Hej alla! Förlåt att jag inte uppdaterat men nu kommer det☺
I förr i går så sov jag och Ida hos Vanessa och vi hadde jette roligt tillsammans👍 I går så sa Vanessa om jag fick sova hos henne igen och jag sa ja  för att hon sa att det skulle komma gäster för att hon ville inte vara själv och då så lärde jag Vanessa bulgariska och hon lärde mig lite philipinska och det var kul att lära dig ett nytt språk☺ Nu är det måndag och jag sluta nyss och sitter på bussen för att jag är på väg till stan men ska inte shoppa👍 hejdå kram!ses imorgon!💕💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag inte haft så bra dag för att jag hadde nationella prov och det rängnade så jag var blöt idag det var inte roligt men nu är jag hemma och ska kolla på något.
                          hejdå ses imorgon

Likes

Comments

Hej! idag har jag  varit i skolan och kommer att ha den sämsta dagen imorgon och på fredag för att jag kommer att ha nationella prov (np).

Men nu är med min bästa kompis och vi ska hänga lite skoja och så.  idag har jag varit ute med min mamma och plockat blommor( blåsippor)☺ men vi ses imorgon igen☺💕

Likes

Comments

Hej på er alla jag skulle ha bloggat igår, men jag va med min kompis, och sen blev jag trött och då gick jag och la mig och sov, så ni får ett nytt inlägg idag istället, jag har haft ett ganska bra påsklov, jag har varit påskkäring och medans vi skulle gå så cyklade vi istället det är smart och jag gick med min bästa kompis.

På helgen så fick jag så ont i handleden så jag fick ha bandage och jag har fortfarande ont så jag fick ont när jag skrev med min vänster hand för att jag skriver med vänster och det är på den handen som jag fick ont så det var synd.

!Hejdå Kram!


Likes

Comments

Välkommen till min blogg. Jag tänkte berätta om mitt vardagsliv och vad jag gör på fritiden☺☺

Likes

Comments