Okategoriserat & vardag

Hej på er! De senaste dagarna har för min del bestått av skola, träningar, ett släktkalas, serietittande och läxor. Allt rullar på som vanligt alltså. Idag hade jag en kort skoldag med endast två lektioner och efter skolan lagade jag undan lite läxor. Eller jag försökte i alla fall men efter en stund gav jag upp, hehe. Senare på kvällen for jag och träffade Emilia och vi pratade om allt möjligt i flera timmar.

Imorgon är det äntligen fredag vilket ska bli så skönt. Dock börjar ju provveckan i mitten av nästa vecka så det lär jag ju börja läsa till i något skede också. Men just nu inväntar jag bara helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Resor

Några bilder från resan till Fuerteventura som vi gjorde i februari/mars tidigare detta år! Har visat dessa bilder på min förra blogg men eftersom att jag ville ha dem här också så passar jag på att ladda upp dem nu. Ni som läste min gamla blogg vet också hur mycket jag tjatade om att jag älskade den fina miljön där borta, haha. Men det var verkligen så otroligt fint och av de platser jag besökt så är denna ö absolut ett av de ställen som jag saknar lite extra!

Likes

Comments

Inspiration

Måndag och ännu en ny skolvecka är igång. Hade en lång skoldag och skrev två prov/förhör som båda gick helt åt skogen, tyvärr hahah. Efter skolan for jag hem och slängde i mig lite mat, bytte om och for vidare till fitness på ED träningar. Så roligt att en ny säsong äntligen har börjat och att man får lära sig nya koreografier igen. Nu på kvällen har jag hunnit laga lite läxor och bäddade sedan ner mig i soffan framför idol.

Imorgon väntar en sovmorgon och en snäppet kortare skoldag, tack och lov.

Likes

Comments

Resor

Slänger fram en del bilder från vår lilla trip till Ylläs som vi gjorde i slutet av sommaren! Det blev en väldigt rolig och annorlunda resa då de flesta familjeresor vi gör brukar gå till varmare breddgrader. Men att vandra och träna i Lappland fungerade bra det också.

Just nu är mina vardagar dock inte lika härliga som på bilderna ovan. Skolan började för länge sen och i morgon inleds den första riktiga höstdagen. Så mina dagar just nu består i princip endast av skola och läxläsning. Men snart är det ju helg igen och då lär jag ju förhoppningsvis hinna med lite annat än bara skolarbete!

Likes

Comments

Hej på er och välkomna till min nya blogg!

Sofia heter jag och är en finlandssvensk tjej på 16 år. Har bloggat på blogg.se i 4 år men började bli jäkligt less på den bloggportalen och efter många om och men så valde jag att flytta hit. Tänkte först importera den gamla bloggen hit men eftersom det bara blev massa strul med det så valde jag att helt börja om.

Så välkomna till min nya blogg och hoppas ni stannar!

Likes

Comments