Hej! Igår bestämde pappa och jag att vi skulle åka till köpcentrumet gränbystaden i Uppsala! ✨

Jag sov till 10.00 idag.. det brukar jag nästan aldrig göra!😂 jag var nog sjukt trött.. heh.. men aja!

När jag vaknade så väntade jag på att tiden skulle gå fortare.. för idag så skulle vi ju åka till gränbystaden fast kl: 13.00 (min pappa skulle hjälpa min farfar att ta upp hans båt på land så aa).

Sen var de dags att åka till gränbystaden!! Det tog ca 1 timme att åka dit.. 😯 men för mig kändes det som att det tog ca en halv timme dit.. heh.

Vi hittade knappt vart köpcentrumet låg så vi fick åka runt och leta en liten stund.. men till slut så hittade vi det! :)

Jag kommer att lägga upp lite bilder på vad jag köpte där.

Sen när vi skulle åka hem så kändes tiden mycket längre än vad det gjorde på dit vägen.. (men så brukar de ju att vara.. eller? Ibland i alla fall..?)

Jag skulle åka till mamma så pappa skjutsade mig dit, så nu är jag här! 🙈👍 (mina föräldrar är skilda).

Jag har haft en sjukt bra dag idag faktiskt! Om ni ej har varit på gränbystaden så tipsar jag er om att åka dit! 👍

//Sofia❤️

Likes

Comments

Hej!!

Detta är mitt första inlägg och jag tänkte lägga upp inlägget igår men det blev inte så.... hehe :D

Jag tänkte berätta lite om mig och vad jag gjorde igår. :)

1. Jag heter Sofia.

2. Jag är 15 år.

3. Jag har en en bror som är 13, men han fyller 14 det här året. Jag har också 3 "halv/låtsas" systrar och bröder. En syster som är 5 år, en till syster som är 23 år och en broder som är 22 år.

4. Jag är ca 1.58 cm lång.

Det var lite om mig men kommentera om ni vill veta något mer. :)


Igår så var min syster hemma hos mig (alltså hon som är 23 år). Mamma och jag hade tidigare köpt nail/keratin hair, För er som inte vet vad det är så är det äkta löshår alltså så är det ett löshår som man då limmar fast på håret (med ett special lim och med special saker, som man då köper). För att få långt hår.

Som sagt så var då min syster hemma hos mig, hon har sådana saker man behöver för att sätta fast löshåret. Så hon gjorde det på mig!! :D

Nu har jag långt hår!! (40 cm) :D

Men om ni har frågor eller något så är det bara att kommentera! :) (Ni kanske kommer att få se en bild på mig och löshåret fast sedan då). 

//Sofia <33

Likes

Comments