Stall Christoffer Eriksson

Gårdagen var en riktigt rolig dag! Körde först snabbt med Celebrity i skogen & han skötte sig fint som han alltid gör hihi. Efter det körde jag världens saknade Kiss My Lips, hon är bara bäst! Och efter det körde jag El Paso de Lou (Tjestjärt som vi kallar honom) alltså riktigt kul! Jag älskar att köra, det är så underbart!

Senare så longerade jag en ny 4 åring inför inridning.

Älskar livet här, det är underbart & man mår så bra! Bästa Skåne ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gissa vem som flög upp ur sängen igår? Hihi jag.

Var så himla glad över att få träffa Celebrity igen! Och vara tillbaka på stället! Det var underbart!

Vi red först ut & då red jag Deuville. Efter det körde jag Fidagu & sen fick jag äntligen rida Celebrity!
Han var lite ovan med det igen & det var inte konstigt. Senast han blev riden var ju när jag var där. Men han skötte sig & jag var ganska så lycklig ;)

Bästa Cellis, jag älskar honom ❤️

Likes

Comments

Resor

Har väntat så länge att denna dagen skulle komma & nu är den äntligen här & vi sitter på tåget påväg ner till Skåne! Wiiieee!! Helt sjukt hur mycket jag saknar allt där ifrån när jag är hemma. Och nu ska jag äntligen få må bra & leva lite igen!

Just nu är vi fast i Varberg men tåget ska väl snart fortsätta rulla hoppas jag.

Älskade älskade Skåne!!

  • Filed under: Resor

Likes

Comments

Sitter just nu med ännu en skoluppgift, inom idrotten. Dock så förstår jag inte riktigt vad uppgiften är så får kämpa vidare med att förstå det först innan jag kan börja skriva haha.

Var ute med Morris alldeles nyss och nu lagar jag lite mat samtidigt som jag pluggar. Efter maten ska jag försöka ta mig bort till Norlie. Får se om jag rider han idag, är han allt för jobbig och vild så får han nog stå en dag till annars tänkte jag försöka ge mig ut med honom.Likes

Comments

Sitter och skriver på en uppgift till skolan som jag egentligen INTE skulle behövt sitta med på mitt lediga lov men ännu en gång har skolan slarvat bort min förra uppgift jag skrev så nu har dom tvingat mig att göra en ny, och det är ingen kort och enkel uppgift utan det är ganska lång och mycket att skriva på så jag är ganska irriterad på skolan precis som jag alltid är, dom kan aldrig göra något rätt och bra. Det är dåligt!!

Samtidigt som jag gör detta kollar jag på Kent på tv och jag är verkligen ledsen över att dom lägger ner.. Jag älskar deras musik och speciellt deras texter, dom är grymma! Så det ska bli tråkigt att det är deras slut nu, tyvärr...

Likes

Comments

Drog med tåget hem från Borås vid 2 tiden och innan det var vi inne i Borås och bytte lite julklappar och kollade rean.

Fick med mig ett snyggt träningslinne hem och en ny Choker.

Har varit förbi stallet och fixat och tog in Norlie för en liten snabb puts. Han var ganska skitig haha, i alla fall på sin ena sida. Han var glad över att få lite morötter i alla fall.

Imorgon ska jag faktiskt försöka att rida, om det inte blåser allt för mycket bara. Då lär han bli vild.

Likes

Comments

Hur har er jul varit? Min har varit som vanligt. God julmat & bra tid med familjen & fina julklappar.
Skönt att kunna slappna av lite & bara låta resten utav allt runt omkring vara. Släppa skolan framförallt & all skit där känns faktiskt underbart.

Har idag haft genomgången i stallet om visitering av häst & sen har jag även hjälpt Julia i ridningen med sin ponny Loza. Super duktiga!

Nu fram mot kvällen har vi bara umgåtts & spelat lite spel. En lugn kväll.

Hoppas er jul varit bra!

Likes

Comments

Skoluppgift / Ledarskap

Jag har en uppgift i skolan jag ska utöva nu här på lovet. Och det handlar om ledarskap.

Jag ska ha en kurs för ett gäng och jag har valt att ha en kurs om visitering av häst.

Så jag har suttit och skrivit ihop olika papper. Ett papper med beskrivning om hur det fungerar och hur det ska gå till, sen ett prov på frågor och sen ska jag ha en genomgång i stallet om hur man till exempel tar temp och kollar puls på en häst.

Detta ska sedan redovisas så jag har tänkt att samtidigt filma med min gopro när jag går igenom övningen.

Så idag ska jag se om jag klarar av uppgiften haha. Det ska ändå bli lite kul och spännande att se vad dom lär sig och om jag kan lära ut bra.

Likes

Comments

Kiss My Lips

Är så otroligt taggad och glad och jag sprängs snart över att jag, Hanna & Isabelle åker ner till Skåne på onsdag!

Som jag väntat och som jag längtat efter att få komma tillbaka dit! Att få träffa alla igen, hästar som hundar och speciellt Celebrity!

Vi ska ner dit och fira nyår vilket ska bli riktigt kul! Jag får alltså avsluta mitt år på bästa sätt och börja det på bästa sätt. Är inte det super grymt?? Det gör mig så lycklig i alla fall!!


Fina Kiss My Lips på bild och bredvid står fina Ronja.

Likes

Comments

Merry Christmas

Och idag är det redan julafton. Okej jag ska vara ärlig, jag har inte haft ett dugg koll på dagarna i år så julafton var liksom bara helt plötsligt här.

Som vanligt så ska jag åka till Borås med mamma idag och hon kommer om drygt en kvart och hämtar upp mig. Det ska bli kul att få träffa hela familjen igen.

Jag tycker om julafton eller vad tycker ni? Jag älskar att hela familjen och släkten samlas för en gångs skull för det händer nästan aldrig annars, och man äter god mat och öppnar massa julklappar.

Vad är årets julklapp för eran del? haha min enda önskning har nog varit Celebrity ;) Men jag är glad så länge han finns i Skåne hos Christoffer, där vet jag att jag alltid kan åka och träffa och vara med honom.


Ja men som sagt, God Jul på er! Hoppas ni får en toppen dag.

Likes

Comments

YouTube
Sofia Rosell