Okej, det var alltså 167 dagar sedan jag skrev inlägget om att ta tag i bloggen och lägga ner mer kärlek och energi på detta...och ja, ni ser ju själva hur det har gått.

Igår hann vi i alla fall med en fantastiskt fin och uppstyrd 30 års fest - denna tog dock på krafterna och hela denna dag har vi spenderat i soffan, eller ja, förutom ett kort stopp på affären för att inhandla kvällens middag, KRÄFTOR!

Så efter x antal timmar i soffan så har vi (jag och han jag är kär i) slängt i oss en riktigt kräftmiddag! OJOJOJ så gott det var.

På tal om något helt annat, för några helger sedan befann jag mig på en solig uteservering i Stockholm och ungefär samtidigt som denna bild togs så måste jag ha glömt att man kan bli kall, för strax därefter åkte jag därifrån med jackan kvar på stolen. Detta upptäcktes alltså på tok för lång tid efter detta och den fick alltså bli kvar i Stockholm (tack och lov utan andra tillhörigheter i fickorna) medan jag fick åka tillbaka till Borlänge - kall.

Detta betyder dock att jag behöver en ny jacka nu när hösten har smugit sig på, eller ja behöver och behöver, vill ha är väl de korrekta orden.

Så nu står i alla fall valet mellan en ny skinnjacka (har inte ägt en på många år) eller en lite finare kappa - äger dock redan x antal höstkappor och känner kanske därför att det lutar åt skinnjackan, känns som ett säkert kort och lite av ett måste i garderoben.

NU: Säng och sömn.

Puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är tillbaka! 

Förra veckan fick jag fullständig panik över denna blogg och gjorde ett drastiskt beslut - plockade alltså bort hela bloggen - alla (inte så många i och för sig) inlägg och valde att stänga ner kontot.

Tog dock inte lång tid innan jag ångrade mig och istället bestämde mig för att försöka igen, dock denna gång med mer kärlek och hårdare jobb.

Vill verkligen försöka med detta, få ordning på design och foton, dela med mig av texter som ligger längst in i ett hemligt dokument och visa er min vardag och allt som händer där omkring.

Detta är inte endast för er få läsare som tittar in ibland utan utan även för min skull, skrivandet får mig att släppa min ångest en del, en ångest som besöker mig oftare än jag vill och som enklast släpper genom att vara kreativ och då gärna genom text.

Så nu gör jag ännu ett försök.

HEJ på er!


Likes

Comments