Header

Hej på er!!! Har glömt att titta in här under ett par dagar.. ber så mycket om ursäkt! Min telefon vill verkligen inte samarbeta med mig, vilket gör mig förbannad! Den har verkligen gett upp hoppet om att koppla till vårt Wifi här hemma, hur svårt kan det va?! Utöver detta har jag haft en bra start på veckan. Träffar mina älsklingar när jag har tid och tränar i vanlig ordning. Något nytt? Nej det kan jag väl inte påstå. Tycker nästan att mitt liv börjar gå i en svacka där ingenting händer.. usch nej!!! Det får ändras! Kramar så länge!

Likes

Comments

Godmorgon solstrålar. Hoppas allt är bra med er. Det är veckans sista dag och jag har inga som helst planer. Jag äter frukost i sängen, lyssnar på Ed Sheeran och vidare. Skall annars försöka rensa och städa runt omkring mig. Tråkigt nog, men det är mina söndagar för.

Likes

Comments

be happy with what you have while working for what you want.
but I'm a little bit scared of what comes after. 
but if you do what you need, you're surviving. - If you love what you do, you're living. 

Likes

Comments

Veckan har i alla tider flugit förbi. Jag tar vara på sista tiden som återstår. Det mentala minnet har dock inte riktigt förstått att jag snart ska ge mig av till andra sidan. Overkligt hur jag än ser det. Det spelar ingen roll om jag räknar ner mina dagar eller tittar i kalendern, förstår ändå inte.

Utifrån detta avlutade jag gårdagens sista lyft med en totalvikt på 690 pounds (312 kg). Jag hade räknat mig mer, men jag kände mig väl inte riktigt hundra i kroppen heller. Nu har jag iallafall detta gjort, dags att ta en vila! Ikväll väntas möte med au pair gruppen, ut i studsmattorna! Tjohoppla! Nedanför listas låtar jag föredrar:


Likes

Comments