Hellu!

Jag kan tänka mig att jag inte är ensam om att känna mig blek nu såhär i vintertider. Så en liten fake solbränna är ju aldrig fel, jag har testat denna brun utan sol från Loréal nu några gånger och jag gillar den faktiskt. Det blir inte jätte mycket färg och jag tycker heller inte att det ser onaturligt ut, en annan sak som jag gillar med den är att det är sprayflaska så man slipper bli kladdig på händerna. Så jag ger denna en tummen upp och om man vill ha en liten fräsch touch så tycker jag absolut att den är värd att testa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Något som har blivit otroligt trendigt nu på senaste men som även har varit det ett tag är kort hår. Alltså hur snyggt är det inte? Enligt mig är det jätte snyggt och det ser otroligt fräscht ut tycker jag. Så ni som funderar på att klippa det men känner er osäkra så säger jag gör det! Ni kommer förhoppningsvis inte ångra er för det gjorde inte jag iallafall! :)

Likes

Comments

Samtliga kappor kan man hitta på Zalando.se

Nu när våren närmar sig så blir jag riktigt sugen på att köpa en lite tunnare kappa, enligt mig är det riktigt snyggt och det går att matcha till mycket. Jag har kikat lite på de tre här ovanför och det svåra är ju att bestämma vilken färg. Men en tunnare kappa blir det nog iallafall.

Likes

Comments

Här kommer tre bilder på hur jag föredrar att sminka mig om jag ska på fest. Jag gillar en ganska täckande bas med lite solpuder och gärna en fräsch rouge med skimmer i. Gärna en snygg ögonskugga och ett par riktigt snygga lösfransar och läpparna vill jag hålla ganska enkla och ljusa, tillexempel ett snyggt läppglans.

Så mer avancerat än såhär gör jag det inte, hoppas ni gillar det ni ser!

Kramar/ Sofia

Likes

Comments

Hej allihopa!

Alltså torrschampo, behöver jag säga något mer? Verkligen räddare i nöden och har man aldrig testat torrschampo så har man verkligen gått miste om något. Om man en dag inte hinner tvätta håret eller bara inte orkar så räcker det att man sprayar i lite torrschampo i håret så känns det inte alls lika smutsigt och det ser genast fräschare ut. Så verkligen en räddare i nöden! Och det som är så bra är att det finns i massa olika märken och lukter och även för både ljust och mörkt hår, så det är jätte bra. Här nedanför finns lite olika bilder på massa olika torrschampon och märken.

Kram/ Sofia

Likes

Comments

Bilder lånade från pinterest.

Likes

Comments

Hola!

Någon som är sjukt smidigt och bra är ju lösfransar, om man känner att man vill vara extra festlig någon dag och ha något annat än mascara så är ju det jätte bra. Och det som även är bra med sådana här lösfransar är ju att man kan återanvända dom om man bara tar bort det gamla limmet. Jag tror att det finns lösfransar som faller alla i smaken för det finns ju så många olika färger och former på lösfransar och så många olika märken. Första gångerna som man ska fästa lösfransar så kan det vara lite klurigt men ett tips är att efter man har lagt på limmet så ska man låta det torka lite och bli lite klibbigt för då är det lättare att fästa lösfransen.

Kramar/ Sofia

Likes

Comments