Header

Hej mina hjärtan!!! Jag hoppas ni mår bra! I helgen jobbade jag ett par timmar innan vi åkte vidare till huvudstaden. K kom och hämtade upp oss och 2 timmar bilfärd hade vi oss framför. Väl framme, köpte vi mat inför morgondagen. Söndag morgon turistade vi runt i staden och myste. Solen tittade även fram under dagen och värmen steg vidare mot varmare grader. Var hemma vid 7 tiden och en timme senare sov jag rätt tungt. Helgen i korta ord: MYCKET BRA.

Likes

Comments

Hejhej! Lillan har som sagt anlänt till Wilmington. Hämtade henne i NJ med K i passagerarsätet som snällt följde med. Bemöttes fint av värdpojkarna dessutom. Har mestadels tagit det lugnt och pratat ikapp det vi missat. Besökte mallen häromdagen och ikväll spelade vi bowling inklusive K. Fredagen anländer och det hurrar vi för!!!

Likes

Comments

Kramade hejdå till min själsfrände på lördagkvällen innan jag begav mig hem till sängen. Sov som ett litet barn den natten. Hann med ett gympass samt ett snabb besök på IKEA innan jag blev bjuden på middag. Nystart på veckan och jag har väl inte hunnit med så mycket än. Påbörjar processen till Beach 2017.. haha.. Och imorgon hämtar jag lillan!!! Massa kramar.

Likes

Comments

Men tjena!!!! Igår bjöds på mysiga stunder. Ni vet, film, middag, choklad, blommor och kärleksrim. Följt av morgonen hoppade jag in i bilen och hämtade upp Nicole för vår mysdag! Frukost, fixa naglar och shopping. Spenderar hela lördagen med henne. Hon åker ju till Jackson Hole i en vecka, vad gör jag då??? Nä, lillan kommer ju om några dagar!!!

Likes

Comments