Det var ett tag sen jag kikade in här! Hade faktiskt helt och hållet glömt bort att jag ens hade en blogg hahah!
Men så mycket har inte hänt, har varit på inspark, sovit över hos en kompis, pluggat och allt annat som hör till skolan. Men för ungefär en vecka sen fick jag ett mail från ett ställe att jag har faktiskt blivit bjuden till arbetsintervju så idag ska jag spendera min kväll på ett huvudkontor och bli intervjuad ;)
Orsaken till varför jag söker jobb är för jag vill få in en fot i arbetsmarknaden, vill få mer erfarenhet och fler saker att sätta på cv:et men också för att ha något att göra efter skolan och på helgerna! Det handlar inte så mycket om själva pengarna men det skadar ju aldrig att få lite extra pengar heller :P
Men nu ska jag fortsätta åka mot skolan och förhoppningsvis går det bra på intervjun! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den här veckan har vi haft intro vecka som alla i skolan har! Eftersom jag går på stylist så har vi haft föreläsningar från Färg och The Body shop, vi har gjort moodboards och skisser på hår samt make osv. Dessutom har vi haft halvdagar vilket har varit super skönt!
Idag hade vi föreläsning om Sothys, vilket är hudvårds märket vi arbetar med!
Imorgon ska vi ha nått som heter Garbage Fashion och om jag har förstått rätt så ska vi skapa typ en outfit av soppåsar haha!
Jaja kul ska det bli i alla fall! Men jag ska försöka uppdatera lite bättre i framtiden och förhoppningsvis kommer jag ha något att blogga om också <3

Likes

Comments

Helluuu! Igår var jag i Huddinge för att snabbt springa in på Kicks och köpa mig lite nya produkter. Gick ut med en Dipbrow pomade från Anastasia Beverly Hills i färgen Taupe och en gel eyeliner från Smashbox. Just nu har Kicks nämligen lite rabatt på Dipbrow pomade så istället för att kosta 255kr så kostade det 204kr!

Är i alla fall än så länge super nöjd! Ska nog köpe lite mer ABH produkter för blev så imponerad. Kommer ha en bra ögonbryns dag varje dag! Ett stort tips till allihopa som tycker att ögonbrynen är typ det viktigaste :P Jag använder än så länge en vanlig eyeliner borste som är snedskuren men ska nog köpa en borste som är gjord för att användas på ögonbrynen lite senare ;)Likes

Comments

Idag är det fredag ifall någon har missat?!
Börjar på dans idag så är rätt så taggad men har en vanlig tråkig teoretisk dag idag i skolan!
Men i alla fall börjar jag på något som heter Showdance och är typ alla möjliga jazz stilar i ett om jag har förstått det rätt?! Alltså t.ex. Modern Jazz.
Kommer bli kul och förhoppningsvis kommer jag tycka om den dans stilen.
Men jag börjar alldeles strax så måste gå nu!

Likes

Comments

Igår fyllde jag år om ni inte visste det :P Men eftersom min födelsedag är som vilken dag som helst för mig så gjorde jag inget speciellt! Fikade lite o sånt men annars var det helt vanlig måndag.
Idag är jag vääääldigt trött och ser så inte framemot dagen. Har bara teori hela dagen, alltså engelska,matte och svenska. Såååå tråkigt ju!

Likes

Comments

Väntar just nu på tåget, skolan börjar först 12:20 så ska träffa några andra tjejer för att käka lunch innan. Är dock inte så hungrig så får se om jag bara går till Ica och köper något litet. Onsdagar är den skönaste dagen på veckan eftersom vi börjar så sent och den enda lektionen vi har är Hantverk. Tror att det är naglar men är inte helt säker eftersom det här är första gången!
Om ni vill se vad jag gör dagligen så kan ni följa mig på snapchat! Heter S0ffab där :)

Likes

Comments

​Idag var det första "riktiga" dagen, dock var det mest introduktioner och genomgångar så vi hade ändå inga riktiga lektioner. Är så nöjd med mitt skolval! Lärarna är trevliga, vi har bästa klassen & jag har redan fått några kompisar. 

I morgon har vi ett slags diagnos i matematik bara för att se hur vi ligger till i matte och vad vi kommer ihåg från grundskolan. Sedan har vi bara mer introduktioner! Finns verkligen inget negativt att säga om skolan än så länge i alla fall! Ååååh har aldrig varit mer taggad på att gå i skolan!

Likes

Comments

Igår var första dagen på gymnasiet! Blev aldrig nervös så jag tror att det var/är ett bra tecken ;) Idag börjar jag 13:30 och vi ska helt enkelt bara ha en rundtur runt skolan, centrumet och gå igenom matkort osv. Rätt så skön start även fast schemat för terminen verkar väldigt chill. Är bara så taggad på att få börja ordentligt, jag är nog även den enda hahaha! Till en helt annan sak, nyss när jag loggade in så märkte jag att Fames ska lägga ner?! Alltså va?! Vet någon vad som händer med bloggarna för även fast jag inte bloggar så ofta så vill jag ändå ha kvar min blogg och mina gamla inlägg! Tycker att det är lite dålig stil att bara lägga ner en bloggportal :( Jaja, det är väl morgondagens problem för jag hinner inte fixa något just nu i alla fall!IMG_7607

Likes

Comments

Jag är nog verkligen den sämsta bloggaren men jag har nästan aldrig något att skriva om! Jag önskar jag vore någon av de som gör roliga saker varje dag, tar massor med bilder osv. men sanningen är att jag sitter hemma nästintill varenda dag och kollar på youtube i 3 timmar utan paus! Hahah så ser mitt liv ut just nu och då kanske ni förstår varför jag inte bloggar så mycket. Dessutom är jag bara helt enkelt för lat för att skriva något varje dag hahah! Hoppas ni har i alla fall en bra dag och så får vi se om jag kanske orkar kladda ihop ett inlägg idag igen ;)

Likes

Comments