View tracker

Nu ligger jag i sängen efter en härlig dag med måndagsorkestern. Vi åkte från skolan i Falköping ca 12 och kom fram i Varberg runt 14. Vi checkade in på vandrarhemmet varbergs fästning, som förövrigt förut var ett kvinnofängelse just där vi sover. Så vi sover alltså i våra celler inatt isolerade med betong. Häftig känsla!
Efter vi checkat in och lämnat våra grejer bytt om till scenkläder drog vi till ungdomshuset centralen. Där vi sedan riggade upp och sen körde ett mysigt gig för Ludvigs släktingar och min ena kusin haha!
En spelning rikare ❤️
Nu får ni lite bilder från dagen 👍🏽

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 166 readers

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Hej nu var det ett tag sedan igen som jag bloggade men tänkte skriva lite snabbt kort och lätt om hur min resa till Turkiet var.

Vi åkte ifrån Falköping runt 5 på morgonen och var framme vid 6-7 och incheckning var vid 08:30. Allt gick toppen tills vi skulle lämna in våra väskor då vi fick reda på att våra pass inte hade tillräckligt med dagar för att det skulle gå att åka med turkietresor som vi då åkte med. Så vi fick springa till polisen och göra engångspass som kostade 990 kr styck, inte så kul hade man hellre lagt på annat.

Så mitt tips till er är att kolla så ni har tillräckligt med dagar på erat pass innan ni beställer flygstol ner till Turkiet. Men vilket fall vi gjorde engångspassen och satte oss på flyget. Jag har aldrig flygit förut och visste inte hur jag skulle reagera.. men jag svimmade nästan och så var det ett jättelitet plan för den delen. Sedan var vi framme vid Bodrums flygplats och då var det dags för transfer till hotellet. Löste sig också väldigt fint. Jag och mamma var på ett hotell i Bitez som ligger ca 15 min ifrån Bodrum. Hotellet vi låg på hette romantika och hade lägenhetsrum och mer som självservering, ett väldigt enkelt men mysigt hotell. Tips att åka runt och kolla i Bodrum, Gymbet och Bitez. På nätterna i Gymbet så var det party överallt och stark musik. Men som ensam tjej skulle jag inte vilja gå ut där ensam då blir du en köttslamsa kvar sen bara. Tips är också att ta en båttur för ca 50 lira vilket blir typ ca 200kr tror jag.. då ingår även mat på båten, så åker man till 5 olika '' hållplatser'' där man får hoppa från båten i det isblåa vattnet.

Vi åkte med turkietresor vilket var jättebra! dock lite dåligt med information kan jag tycka. men man kunde alltid ringa och fråga om det var något eller om man behövde ha hjälp med något. Så är ni suggna på att åka till turkiet så tycker jag definitivt att ni ska boka med turkietresor. Så får man söka sig fram själv och hitta på saker varje dag eller bara ligga och sola och bada.
Likes

Comments

jag känner mig äntligen taggad på livet!! har massa jag egentligen skulle kunna skriva om men jag orkar inte det så jag tänker mig stt jag skriver lite vad som händer i dagarna som kommer ;) här får ni två bilder från denna kvällen! härligt parti med goa vänner sen nu på senlkvällen blev den plötsligt mycket bättre!💐🙈🌸

Likes

Comments

åååhåhååh pluggat sen typ 00:00 nu haha jag är färdig nu iaf har typ någon mer inlämning men den gör jag färdigt imorgon behöver sova nu asså! Så är livet när man är fullbokad hela tiden och ändå vill ha dagar då man baaaara kan slappa!... 🌸 nu lyssnar jag lite stämmor också multitasking!🎭

Likes

Comments

Det var sååå himla längesedan jag bloggade nu, ska försöka bli bättre igen! Kommer bli mer bloggande så fort teatern slutat för jag hinner ju inte med hur mycket som hellst nu förtiden dubbelbokad hela tiden. Men jag har iaf bestämt mig för att börja på energi stc nu och ta tag i gymmet igen!!🌸😍 YES! som jag längtat, kommer dock inte hinna så mycket just nu men någon gång i veckan sen så blir det mer efter teatern slutat!🎭

Ja, det har ju hänt en hel del sen jag bloggade ordentligt sen sist jag har haft skolprojekt haft massa roliga saker som hänt med teatern osv..
men för att inte det ska bli långtråkigt så tycker jag att jag skriver vad som händer nu och i framtiden sett 👌🏾

Likes

Comments