Godmorgon mina fina. Jag hoppas ni haft en jättebra helg! Jag har haft en fullspäckad vecka med massa händelser. Igår letade jag och Nicole efter halloween utklädnad i flera timmar, blev ju ej som vi ville, men fick nöja oss med det vi hittade tillslut. Därefter myste vi med hennes pojkar och åkte sedan vidare in till Philadelphia för att gå spökhuset "Terror Behind The Walls", förväntade oss faktiskt mer än vad som tänkt, men läskigt var det ändå... Nu är det iallafall måndag och jag jobbar endast ett par timmar(!!!).

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Gårdagens konsert var mycket mycket bra. Så bra, att jag var tvunget att skrika under heeeela konserten. Följande morgon (alltså idag) var jag tvunget att jobba ett par timmar, sedan befann jag mig på gymmet och därefter stod en hockeymatch på spel som även Philadelphia Flyers tog hem???? Amazing!!! ​Nu är klockan över elva och jag ska krypa ner i säng. Pussar på er. 

Likes

Comments

Hej mina fina? Hur är det mer er? Med mig är det allt för bra. Nu är det ju äntligen helg. Och vad har jag framför mig? Nyligen bokade jag biljetter till kvällens konsert i Philadelphia, med Nicole. SIA ska ta över scenen ikväll och det kan inte bli bättre. Har hela eftermiddagen för mig själv, har en massa att göra men orkar ej ta tag i sakerna... Så vi lär se härdan efter. Annars hoppas jag ni får en fantastisk helg, kram!

Likes

Comments

Jag har noll energi till jobb denna veckan. Vill bara krypa ner i sängen och sova fram till helgen. Gjorde Nicole sällskap tidigare idag för att tiden skulle flyta på. Om en liten stund ska vi hämta upp Jack vid bussen och sedan bege oss till Wooden playground. Därefter vet ni nog vart ni hittar mig. Hihihi. Kram kram.

Likes

Comments

Att tisdagen nu drar sig mot sitt slut är ​jätteskönt. Har jobbat från morgon till kväll. Fick besök under förmiddagen och bjöd henne på finfrukost såklart, så gosig som hon är. Ett par timmar flög förbi och jag mötte upp min värdmamma på fotbollsträningen så jag därefter kunde få ett överstökat träningspass - känns riktigt bra att vara igång igen. ​Hoppas ni mår bra, kram kram.

Likes

Comments

Instagram @sofiaphakdeeyut