Header

God morgon! Jag är uppe med tuppen då jag har 1000 saker som ska göra inför att jag ska till Norge imorgon bitti, så jag tänkte att det inte får bli någon sovmorgon för mig utan kör på i 120 så jag hinner med allt :)

Likes

Comments

(Bilder lånade från weheartit.com)

Likes

Comments

Likes

Comments

Fredag:

Jag fick testa på det absolut häftigaste, att få trava med en häst alltså få va kusk, en riktigt häftig känsla som alla borde få testa någon gång i livet. Åkte ut med mamma sen på kvällen med vovvarna till mormor och morfar och pratade en sväng, jag har riktiga cabbehundar ;)

Lördag:

Mådde fruktansvärt dåligt av många anledningar, skulle vart på travbanan men orkade inte så jag kom tillslut upp på benen och va med kompisar och drack lite öl, jag har insett att man är inte starkast ensam och det är jag evigt tacksam för dom som finns i mitt liv.

Söndag:

Åkte ut till travbanan och träffade kompisar och kollade självklart på trav, jag bara älskar stämningen på banan på stochampionatet. När jag kom hem åkte vi ut till svalnäs/stranden och tog ett kallt dopp efter en varm dag :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Godkväll! jag har precis satt mig ner för att gå igenom lite planering och det är egentligen alldeles försent idag men dum som jag är så råkade jag somna på soffan så det fick bli såhär idag. Jag är även ledig imorgon så jag lär få fortsätta med resten imorgon :)

Jag hade två möten idag på raken och det vart två nödvändiga möten kände jag så jag har bockat av det plus att jag bokat in tid hos frisören på torsdag så då blir det lite nytt och fräscht som kan va väldigt nödvändigt just nu faktiskt :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndag, ny vecka och nya möjligheter. Jag ska strax börja tänka på att göra mig iordning då jag har två möten inbokade idag som ska genomföras. Jag är ledig idag från mina vanliga jobb, men istället ska jag lägga tid på Mina andra jobb (bloggen, marykay). Jag ska planera för augusti månad samt hur jag ska göra med bloggen, skriva lite mejl och jaa bara kontorsarbete idag blir det :)

Likes

Comments

Åh herre vilken dag...jag har städat hela dagen sen så emellanåt så åkte jag med brorsan och slängde skräp på tippen sen fastnade vi hos mamma en sväng, men det är alltid lika trevligt. Känns som jag fått endel gjort ändå idag, jag hoppas att jag hinner med resten imorgon. Vill så gärna ha det städat och fint hemma det känns så mycket skönare då sen så är jag den som inte gillar städa allt så ofta så blir ju bara ännu mer när jag väl städar och det vet jag ju egentligen men vägrar ändra på mig tydligen xD Nee nu ska jah sova så jag orkar med dom sista dagarna :)

Likes

Comments

Goddag alla! Jag kom precis hem från jobbet faktiskt, jobbar korta pass i veckan så det känns skönt efter helgen som var :) tänkte jah skulle ta och röja hemma idag nu när jag slutat tidigt idag och har energi kvar :)

Likes

Comments