Imorgon är det en vecka kvar tills jag slutar ettan på gymnasiet och har sommarlov! Tiden har gått väldigt fort. Men innan det är det rep till skolans sommarshow som gäller. Och på helgen är det showtime! Woohoo!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjenare! Idag är det då min namnsdag! I typ en halvtimme till. Och på min namnsdag fick jag tre handlotions och smycken. Ett par örhängen och ett armband. Är super glad över det! Imorgon har jag däremot prov i matte... *suck*.

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Jag har då haft påsklov nu i en vecka! Och jag har en vecka kvar innan skolan börjar igen. Hittills så har jag mest varit på fest och haft en själv. Ska kanske gå på en till senare nästa vecka. Jag har inte skrivit så många inlägg nuförtiden, men i juni ska vår skola ha sommarshow som ska visas på Lunds stadsteater, vilket ska bli kul. Annars är det bara plugg, nationella prov och annat tråkigt kvar innan skolan slutar och jag är klar med ettan. Wow.

Likes

Comments

Tjenare! Idag är det söndag och imorgon börjar skolan igen... Men har haft en väldigt bra helg och har kunnat sova längre, hehe. På fredagen var jag hemma hela dagen, igår såg jag på film och åt onyttig mat och idag har jag varit på Espresso House bland annat. Nu ska jag plugga så jag har varit lite produktiv i helgen iallafall :D.

Likes

Comments

Hej! Nu har skolan börjat igen efter ett tråkigt sportlov... Var jätte förkyld i början av lovet och levde på alvedon liksom. Men nu mår jag BÄTTRE iallafall. Är fortfarande förkyld dock (fml)... Men snart är det fredag och en ny månad. Yay! Ja, det var min lilla uppdatering för idag. Byeee.

Likes

Comments

Ja, det var ju ett tag sedan (en månad snarare) sedan jag la ut ett inlägg här på min blogg, men förhoppningsvis kommer jag lägga ut inlägg mer oftare nu. Har nämligen förlorat mycket blod och har varit på akuten där jag fick fyra påsar blod. Nu ska jag vara hemma till nästa vecka sen är det tillbaks till skolan igen... Men vecka 8 är det sportlov åtminstone. Yay!

Likes

Comments

Hej bloggen. Idag var det den första dagen av skolan för vårterminen och nu är den avklarad. Skyndade mig till tåget och kom i tid till första lektionen. Bara för att veta att min lärare var sjuk och den första lektionen blir ej av... Men de andra tre lektionerna blev det och redan första dagen får man två läxor. Aja, sånt är livet på en högskoleförberedande spetsutbildning. Nu tänker jag dricka te och läsa boken Let it snow.

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Då är det ett nytt år! Och jag önskar alla mina läsare ett gott nytt år.

Bilder från idag 👇🏻

Likes

Comments

Hej igen! Igår var det julafton och på morgonen sjöng jag i GA-kyrkan. Sedan åt jag lunch, såg på Kalle Anka, öppnade paket och åt julmat med min familj. Idag, på juldagen, har jag varit hemma, kollat på tv och handlat på Coop. Det är var jag har gjort på julafton/juldagen. Hejdå!

👇🏻

Bild på min julgran & bild på paketen jag fick igår

Likes

Comments

Hej igen! Idag är det första advent och imorse åt jag frukost, gjorde mig redo inför konsert och åt lunch. Efter konserten åt jag på stan, handlade b.l.a choklad på Coop och nu är jag hemma igen.

Bilder från idag 👇🏻

Likes

Comments