Vill aldrig glömma det som har varit. Det jag har gått i genom, framgångar och motgångar, människor jag har träffat, människor som stannat eller lämnat. Alla tårar och skratt, varje dag, varje natt. Vill aldrig glömma, även om det gör ont och var smärta, för det stärkte mitt hjärta. Har allt för länge velat glömma allt som är över och enbart fokusera på vad som väntar framöver. Men allt är en del av mig, då, nu och sen. Allt är jag, och allt det jag är, vill jag för alltid hålla kär.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För mig har nyårslöften alltid varit väldigt betydelsefullt, att ha något att sträva efter och göra allt för att uppnå under det kommande året. Jag tycker om syftet att sträva efter något man har drivkraften och viljan att uppnå.

Men för mig har dessa löften kretsat kring förändring. Kretsat kring att förändra mig. Den där perfekta kroppen och hälsosamma livsstilen, högsta möjliga betyg i skolan och vara genomlycklig och glömma hur det känns att gråta. Har både pressat och haft höga förväntningar på mig själv och sedan dränkt mig själv i besvikelse och missnöje när dessa löften inte uppnåtts.

I år ska mina löften kretsa kring utveckling. Inre utveckling. För jag vill inte förändras, jag varken vill eller kan vara någon annan än mig själv och jag är stolt över den jag är. Men jag kommer aldrig sluta att ha viljan att utvecklas. Utveckla mig själv till ett bättre jag. Vill inte längre sträva efter att vara någon jag inte är. Vill inspirera och inspireras. Vill stärka mig själv och vill stärka andra. Vill falla men vill resa mig upp igen. Vill andas. Vill utmana. Vill skratta, vill gråta, vill kämpa. Vill leva på riktigt nu.


Likes

Comments

Söker efter sanningar som svider till, som får mig att gå sönder för en stund, som kväver mina andetags lugna melodi. För jag vill inte leva ett liv baserat på lögner likt ett budget lim för mitt trasiga hjärta, något som höjer mig till paradiset för en stund, något som får mig lycklig för stunden. Vill hellre ha allt som gör ont, bara det är rent, jag vill bli dränkt i ärlighet. Ta mig till något äkta, ta mig till något som tar mig någonstans.Likes

Comments

Att vara lycklig sägs vara ett val. Men hur ska man kunna välja lycka om sorg i en ständig kamp försöker dra ner dig till botten. För sorg går inte att välja bort, sorg behöver tid för att försvinna eller bli till styrka. Låt sorgen få sin tid, den tid den behöver. Låt den finnas där. Det är okej.

Men glädje är ett val. Vilket är största steget till lycka. Det är ett val man själv bär ansvar över. Sök efter glädjen. Sök efter din glädje. För din glädje är det bara du som vet vad det innebär och är. Omge dig med människor som ger dig någon form av glädje, sök efter platser där du vill vara, och gör det du vill göra. För det är där du skrattar tills tårar är i glädje. Där du bubblar över av glädje som en flaska champagne. Det är där och då du kan blända hela världen med ditt leende. Det är där och då du kan blända din sorg med din glädje. Sök efter din glädje.

Likes

Comments