej det bästa var det inte, men lite roligt!
hem mot sätra, guitar hero och sen poker. snark till det sistnämnda.
idag vaknade vi, lagade mat, missade bussen ner till stan, spelade lite mer guitarhero och missade bussen än en gång. nej till stan kom vi allafall och sen åkte vi nästan direkt till sandviken med bussen. köpte en subway macka!

på hem vägen blev det plötsligt bastfallet, leka lite med klara. hann också få mina nya braxer nerspillda med cola. det såg precis ut som jag hade kissat på mig. tur var det att jag var påväg hem bara.

NU blir det sex and the city med linnea och mamma. (filmen)

Likes

Comments

guten morgen! en viss fredrik ligger här brevid och sover. han är nog den tråkigaste personen jag känner på morgon.. men han är go ändå. snart ska han åka bussen hem och vad ska jag sen hitta på hela dagen? det kliar i benen på mig.
jag vill ha sexandthecityboxarna, någon som känner sig sugen på att köpa dom till mig? erika?

Likes

Comments

mina armar är trötta. det var visst apelsinjuice, äppeljuice och mjölk jag skullle köpa. inga små frukter som väger några gram. vad ska jag nu göra hela eftermiddagen? duschen lockar.

eftersom jag inte sitter på min dator så får ni här en bild på självaste erika som är lite söt.

Likes

Comments

stekt julskinka och råstekt potte.
efter maten ska jag nu ta en promenad fram och byta sopor och sen hem igen. plus att mamma tycker jag har för små muskler så jag måste köpa mjölk, och någon frukt. kommer inte ihåg vilka. som jag ska bära hem för att bygga på mina stackars(starka) muskler.
tur att vädret är fint!

Likes

Comments

hemma från staden uppsala. Inhandlade fem saker, tre ska tillbaka. fråga mig inte varför. dum som jag är provade jag inte, haha. rean var väl inte den bästa. mina skor jag ville ha, vart ska jag hitta dom? inte på stadium allafall. och jackorna samarbetar inte med mig. folk som trängs, mellandagsrea är inte så roligt allafall. två klänningar hittades, ingen var lagom så ingen hamnade i någon påse.
ikväll?

Likes

Comments