För 14 år sedan stod jag i en kvadrat med andra hundar och min hund. Det fanns andra barn i min ålder och de hade en varsin hund de tävlade med i barn och hund. Jag tävlade med en chihuahua som var i valpåldern, gick runt i utställningsringen och visade vad jag och min chihuahua kan.

14 år senare tävlar jag fortfarande i hundutställning och nästan varje gång jag ska gå in i ringen med hunden jag tävlar med får jag en kick och en klump i magen av nervositet. Inte den nervositeten man får när man verkligen inte vill göra något eller när man ska redovisa framför alla i klassen för tänk OM de skrattar åt en, knäpper kort, skriver till sin polare om hur man pratade eller hur man såg ut. Nej utan den nervositeten du får inför en tävling, kicken och kroppen säger go for it! win or lose that's it.

Lördag den 1 april 2017.

Det var den dagen som gjorde mig chockad och så sjukt stolt över mig själv, den dagen som jag kommer komma ihåg. Det var på en hundutställing i uppsala och allting gick bra, bra placeringar på hundarna, vann avelsklassen kom på tredje plats i uppfödarklassen. Domaren kommer och vinkar in mig i ringen och ger mig en pokal, jag är i chock. Visste inte att man kunde vinna en pokal för bästa ekipage men tydligen kan man det. Motiveringen varför jag vann priser är:

Domaren tyckte du var väldigt duktig att visa hund, bra kontakt med hunden. Du imponerade på domaren.

Fick en till chock av lycka när jag läste motiveringen.

Jag trodde aldrig jag skulle komma såhär långt i hundutställning. Denna pokal visar att talangen finns inom mig. Alla är nybörjare på något och om du tycker första gången går dåligt när du gör något, Sluta inte! Ta ett andetag och börja om. Gör det igen, gör det tusen gånger om det behövs. Tillslut kommer du klara det galant och kommer komma ihåg alla de gånger du har känt dig värdelös,ledsen, gett upp eller den känslan i kroppen när du bara ler och skrattar av lycka när du ser ditt mästerverk. ingenting är omöjligt förrän du tvekar på det! Mästerverket kan vara allt möjligt, vänta låt mig ge dig några exempel: Ditt pappersplan, målade naglarna sådär jävla snyggt, din teckning, din sminkning och yeah you name it!

It is okey to not be okey

Mitt självförtroende är inte alltid på topp men denna pokal höjde det på några sekunder. Att få en pokal för att man har skött hundarna och varit ett team med de, peppat hundarna för att orka fortsätta i utställningsringen. Det är speciellt, för mig är det ofattbart att jag har priset hemma på min svarta hylla mittemot sängen. Det jag vill förmedla till dig som läser är att allting är möjligt om du väljer att ta chanserna och möjligheterna som kommer. Du har säkert hört uttrycket You only live once. Det är sant, man lever bara en gång och om man då ska säga nej till de möjligheterna som kommer. Hur ska man då se ifrån andra perspektiv? Hur ska man få nya erfarenheter och lärdom om man sitter inne och ugglar?

17 år och tar en pokal för "bästa ekipage" asså what!? De finns de som har ställt ut i 20 år och mer. Jag är den som gör det bäst i ringen och dessutom imponerar domaren, jag menar hallå? ahh, det är sjukt. Du har kämpaglöden inom dig och du kan plocka fram den om du verkligen tror på det! Du är bra på många saker men om du låter djävulen vinna över ditt tänkande så kan du lika gärna skita i att försöka! Men om du däremot vänder om de tankar till positiva och försöker slå ner de. Så kommer du en dag stå helt mållös och stum för att du har klarat något som djävulen inte klarar av.

Jag kan hjälpa dig på traven med hur du kan omvandla tankarna.

  • Vad rund och tjock mage jag har- Men den är mysig att krama om
  • Mina ben ser så stora ut- Men de bär min överkropp och tänk hur mycket muskler det finns i bena.
  • Jag skulle vilja ha en större och snyggare säng- Men tänk de som inte har någon säng.

Huvudsaken i detta inlägg är att tro på dig själv för du kan så mycket men vi tvekar oftast på det. Jag är den boven emot mig själv, tvekar gör jag och det är det värsta jag vet. Jag förstör mitt självförtroende igenom att stoppa mig själv ifrån att visa vad jag kan och tveka. Istället för att jag försöker och antingen misslyckas men lär mig något av det eller klara det och vara stolt. Men jag har blivit bättre med osäkerheten och självförtroendet. Måste bara inse att jag KAN mycket saker inom det jag håller på med. Iallafall så ska jag avrunda nu innan jag skriver bort mig och tappar röda tråden. Hoppas ni tyckte om detta inspiration inlägg och vart inspirerade själv. Det är det som är målet! Iallafall ni får ha det gött så hörs vi! Puss <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

OBS! Om du inte vill se hur den ser ut eller innehåll så kolla inte.

Jag premunerar på 6 månader för 699 kr.
betalar en gång och sen efter 6 månader så betalar man 699 kr igen. man kan avsluta när man vill.
Det finns många premunations val man kan välja emellan. Det är bara att söka på glossybox på google så hittar du deras sida 😊

Men nu kommer bilder på lådan och vad jag fick. (alla får olika)

Likes

Comments

hej hörni!
idag så ska jag fixa makeup och hår på en kompis och jävlar vad smink hon har 😂😂
Men lägger in bilder här nu och sen hur hon ser ut när hon är klar 😊

Likes

Comments

Den 16 juni ska jag få se en artist som jag verkligen gillar. Det ska bli så otroligt häftig och roligt. Jag kan nog inte riktigt smälta det än haha. Men detta blir min första riktiga konsert. Ska ni på Håkan hellström?
Skulle vara roligt att veta 😊
förlåt för jag inte har bloggat så mycket men vet inte riktigt vad jag ska blogga om. kommer förmodligen upp bilder ifrån när jag fotade en familj 😊 Vad vill ni se på min blogg? låt mig veta isofall. 😘😘
Nu ska jag stoppa biljetten i ett säkert förvar 😉
Ha de! 😊

Likes

Comments

Provridningen gick bra! :) Pigg häst var det på menyn. Men allt gick bra, höll mig kvar..tur att det var knoppen var där. 
Men jag ska inte köpa häst utan vara medryttare. Superfin häst och positiv framåt så jag hoppas att det ska funka nu. Jag och ägaren klickade jättebra! <3 

Likes

Comments

Den där ser god ut va? Det kan jag intyga! Provade den idag och den blir supergod. En liten kladdkaka i en mugg.
Det tar bara 5 minuter att göra! Passar bra att göra under pausen. Tycker ni verkligen borde testa! :D

Receptet hittar ni HÄR. Kommentera gärna vad ni tyckte om den och bilden är lånad ifrån den sidan receptet är på.

Likes

Comments