Hej hej! Denna morgon tog jag mig in till stan för att käka frukost och möta upp Kajsa som jag inte träffat på ett tag???? Var jättemysig att få träffa henne! Efter 3 timmar av prat, slutade det med att hon löste ut mina problem på bara några mobilsurf, hit och dit. Klart! Jag som suttit och klurat på det i månader??? Vad gör man utan henne???<333 Nu är jag påväg till Helsingborg för att få rätt på mitt tråkiga hår. Puss puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är måndag morgon. Surfar omkring och försöker hitta första bästa billiga flygresa till finaste Amerika<333 Vill lämna Sverige och jag undrar vad fan jag ens gör här??? Undra gör man. Klockan har iallafall passerat 10 och Lovisa har bokat mig för att gymma denna morgon. Ha en mysig måndag så hörs vi senare. Massa kramar på er!!!

Likes

Comments

Godmorgon mina fina!! Denna morgon har jag varit så himla hurtig. Klockan är snart elva och jag har hunnit tränat, ätit två mål och påväg till jobbet? Mår så himla bra när jag har viljan att göra detta och hinner med träningen innan jobbet. Wiiie, annars jobbar jag till senare tider, så vi hörs!! Kramar på er!

Likes

Comments

Godkväll!! Jag är nerbäddad i sängen efter ett träningspass. Idag gick det betydligt mycket bättre än gårdagen då jag åkte på en allergi. - Uppsvullnade ögon och rinnande snuva. Inget att vara med om då man ser hemsk ut. Men idag mår jag bättre!! Annars har inte mycket annat hänt än att jag hänger runt här hemma och städar hela tiden. Lovisa kom över under eftermiddagen och masserade mig, så underbart!! (och självklart masserade jag henne också!!!!).. thihih. Massa kramar på er nu!

Likes

Comments