// Klänning HÄR // Topp HÄR // Kjol HÄR //

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Två dagar i rad! Nästan för varmt för att göra vadsomhelst.

Igår hämtade vi Linaria och Henkie med transporten i stallet och körde hem de. Vi red ut hemma, en härlig runda i skogen när det är varmt ute. Både hästarna och vi blev jättevarma, det var ganska jobbigt att rida.

Efter ridturen och allt grejande i stallet blev det lunch och glass på ett café. Som jag längtade, och till slut så åkte vi och badade på Oknö, väldigt skönt och härligt.

Idag blev det Kalmar och lite shopping som kommer ut imorgon ;) , Pinchos och bad såklart!

Har ni också haft härligt väder? Kramis Sofia

Likes

Comments

Hejsan alla, hoppas ni haft en bra dag.

Häromdagen hoppade Erika och jag lite kombinationer. Två stycken, en på varje långsida. Bom, ett galoppsprång, lågt hinder, två galoppsprång och ett högt räcke, på andra sidan likadant fast en oxer i slutet. Det var en väldigt rolig övning för vi brukar inte så ofta hoppa kombination. Linkan är ganska seg att rida så man får jobba ganska mycket med att få igång galoppen. Men när han väl är igång brukar det funka väldigt bra.

Jag brukar inte rida med sporrar på honom för han är fortfarande lite under utbildning. Därför vill vi lära honom att ta skänkeln som den är. Men jag ville testa om det va någon skillnad att rida med sporrar. Det var det faktiskt, han tog faktisk galoppen direkt.

Linkan är en b-ponny och jag har tävlat honom i 80 cm. Dock har vi hoppat 90 cm en gång för länge sedan, det var vårat rekord. Men den här gången hopade vi en oxer på 95. Inte så mycket högre. Men väldigt mycket bättre, flyt i galoppen. Räcket va bäst, 1 meter i full fart. Han var såå duktig! För när vi hoppade så va det liksom inga problem han bara "skuttade" över det där lilla hindret. Stolt över honom får man väl va nu?

Vad är erat höjdrekord? Kram Sofia 

Likes

Comments

Idag blev det en tur till Öland, och tyvärr inga hästar. :( Vi började med ett stopp hos kungen, haha. Solliden alltså, oj vilken fin park. Det va verkligen jättefint, och vi såg både kungen och drottningen. Sen åt vi och åkte vidare söder ut till Stora Rör. Där finns världens godaste bullar! För er som inte smakat, de är helt underbara! Vi åkte till andra sidan Öland för att äta bullarna och kolla på väderkvarnar. Helt okej dag även om det inte blev någon hästkontakt.

Vad har ni gjort idag? //Sofia

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg.

Jag heter Sofia och är 14 år. Mitt liv består mest av hästar och djur. Jag rider på en welshponnyvalack född -09. Han heter Nynäs Lincoln men kallas Linkan. Honom har jag ridit i drygt tre år. Senare kommer det komma upp ett inlägg om honom. Jag rider även en holländsk ridponny född -05 som jag äger tillsammans med min syster. Vi har bara ägt honom sedan mars men vi har ridit honom lite under hösten/vintern så vi känner honom ganska bra. Han heter Henkie och honom kommer ni också få höra mer om.

I övrigt har jag en hel del andra aktiviteter men det är hästarna jag lägger ner mest tid på. Jag har även kaniner som är väldigt mysiga och kan hoppa bra. De kommer säkert också komma upp lite då och då. Eftersom jag är väldigt intresserad av djur så håller vi på att bygga ett hönshus så då blir det kanske lite hönor också.

Jag är ny här på nouw men har tidigare haft en blogg med två andra. Vi kallade oss Mönsteråsryttarna och den bloggen hittar ni här .

Hoppas ni gillar bloggen och stannar kvar. Vi hörs/ Sofia

Likes

Comments