View tracker

För exakt en vecka sedan frågade min hårlärare om jag och två andra från min klass ville vara med på ett jobb. Jobbet visade sig vara på Real Techniques event som skulle hållas på Café Opera. Såklart tackade vi alla ja till denna möjlighet och blev inbjudna till ett möte direkt efter skolan. På mötet fick vi träffa andra som skulle jobba på eventet men vi fick även goodiebags fulla med produkter från Idun, Wet n Wild och såklart Real Techniques.

Onsdagen kom och jag skulle vara värd på Bollywood stationen. Vi hade alltså tre olika stationer med olika sminkteman: Kim K, Seventies och Bollywood. Mitt jobb var att dela ut goodiebags, berätta om produkterna och förklara vad eventet gick ut på. Det var så mycket människor, mest kända bloggare och youtubare, men ändå klarade jag det. Måste säga att jag är sjukt stolt över mig själv då jag "lider" av socialfobi som har hindrat mig från att göra så mycket. Jag tyckte att det var så kul att vara där, att jag "glömde bort" min rädsla och kunde faktiskt prata med människor utan att känna en krypande ångest hela tiden. Men mer om det en annan gång! Jag hade i alla fall sjukt kul och jag är så tacksam över att min lärare ville ge oss den chansen. Detta var verkligen en chans för oss att se hur det är att jobba inom denna bransch och få prova på det in real life så att säga. Skulle inte tacka nej om jag skulle få någon liknande erbjudan i framtiden!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fy vad skönt att denna vecka är snart slut! Missförstå mig inte, jag har haft en väldigt bra vecka men jag är helt slut! Jag har somnat senast 22 varje kväll och sovit hela natten utan att vakna till en enda gång, vilket är väldigt ovanligt. Jag har haft helt fullt upp och när jag inte har haft något att göra så har jag vilat, därför är har det varit väldigt tomt på bloggen. Nu ska jag sätta mig med familjen i vardagsrummet och mysa lite innan det är dags att sova! Förhoppningsvis orkar jag imorgon lägga upp ett inlägg om vad jag gjorde i onsdags, ni som läser bloggar eller kollar på youtube kanske kan gissa vart jag var. Ledtråd, det har med smink att göra 😉

Likes

Comments

View tracker

Först och främst vill jag bara be om ursäkt för att jag inte ens klarar av att blogga en gång om dagen men till mitt försvar så har jag en jätte rolig grej på G! Planen var ju att jag skulle sätta mig ned och blogga igår samt göra några tidsinställda inlägg för dagar då jag är lite mer upptagen men senare under dagen fick jag reda på en spännande grej så min kväll spenderades på ett möte i stan. Jag väljer att inte skriva något om det innan det är över helt enkelt bara för att jag inte vet så mycket själv än. Kan bara säga att jag är så otroligt tacksam och detta känns som en stor möjlighet för mig och 2 andra tjejer i min klass. Förhoppningsvis kommer jag kunna berätta allt på torsdag då jag kommer komma hem super sent imorgon och kommer ej hinna/orka blogga. Hoppas ni alla har haft en bra dag/kväll, det har i alla fall jag haft! 😊

Likes

Comments

Mådde inte så bra idag så jag stannade hemma men istället för att bara ligga i sängen, bestämde jag mig för att ta tag i lite skolarbete. En av våra uppgifter är att vi ska låtsas att vi har en hårsalong. Vi måste alltså bestämma 2 uppsättningar vi ska göra och sedan ta reda på hur lång tid det tar, hur mycket produkter går det åt och hur mycket vi ska ta betalt. Så idag började förbereda inför den uppgiften och fick använda mamma som hårmodell! Vart rätt så nöjd men det finns såklart lite saker som kunde bli bättre men overall så tycker jag att den ser bra ut! Detta tog ca. 1 timme att göra men med lite mer övning går det nog snabbare!

Likes

Comments

1. Har du ett namn som bara din familj kallar dig? Jag blir kallad för Fiffan, Fiffi eller Soffan av min familj.
2. Har du någon ovanlig/konstig vana?  Jag måste skölja av mitt vatten glas några gånger innan jag kan dricka vatten ur den. 
3. Har du några konstiga fobier? Jag har massor av fobier men den konstigaste är nog att jag har en fobi för disktrasor, särskilt om jag inte vet när den har börjat användas. Har inga problem med nya trasor om jga själv tar upp dem ur förpackningen men jag tål inte använda disktrasor. Hatar även blött hår, får grov ångest om jag måste gå runt med blött hår eller om jag måste sova med det! Jag klarar inte av att ha mitt hår nedsläppt när det är blött utan har det alltid i en handduk tills det är nästintill torrt.
4. Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör? Jag har nog ingen sång som jag älskar och sjunger i hemlighet, dock vet inte många att jag älskar Eminem och brukar för det mesta lyssna på hans låtar.
5. Vad stör du dig på hos andra? Smaskande eller andra onödiga ljud de kan göra. Tål inte det och brukar faktiskt gå bort från rummet om det är möjligt.
6. Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös? Jag brukar inte kunna ha ögonkontakt så min blick går åt alla möjliga håll och sen brukar jag skaka på benen. Det kan ibland bli riktigt grovt skakande så att hela jag skakar tillslut men det är inget jag kan kontrollera. 😂
7. Vilken sida av sängen sover du på? Högersida!
8. Vad var ditt fösta gosedjur och vad hette det? Tror att det var den röda Teletubbien och den hette såklart Po. Det var min favorit fram tills att jag var typ 10 år eller något sånt.
9. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv? Jag tror inte det, inte i alla fall vad jag kan komma på.
10. Vilket håll står du åt i duschen? Jag vet inte, utåt så att duschstrålen kommer på baksidan?
11. Vilken är din favoritmat som är "dåligt" men du älskar att äta det iaf? Måste vara en jätte fet och salt pizza med salami och mycket ost! Såååå gott!

Likes

Comments

Jag har funderat på att börja blogga igen eftersom jag känner att jag måste få skriva lite på fritiden också. Problemet är att jag vet inte hur jag ska börja blogga igen utan att tapa intresset direkt. Dessutom vill jag få mina gamla inlägg privata för att få en " ny start" utan att behöva radera gamla inläggen. Någon som vet hur man gör?

Mycket har hänt sedan jag slutade blogga, vilket var över 1 år sedan. Detta är ockås ett skäl till varför jag vill få bort de gamla inläggen, för det blir en för stor skillnad mellan mitt liv då och nu. Som sagt så ska jag fundera lite till eftersom jag vill få detta att fungera denna gång! Jga ska plugga lite och sedan ska jag försöka klura ut hur jag får mina gamla inlägg privata 😉

Likes

Comments

Har absolut inget att säga än att det här året som har gått har varit det tuffaste året i hela mitt liv. Ett helt år har redan gått men saknaden är bara större än någonsin.   

Likes

Comments

Det var ett tag sen sist men ändå har jag inget intressant att berätta förutom att vi var och campa med klassen!  Vi åkte i onsdags efter skolan mot Stora Vika i Nynäshamn. Sen var vi där hela dagen+natten och åkte hem på torsdag morgon. Vi gjorde eld, grilla marshmallows och hade det kul helt enkelt! Även vår lärares hund var med så det blev en del pinnkastning för min del! Jag hade så kul även fast man inte kunde sova så mycket.              

Likes

Comments

Tänkte titta in här efter exakt en vecka!(ooops..) Sista veckan innan skolavslutning är genomförd och nu har vi endast två "skol"dagar kvar. Eftersom jag inte har varit här på en vecka så har jag inte heller visat vad jag köpte i söndags. Ingey speciellt direkt utan bara lite saket jag behövde. Köpte även ett par shorts, en tröja och en klänning som jag inte visar då jag inte har någon bra bild.  Det enda jag behöver köpa nu är solkräm för kroppen och solskydd för håret, sen är jag redo för sommaren!         

Likes

Comments

Imorse var vår klass på Paintball! Det var rent ut sagt panik i två timmar och skjuta hejvilt. Råkade skjuta en av mina klasskompisar mellan benen och en på huvudet.. Oops!  Nu är jag precis klar för vår middag som börjar 17:00. I vår skola är det en tradition att 8:orna gör en lunch till 9:orna den sista veckan men vår klass ville istället ha middag. Egentligen var det en kompromiss då en ville ha bal men vi andra kände att det var onödigt. Men kvällen kommer bestå av 3 rätters middag, karaoke (märks det att jag går i en finsk skola hahah?!) och någonslags disco. Även de förra 9:orna ska komma så det blir nog super kul ikväll!      

Likes

Comments