Dessa tillsammans med en pastellfärgad jacka trillade in hos mig härom dagen.

Och oj som jag blev förälskad, dessa sitter förbannad (får man svära i blogg?) bra på foten och är perfekta till de mesta! Jackan är på tok för tunn att använda nu men tänkte jag visar er den lite senare när solen tittar fram. 

För övrigt är dagens enda mission att hitta efter ett eller flera riktigt fina armband, har riktigt svårt att hitta några som passar då jag handleder lika stora som tummar (typ). Är sugen på några tunna med små detaljer, gärna i guld, att bära till vårens alla outfits.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min hy och jag har de senaste åren inte riktigt varit kompisar. Men för några månader sedan fick jag några tuber ansiktskräm av en bekant och jag blev fast. Nu mer består hela min hudvårdsrutin i princip endast av krämer från Emma S och jag är besatt - dessa fungerar så bra för mig och har jag har äntligen hittat mina favoriter i ansiktskrämdjungeln.

Dag och nattkrämen räddar vilken dag som helst och är verkligen perfekt för mig som har känslig och torr hud! Ögonkrämen försöker jag verkligen använda varje dag men jag måste nog erkänna att de oftast åker på när påsarna under ögonen är större än själva ögonen.

Treatment overnight repair mask använder jag ungefär en gång i veckan och Treatment enzyme peel 2-3 gånger i månaden. Dessa två gör verkligen under för min hud.

Dessa är alltså favoriterna i badrumshyllan just nu och jag är så nöjd över att äntligen ha hittat något som fungerar och som man inte behöver lägga en förmögenhet på.

Likes

Comments

Jag är tillbaka! 

Förra veckan fick jag fullständig panik över denna blogg och gjorde ett drastiskt beslut - plockade alltså bort hela bloggen - alla (inte så många i och för sig) inlägg och valde att stänga ner kontot.

Tog dock inte lång tid innan jag ångrade mig och istället bestämde mig för att försöka igen, dock denna gång med mer kärlek och hårdare jobb.

Vill verkligen försöka med detta, få ordning på design och foton, dela med mig av texter som ligger längst in i ett hemligt dokument och visa er min vardag och allt som händer där omkring.

Detta är inte endast för er få läsare som tittar in ibland utan utan även för min skull, skrivandet får mig att släppa min ångest en del, en ångest som besöker mig oftare än jag vill och som enklast släpper genom att vara kreativ och då gärna genom text.

Så nu gör jag ännu ett försök.

HEJ på er!


Likes

Comments