Header

Hej!

Första gången jag filmar en haul och jag vet att jag är stel och egentligen är jag superglad tonåring o.s.v men första gången är inte den bästa ;) Men kommentera om jag ska bättra på något.. tips tar jag gärna ihop <3

Likes

Comments

​Allt är ifrån Lindex i Gävle :)

Ring: 59:90

Örhänge svart: 49:50

 Örhänge Vit: 39:50.

Vart super nöjd över bilderna! :)

Likes

Comments

Vill verkligen dela med mig av de två artister och en låt som gör min bussresa enklare ♥
Sitter på bussen till sandviken :)
Har varit hos tandläkaren i gävle och innan det gick jag in på Lindex och köpte lite saker (kommer bilder snart)
Skjut snygga ♥ Vilka artiser och låtar hamnar på eran top 10 lista?
Ni kan gärna tipsa mig om lugna/peppande bussresor låtar :*
Ha en fin dag ♥ 

Likes

Comments

Natti natti, ska jag säga, japp som ni ser i rubriken så är det slut på det roliga..Alltså påsklovet är över men men snart kommer sommaren och det är inte så långt kvar. :) Så inge fara med det. Förlåt för jag inte har uppdaterat under dagen..men jag jar varit på bomässan efter att vi kom till sandviken ifrån utbildningen och sen så har jag bara chillat eftersom det är skola imorgon.
jag planerar att filma några sminkvideos också :)

Likes

Comments

Hej! Nu har jag varit på ledarutbildning hela helgen och har tagit in så mycket ♥ Men man längtar lute smått hem..Så solen skiner som fan och vi ungdomar och en ledare dunkar resten av ditt liv av timbuktu...fullt ös som sagt.. Har bara gått i mjukisbyxor och t-shirt hela helgen..Det är det bästa som finns.. Jag själv har lite svårt att ha på mig jeans hemma för att det är trökigt när de åker ner o.s.v så jag tar på mig mjukis kläder.. men nu ska jag fortsätta sjunga på låtar jag typ kan :) Ha det så bra ♥ Puss och kram :)

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag mår bättre nu och vädret är så fint!! Själv är jag,mamam och pappa påväg tilö malaysia i sandviken för Chinamat! Finally ♥ Håller även på att redigera min haul jag ska visa er, den är snart klar :) Men snart dör mitt batteri och det vill jag inte, ni får mer uppdatering under dagen.

Likes

Comments

Brrrr...fryser, hostar, snorar....
jag har tänkt att filma in en haul på vad jag har köpt men det har inte blivit bra och så vidare..Men ska vila upp mig och bli frisk!!! hoppas ni har det bra :)

Likes

Comments