Header

Min semester är påbörjad! Välbehövligt när det gäller mig. Tränat och tvättat, fick håret klippt och tränat ytterligare ett pass, fast brottning(!!!). Städat och lagat mat. Redo inför morgondagen då min kärlek landar på svensk mark. Längtar ihjäl mig!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå hallå! Måndagen passerades kvickt. Droppade av mamma och Erik vid tågstationen under morgondagen, då de ska till Thailand!!! Få krama om dem om en månad igen. :( Därefter begav jag mig till jobbet och fick ett par timmar avklarat. Lunchade med lillan och strosade runt i stan. Hälsade på farmor emellan och inhandlade mat inför veckan. Ska ju försöka överleva när mamma inte är hemma!!!


Vaknade upp idag av solstrålarna i fönsterrutan. Kokade ihop en snabb frukost och tittade på ett par avsnitt av Friends. Nu ska jag sticka iväg och jobba. Puss puss!!!

Likes

Comments

Inköpt från Svenskt Kosttillskott byxor här och sporttopp här .

Plus att de har 15 % rea på hela ICANIWILL sortimentet. Passa på att klicka hem produkterna!


Detta set droppade in i brevlådan här om dagen. Kunde inte motstå köpet. Blir definitivt flera av dessa framöver. Utöver det tränade jag under måndagens morgon med Lovisa, i mitt nya set!!! Därefter tog jag tag i alla mina ärenden. Åt på restaurang kvällen därpå, hamnade ute på stranden med en glass i handen!!


Likes

Comments

Gulligt att ni fortfarande tittar in här även fast jag inte uppdaterar allt för ofta, vilket jag gärna hade velat göra. Men som i vanlig ordning, tar jobbet över min vardag. Jag har i princip gett upp allt det positiva med mitt liv. Jag jobbar alltid, har inte hunnit ta tag i brottningen, har inte tid att träffa vänner eller familj. Jag vaknar, tar mig till jobbet, åker hem, tränar till midnatt, sover,- Ooh så börjar det om igen. Är det så man lever som 21 åring? Ung och fri ska man väl vara. LEVA LIVET. Idag var en av de trötta dagarna. Både kropp och själ bröt ihop efter cirka 45 minuter, därefter satte jag mig på cykeln påväg hem. Klockan slår snart halv 12 och imorgon väntas ytterligare en dag med jobb, och sedan fortsätter det så. Nedräkningen är dessutom påbörjad tills jag kan krama om mitt hjärta. 20 dagar kvar!!!!

Likes

Comments