Godmorgon alla. Igårkväll kröp denna filur upp i säng och vi tittade på Sunes Jul tillsammans. Slutade med att han somnade i säng. Världen mysigaste unge (läs jobbigaste unge). Nicole ringde även imorse och pratades vid i en halvtimme. Saknar henne sååå mycket. Har jag tur och lyckan är vid min sida, får jag krama om henne om 4 veckor!!! Fattar ni???? Nej det gör ni inte. Reunited med killarna och henne... OMG. Livet lycka.

Idag har jag Erik hela dagen då han är ledig. Vi har små ärenden att göra, sen ska han få följa med mig till gymmet senare idag. Bra dag? JA. Puss puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Börjar december med lunch/fika dejt med bästa C. Har inte träffat henne på superlänge så det var skönt att catcha upp saker och ting. Strosade runt med henne i stan och därefter stod jag på gymmet. Vart lite seg och klen den senaste tiden, men nu är jag snart tillbaka på banan igen. Helgen består av jobb, jobb och lite mer jobb. Kram så länge!

Likes

Comments

Jag och K, hade årsdag för någon dag sedan, jättemysigt! Jobbigt att jag inte kan krama om honom bara :(. På måndagen iallafall!!! Knackade det på dörren och ett blombud väntade utanför ytterdörren. Hur fin är inte han? Saknar saknar honom så mycket! MEN snart får jag springa i famnen på honom!

Likes

Comments

Godmorgon mina fina, eller god eftermiddag kanske jag borde säga. Startade min morgon vid soffbordet idag, tittade på de två sista avsnitten av Vampire Diaries, och jag böla på riktgt.. fy vilken fin avslutning. Då regnet lagt av skall jag om en liten stund promenera bort mot gymmet och träna lite, sista lugna passet innan jag drar igång igen. Wiiie! Annars satt jag och titta på flyg till USA i sommar??? Redan?? Ja, man måste ju vara i tid och priserna var inte så farliga trots allt! Får passa på!  Hörs lite senare, puss på er. 

Likes

Comments