Hejsan svejsan! Skriver detta inlägg för att uppdatera om hur jag har det just nu i skolan b.l.a. Nästa vecka har jag redovisning och prov... Och jag är fortfarande inte helt frisk :/. Det är också koreografitävling nästa onsdag i skolan. Annars är det inte mycket som händer den här veckan. Nästa veckan igen (v 44) så ska jag till Stocholm! :D. Men ja det var allt för mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

Nu är det söndag och idag har varit ganska chill. Har gjort läxor igår och idag, sett på TV och har ätit på Pitchers i stan. Imorgon börjar skolan igen och jag börjar tio över åtta...

Från Pitchers i stan 👇🏻

  • 47 readers

Likes

Comments

Det har hänt mycket sedan det senaste inlägget. Har varit på Vårdcentralen i Lund och i Capio Citykliniken i Helsingborg där jag har tagit prover b.l.a . Ska ta den medicin jag tar nu 4 gånger om dagen istället för 3 gånger... Förutom det så har skolan gått okej. Imorgon ska jag till skolan igen iallafall. Yippie!!

  • 45 readers

Likes

Comments

Tjena! Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg. Jag har börjat gymnasiet. Jag går nu på Dans och musikal i Lund och pendlar. Första veckan hade vi en introvecka där vi övade i workshops med olika nummer som vi sedan framförde för 2:orna och 3:orna i skolan. Jag har också haft teoretiska ämnen (engelska, historia, matte, idrott och svenska) och estetiska ämnen (balett, jazz och ensamble). Missade den första lektionen i Scensik gestaltning 1 dock för att jag var sjuk den dagen. Sedan har jag också haft Gehörs-och musiklära.

Bilder från föreställningen 👇🏻

  • 64 readers

Likes

Comments

Hej! Igår var jag och kollade på många affärer i stan och åt sen på Pitchers i stan med min familj. Idag har jag varit i Malmö där jag var på den veganska restaurangen Kaos och åt med min mamma och storebror. Efter det handlade jag till dans & musikal på affären Svanskön Dans & Balett shop och handlade också på Emporia. Det är också mindre än en vecka kvar tills jag börjar gymnasiet. Det ska bli spännande! Ja, det var allt för mig. 💁🏼

Från igår 👇🏻

Från idag 👇🏻

  • 67 readers

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg... Idag har jag tränat och varit hemma i lägenheten. Nu är jag på stan och lyssnar på min storebrors band Sejd. Det var allt för mig.

  • 80 readers

Likes

Comments

Idag har inte mycket hänt. I morse gjorde jag mig i ordning och åkte till stan med min mamma och vi åt på McDonald's. Jag kollade sedan i affären Mint och vi var i vår lägenhet och fixade. Nu är jag hemma och har ätit glass och sett på film. Det var allt för idag!

  • 95 readers

Likes

Comments

Hejsan! Nu har jag börjat blogga. Jag skriver om min vardag, om vad jag har gjort och om sånt jag gillar - som shopping, kläder, smink, musik & mat. Här kommer lite bilder från idag, från Våffelbruket i Helsingborg. Jag kan rekommendera det här stället!

Likes

Comments