View tracker

Hej hej på er! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra. Mitt äldsta värdbarn fick stanna hemma från skolan i fredags då han låg i magsjuka, likaså den minsta. Håller tummarna att jag ej blir smittad! Har tvättat händerna var femte minut följt av handsprit. Har inte lust att hamna i den situationen nu. Så för att komma undan detta, åkte jag hem till Nicole, därefter åkte vi vidare för att hämta upp två ändra tjejer och for vidare in till Philly. När klockan slog mot elva kvällen därpå bestämde vi oss för att skrinna på isen mitt i cityn. Sammanfattningsvis blev detta en lyckad kväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kärlek, kärlek och massa kärlek till sista månaden av 2016. Mysfaktor på högsta nivån smyger sig fram. Att få klä granen och mysa ihop sig med dem man tycker om. Men att jag missar julen för andra gången och sitter på andra sidan jordklotet från mina alldra bästa är en helt annan femma. Tur att man har älsklingar på denna sidan med då.

Likes

Comments

View tracker

...be merry 
...string up tinsel at your desk 
...surround yourself with everyone you love
...sneak a kiss under the mistletoe 

Likes

Comments

I'm so far behind, I thought I was first 

Jag är väldigt besviken på mig själv denna veckan. Speciellt när det kommer till träningen. Allt har resulterat till en stor besvikelse. I nuvarande stund vill jag helst sätta mig och böla för att det inte gått i min riktning. Men inte är jag hon som ger upp. Stay strong! Iallafall, gårdagens mötte jag upp Nicole för frozen yogurt, följt av Christmas tree shop och Target, riktig höjdare! Idag har jag hunnit med att jobba, gått på au pair-möte och ett gympass. Nu ska jag försöka sova och ta nya tag, för imorgon är det DECEMBER?! ÄLSKAR

Veckans motivation: / Trust the process, your lift won't change in a day, week or month. Be patient, it takes time. /

Likes

Comments

the question is: Who gets back up? 

Godkväll på er. Hur har er måndag varit? Min har bestått av ett par timmar jobb och rensning bland mina grejer. Fy vad mycket skit jag har? Anyways, kvällen har spenderats på gymmet, dock visade det sig vara en hemsk besvikelse, då jag faktiskt trodde jag kunde få ut mer än vanligt. .. (suck).. men jag kämpar mig vidare!

Likes

Comments

Instagram@sofiaphakdeeyut