Header

Jag har tagit tag i det sista rycket och rummet ekar tomt för att välkomna den nya au pairen på fredag. Jag försöker få ordning på mina grejer men det blir inte mycket till arbete. Försöker krama och pussa pojkarna i sista rusning. Om två veckor beger jag mig iväg till västkusten med A. Livets resa??? JAAAA.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ute och skida idag med dessa två. Åkte imorse och kom nyligen hem. Först var jag lite som Bambi på hal is, men kom senare in på rätt spår. Håller mig till gröna och blå backar, blir nog bäst så. Innan det bryts ben och visare. Annars vart det jätteroligt! Nu väntar jag på middagen..!

Likes

Comments

Godkväll på er! Jag har precis avlutat min arbetsdag, men innan jag släcker lampan skall jag kolla ett par avsnitt av Glee. Tänkte faktiskt dra till St. Patrick's Day-party nu ikväll men så långt kom jag inte... Däremot skall jag åka skidor med min värdmamma och J imorgon bitti. Jag som inte åkt skidor på 5 år? Det blir spännande! Annars hoppas jag ni haft en bra vecka och en fortsatt trevlig helg! Massa kramar på er!

Likes

Comments

Som kalendern visar, slog klockan precis torsdag. Nicole åkte hem för en stund sedan efter att spenderat ett par timmar med mig. Vi har börjat titta på Revenge, fy vad bra det är ?!?! Rekommenderas! Annars flyter mina veckor smidigt som bara den. Har alltså 2,5 veckor kvar??? Förstår ni?? Nej inte jag!! Hur är det ens möjligt?? :((

Försöker hinna med träning, måste ju ta hand om min hälsa (!!!) och träffa favoriterna. Däremot känner jag ändå att jag har en klump i magen av oklar anledning? Stressigt att behöva lämna mitt älskade USA kanske? Ni fattar inte vad jag går igenom!!!

Likes

Comments