Sitter och väntar på att allsången ska dra iväg på Träffen i Nyköping, Amy Daimond kommer hit bla, de ska även ha barntalanger där min bror ska uppträda med Zara Larssons låt "Uncover" , tänkte jag skulle försöka filma! ;)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta är något som vi kända bloggare får vara med om hela tiden, folk har inget liv och lägger sig därför i andras liv, hittar på saker för att de tror att de blir "kända", tragiskt!
Detta är något som jag tycker att ni kära läsare ska ta del av,

Dagena egoboost till er mina kära läsare!

Likes

Comments

Jag har själv levt i ett distansförhållande två gånger och det är ingenting jag rekomenderar, min första flickvän jag hade bodde i Värmland i Kristinehamn, vi hade pratat över internet i ungefär ett år innan vi bestämde oss för att träffas, resan dit var komplicerad men när jag väl kom fram så var det värt "mödan". Men var berädd att man saknar varandra enormt mycket.

Men det sägs ju att "i ett distansförhållande" är det alltid någon som är otrogen, och så är det, tjejen jag var tillsammans med då gick bakom min rygg och var otrogen med en kille, det värsta av allt är att jag fick reda på det på fyllan. Jag kommer ihåg att jag grät i flera timmar och var helt förstörd medans den tjejen inte give a shit, känslokall som hon är.
Kommer inte på något som är posetivt med att ha ett distansförhållande, det kräver enormt mycket jobb från bådas håll och man måste verkligen vara överrens med vad som gäller.

Jag kanske skulle kunna tänka mig ett distansförhållande men det ska vara en resetid på max en timme så jag kan åka samma dag och åka hem om så skulle behövas, dejtade även en tjej i Umeå och det är ungefär 74 mil dit, inte så direkt att man sätter sig på ett tåg och är framme sex timmar senare för att sedan åka hem, flyg går ju iofs men det kostar också.

Nu tänkte jag ge några tips på hur du får ditt distansförhållande att funka, jag har inte hittat någon bra anledning, men i guess att det ibland är värt att kämpa för.
 

  • Känna tillit till varandra, ha en rak och ärlig konversation och visa att intresset alltid finns där.
  • Det kräver mycket tid till sms, samtal, skype osv, det gäller att båda är berädda att offra sin tid för varandra.
  • I ett förhållande är man två och så borde också även resan vara, att man turas om att resa till den ena och vise versa så det inte bara är en som gör en uppoffring och åker iväg.Likes

Comments

Fick en jättefin kommentar av en jättesött bloggerska som brukar läsa min blogg varje dag, wink Eftersom jag uppskattar mina bloggläsare tänkte jag därför ge henne en blogg och rekomendera den till er där ute, jag måste ju kunna visa min uppskattning på något sätt trotts att jag inte uppdaterar så ofta, men det är tjejer/killar som http://www.nattstad.se/mmirandas som får mig att vilja fortsätta. 

Likes

Comments

Har tidigare haft en bekant/vän som jag har varit i fejd med ganska länge, det är ett ex till mig som bad om ursäkt, minns ni henne? Skrev om henne för någon månad sen, iallfall blev jag bjuden över till grannen igår där hon befann sig och vi började diskutera saker som hänt under våra tonår och hur vi mått, som ni säkert vet så har hon betett sig som en fitta mot både mig och sina tidare ex, har fått reda på att hon varit fysisk mot dem (på ett sätt som inte är korrekt), och all skitsnack som hon har snackat om allt och ingenting visade sig nu ha resultat.

Hon har gjort mig illa något enormt psykisk med allt skitsnack, alla handlingar och det jag alltid sagt till människor/personer jag har mött att en dag kommer alla inse att hon är en stor fet lögn, det är det som jag har trösat mig med, och igår fick jag reda på att det är precis så som det har varit. Det gör mig så jävla glad, sjukt hur glad man kan bli, och lycklig! 

Karma is a bitch and you know it, if Karama dosent hit you, i fucking will.
 

                                                                                                               punkt.

Likes

Comments

Jag och min fd sambo har flyttat isär, det känns underbart skönt! Var ett beslut som var bäst för oss båda, tråkigt dock att behöva inse vem man bor tillsammans med, men det var hon och jag som tog beslutet tillsammans, jag är inte pedantisk eller what so ever, men jag vill att det ska vara rent och snyggt, är man sambos så är det båda som ska ta ansvaret för hemmet, vilket jag inte anser att hon gjorde.

Känns så skönt att kunna sova hur länge jag vill utan att hon ska slå i dörrar och vecka mig, känns skönt att komma hem när jag bill utan att bli ifrågasatt när, känns skönt att bo ensam och det är tyst när man kommer hem.
Jag stormtrivs, slängde hennes mögliga matrester idag, underbart att slänga sambon i sopporna!

Likes

Comments

Den här låten, jag vet inte riktigt hur jag ska föeklara mig, finns inte så mycket mer att säga, tom på ord, jag är kär!

I morgon avslöjar jag varför jag tagit en bloggpaus utan att säga det.

Likes

Comments

Mycket som händer nu med midsommar och allt, galet man hinner knappt med sig själv, snart är det semester vilket är otroligt skönt eftersom det är min första riktiga semester i hela livet eftersom jag sommarjobbat sen jag var 15 ;) nu ska mamma och jag strax ut och köra tussi (mammas bil) hihi och sen blir det hem till min bakfulla sambo och kolla hur hon mår.

Likes

Comments