Header

Nu ska jag laga käk med min älsklingspojke. Igår var en bra kväll, riktigt roligt var det! En bild kanske hittar hit senare.

och det här är ett dåligt skämt jag såg på tv nyss.
– Vad säger äpplet till bananen?
– Inget, äpplen kan inte prata!

Likes

Comments

Jag började med att trycka på stoppknappen när bussen närmade sig min avstigning. Gjorde en god gärning och väckte Robb som hade somnat och sen traskade jag hemmåt. Började med att hitta skolkorten på bordet , men dom var mer dåliga än bra. Som tur var klassfotot bättre än det egna alla fall (tyckte jag då, nu vet jag inte). Sen traskade jag vidare in till datorn och tröck på start och blir hemskt glad av att datorn har kraschat igen?!!

Nu ska jag vända om det här till en positiv dag.

Likes

Comments

Nu åker jag hem från skolan och här har ni Erika fullt upptagen med att dricka fanta.

Likes

Comments

Apropå igår blev det inte riktigt enligt våra planer. Började med att missa bussen vilket gjorde att vi lära gå till nästa buss i snövädret och ludde och kallt väder hör inte riktigt ihop. Han blir inte på sitt bästa humör så att säga. När vi hoppade av bussen så gick vi förbi ett bröllop. Ja ni vet ett sånt där riktigt indisktbröllop som är med i skruva den som Beckham. Då har man sett ett sånt i sitt liv också.
Max satt mer är fint i magen och sen åkte vi hem igen. Blev ingen bio alltså. Men däremot lite Svensson, Svensson hemma.

Nu har jag snart matte. Hejdå.

Likes

Comments

Skolan idag, lika seg som vanlig om inte värre. Blev inte bättre av att min tå börjar få tillbaka sin konstiga sjuka, vintersjukan måste det vara eftersom det blir varje år när kylan hittar hit?! Ont är vad det gör.
Nu är jag i Gävle hos självaste Fredrik Lundell. Vi ska snart käka på max, ja oj vilket mysigt ställe hörrni, men maten är väl saken. Sen ska vi kika på bio, the pineapple express. och efter det ska vi hem och sova!

Likes

Comments

Klockan är elva och jag vaknade för en timme och en kvart sen. Vad har jag gjort sen dess? Jo jag har bakat kola i knäckformar och Om dom kommer bli goda! Slut på en gång kommer dom ta också. Brände mig lite men det hör väl till det med.

Apropå idag så kanske det blir en sväng till solen med erika och sen min älskling? Jo jag hoppas då på det massor.

Likes

Comments


En rolig kväll hos Simone. Trängdes lite i hennes lilla etta. Några
olika personer på bra humör. Dricka, singstar och vattenpipa. Wiho.
Buss, årsunda och sen bil hem. 
Samuel och Patrik får en julklapp på morgon som dom kan leka med hela dagen.

Likes

Comments