Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej finisar!
Här kommer några bilder från min helg. I fredags åt jag, Martina & Ingrid middag på Beijing 8! Superfräsch mat, blev förälskad i dumplings! Däremot var själva stället lite livlöst och inte så mysigt. Men gott vareee. I lördags åt jag middag inne i stan på en italiensk resturang med Calle:) Det var också väldigt gott, har dessvärre ingen bild på pastan. Söndagen bestod av plugg och padeltennis! Jag skulle inte påstå att jag är någon talang när det kommer till bollsporter, men padeltennis är enklare än många andra sporter och väldigt kul!

Likes

Comments

Hejhej! Jag heter Sofia Rydlinger och har äntligen bestämt mig för att blogga för första gången på väldigt länge. Hade en blogg 2013 som jag inte la ner någon energi och tid på, men nu äntligen har jag bestämt mig för att blogga igen. Ett av mina intressen är att fotografera... även fast jag inte är så bra på det. Fotograferar nästan allt, älskar att ta bilder på mat och upplevelser.

Några av mina vänner bloggar och jag verkligen älskar att läsa deras blogginlägg, så är jättetaggad på att försöka göra lika bra ifrån mig som dem! Hoppas ni fastnar för just min blogg:)


Likes

Comments