Header

Nu händer det. Hela dagen har varit förjävlig. Har behövt krossa mitt hjärta tre gånger idag. Bryter ihop varje stund jag tänker på det. Kramade om min värdfamilj en sista gång vid tullen. Bröt ihop tillsammans. Älskade familj. När jag väl försvann igenom tullen gjorde dem detsamma. Är ombord på flygplanet och ska om en liten stund färdas. Vi hörs snart!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Aaaaaah, alltså jag åker hem imorgon??? Fattar inte detta ännu. Väskor är nästan klara, dock inte jag.. Jag är lite nervös och spänningen stiger inombords. Att träffa mina nära och kära efter 19 månader? - Ska bli riktigt roligt, men samtidigt riktigt tråkigt att jag skall behöva lämna dessa underbara människor jag träffat.

Vaknar idag annars hos min älskade Nicole (saknat henne, för att hon varit i Finland???), hon kommer in med fetaste frukostbrickan och bara "GOD MORGON". ÄLSKADE, vad i hela friden ska jag ta mig till utan henne??? Snart kommer mitt hjärta för att luncha och umgås sista tiden, säga hejdå osv. :( Ni människor som säkert undrar vad som händer mellan mig och min kille. Jag här kommer svaret:

Vi skall fortsätta vårt förhållande på distans. Och jag vet att det kommer bli fruktansvärt jobbigt, men jag älskar honom något så otroligt, så vi tror på varandra. Vi kan om vi vill. Och om det ej funkar, så hade jag på heder och samvete kunnat lämna Sverige för USA på heltid. Utan tvekan. SÅ MYCKET ÄLSKAR JAG USA. hörs sen, xoxo

Likes

Comments

Ett par ögonblick när vi strosade runt i Las Vegas. En stad jag gärna åker tillbaka till. Fick springa igenom staden på 8 timmar inklusive en show som väntades samma kväll. Michael Jackson ONE. Wow säger jag bara. Rös igenom hela kroppen hur bra alla dansare var. Annars ger jag staden 5/5 toast. Följande morgon åkte vi vidare till vår slutdestination: San Francisco igen.

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma i Delaware igen. Mitt hjärta hämtade upp mig på flygplatsen och vi åkte vidare för frukost/lunch. Därefter somnade jag i famnen på honom. Närmare mot kvällen beställde vi hem pizza och tittade på Friends. Favorit!!! Därefter skjutsade han hem mig och försökte få ordning på mina resterande grejer. Kramade om mina pojkar och blev så glad när båda hoppade in i famnen på mig, mina älsklingar!!! Hur ska jag hantera detta?

Likes

Comments