View tracker
N.N - Norlie

Efter som vi inte åkte till Åby idag så var jag & Hanna istället med på terminens första hopplektion. Och senast jag & Norlie var med på det var förra året i November. Längesen??

Han var faktiskt riktigt riktigt duktig! Lagom pigg, framåt & gjorde det han kunde. Mot slutet blev han lite trött vilket han visade så jag valde att hoppa över banan. Men vi fick några riktigt fina språng på vissa hinder & för att vara första gången så var han riktigt duktig! Han har utvecklats så himla mycket & han gör mig något otroligt stolt!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har kanske varit en utav mina oturs dagar idag? Eller lite både och.

Det förstörde i alla fall hela min dag & mycket mer med att jag blev meddelad att Celebrity vart struken från sitt lopp på Åby. Det gjorde så ont i hjärtat.. Jag hade verkligen sett fram emot att äntligen få vara med & sela ut & sköta om min egna stjärna helt själv & se han kämpa efter all träning vi fått göra ihop tillsammans. Men det var inte det jag var mest ledsen över utan det var såklart att jag då insåg att det är hela 6 veckor till jag ska klara mig utan honom.. Jag var liksom inte beredd på att detta skulle komma & det var jätte jobbigt så jag har varit lite deprimerad hela dagen men försökt att inte tänka på det för mycket. Mer om varför han inte starta idag behöver jag inte gå in på men han mår ändå okej. Tror dock vi båda saknar varandra väldig tvärsigenom mycket. Vi har ett sånt stort förtroende för varandra.

Usch fy.. Jag saknar han redan så mycket så att det gör riktigt riktigt ont..

Likes

Comments

View tracker
Celebrity Lane, Trav

Imorgon gäller det.

Under 2 månader har jag fått träna min egna stjärna helt på egen hand & det har verkligen varit super kul! Jag har tyckt att han känts jätte bra & han har skött sig extremt bra både i körningen & i ridningen. Så imorgon ska han få starta igen på Åby.

Så jag åker hemifrån här, ner till Åby för att äntligen få träffa mitt hjärta igen & sköta om honom, peppa honom & ge han massa med kärlek, godis & beröm.

Jag kommer vara minst lika nervös som honom imorgon när det gäller men jag ska stötta honom. Vi finns alltid där för varandra ❤️

Längtar så himla mycket efter honom just nu!!

Likes

Comments

Trav

Så som det ser ut på schemat just nu så har vi våra stall dagar ute på travet på tisdagar så där har vi varit idag.

Jag var glad över att jag fick köra en saknad Vici, hon var helt okej fin.

Dock känns det verkligen jätte konstig att helt plötsligt vara i ett annat stall än vad jag nu varit van vid. Rutinerna är helt utbyta. Men det värsta är ändå att jag varit så himla van vid att bara köra Celebrity, bara träna honom. Vilket gör det så himla jobbigt nu att inte kunna få köra honom & träna honom på egen hand.. Jag saknar honom verkligen! Dock älskar jag att köra Vici & hon är helt klart min favorit här hemma, men det finns ju verkligen ingen som Celebrity. Han är liksom mitt allt ❤️

  • Filed under: Trav

Likes

Comments

Skolan drog igång igår & den enda lektionen vi hade under dagen var specialen på kvällen som blev en dressyr träning. Då vi fått en ny tränare så fick vi mest visa hur vi red våra hästar & hur dom fungerade. Efter det gav hon oss små tips & vi red på en volt & tränade på att korta stegen, fattningar osv.

Norlie var faktiskt riktigt duktig! Han som inte brukar uppskatta dressyr sådär jätte mycket backade faktiskt inte en enda gång & gick ändå i form någorlunda bra, ibland gick han extra fint & han var ganska så lugn så jag är stolt över honom!

Likes

Comments

Idag är det skoldags igen. Eller jag har egentligen inga direkta lektioner idag men jag tänkte ändå gå till skolan för att jobba med gamla uppgifter jag har kvar sen 2:an.

Känns lite ovant att inte gå upp på morgonen för att släpp ut alla hästar osv. Det är liksom mina riktiga rutiner & nu är jag inte van vid detta.
Tänkte till och med ta sov morgon idag till halv 10 men jag vaknade redan halv 9 & kunde inte somna om.


Ikväll tror jag att specialen drar igång så det ska bli lite kul. Jag har ju inte haft med Norlie i den sen november förra året eftersom han vart skadad men nu så! Och han känns så bra just nu vilket gör det ännu roligare !! Även att Hanna har med sig Alwin hit gör det också mycket roligare för jag tror att dom kommer komma super långt ihop!

Likes

Comments

Dags att kanske dra upp bloggningen igen? Bloggar inte så mycket under min tid nere i Skåne. Hade gärna velat göra det men det händer hela tiden så mycket roligt där nere vilket gör att jag tänker bort lite från allt annat, sociala medier & allt hemifrån.

Nu ska jag försöka igen

Likes

Comments

N.N - Norlie, Stall Christoffer Eriksson, Youtube Kanal

I lördags fixade Karro in oss på en jaktritts runda här nere i Skåne. Vilket blev min & Norlies första "tävling" någonsin & som en start på vår framtid!

Så himla kul var det & som kanske vissa vet men inte alla så är mina planer ihop med Norlie att få tävla fälttävlan & försöka ta fälttävlans kortet nästa sommar. Så detta var ett jätte bra test på vad Norlie tyckte om det & om han hade kapaciteten för det & herregud vad grym häst jag har!! Han hoppade allt & tvekade inte på något & så kul han tyckte det var!! Jag var så lycklig & Norlie med!! 

Ett utav alla hinder som fanns med under ritten låg på mellan 1 m - 1.10 & tidigare har jag knappt hoppat bana med Norlie & inte högre ön 80 så detta var verkligen en rolig upplevelse!! Och han har en otrolig kapacitet för allt detta Norlie!! Wow!!


Vi är verkligen bäst & nu kan vi äntligen få bevisa för alla som någonsin sagt något negativt om oss att vi är så otroligt bra ihop & se hur ljus vår framtid ser ut!! Min häst är bara bäst!!

Likes

Comments

YouTube
Sofia Rosell