Som jag sagt 293832 gånger tidigare så vill jag ta tag i denna blogg, skapa ett forum för mig själv där jag får dela med mig av mina tankar, inspirera och få vara kreativ.

Så härom dagen så såg jag att Nouw har kört igång anmälningen för #nouw30daychallenge - en utmaning där du ska blogga varje dag under 30 dagar! En tävling som handlar om att utmana sig själv, utvecklas som bloggare och verkligen engagera sig i sitt bloggande på ett roligt sätt, att du kan vinna en resa till Paris känns ju som ett rätt bra plus också!

Jag läste igenom anmälningsinformationen (HÄR) bra många gånger innan jag till slut bestämde mig för att delta. Det finns ju absolut ingenting att förlora på detta.

Jag har bloggat länge, till och från men överlag så är detta något som funnits med mig under en lång period. Besökarantalet har aldrig varit stort och kreativiteten har haft sina svackor. Men detta är ju något jag vill, att skriva och vara kreativ i största möjliga grad är något som jag brinner för och något som gör mig lycklig. Så varför inte börja detta bloggår med en liten tävling där jag kan utvecklas som bloggare, lära mig mer av/om andra tävlingsmedlemmar, inspirera och inspireras.

Att jag ska vinna känns överlag inte så viktigt eller så sannolikt om jag ska vara ärligt. Har kikat igenom lite andra anmälningsinlägg och det kommer verkligen vara en hård konkurrens. MEN mitt mål med detta är att utvecklas i mig själv som bloggare, hitta någon form av nisch men framförallt få jobba med min kreativitet och inspirera!

Så ja, nu kör vi!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så var det söndag igen - söndagar är en dag då allting antingen känns väldigt bra och peppande eller så känns allt bara skit och är ångestfyllt.

Idag har vi prickat in det andra alternativet. Ligger som i fosterställning i själen och allt känns väldigt jobbigt - har ångest över allt, analyserar mig själv utifrån veckan och vänder allt till något dåligt. Veckan som gått ligger som ett mörkt moln ovanför mig och från detta moln så faller negativa tankar om mig själv.

Jag vet att de här dagarna passerar, att jag imorgon kommer må lite bättre. Men idag vill jag bara krypa in i täcket och gömma mig.

Försöker vända denna dag genom att leta resor till sommaren, om det så är en liten weekend eller att ligga på en strand i en månad spelar egentligen ingen roll - men jag behöver komma bort ett tag känner jag. Få vara med någon jag tycker om och bara släppa alla måsten för ett litet litet tag.

På tal om resor så har ju Nouw en liten (eller ganska stor med tanke på konkurrensen) tävling uppe just nu där första pris är en resa och jag har bestämt mig för att anmäla mig. Första bidraget/inlägget från mig kommer upp här inom kort och ser faktiskt fram emot detta.

En härlig start på (blogg)året 2018 känner jag!
Likes

Comments

Contains affiliate links

Inlägget innehåller annonslänkar

I vår vill jag glida runt i färgglada skor och kolla in dessa ovan! Perfekta för att pigga upp vilken vardagsuniform som helst. De gula kommer garanterat få en plats i min garderob men är sugen på att klicka hem samtliga och bara byta efter humör.


Likes

Comments

Även fast både jul och nyår är över så behöver inte allt sluta glittra! Fick en nagellackskalender av sambon i julklapp och hittade denna goding idag "house of mirrors" - bilderna gör inte lacket rättvisa men OJ så fint det var. Superglittrigt och superglansigt!

Likes

Comments

Trots att klockan har slagit eftermiddag så har jag knappt rört mig ur fläcken under dagen. Strosat runt i pyjamas, lyssnat på podd, druckit för mycket kaffe och tvättat x antal maskiner med tvätt. Även spenderat ca 15 minuter tillsammans med "Gula Boken" (googla) - en reflektionskalender där du får jobba med din kreativitet samt reflektera över dina mål och ditt mående. Fick boken i julklapp och den är riktigt uppskattad.

På tal om julklappar så fick jag en riktig goding till klocka av min lillebror i julklapp - ska visa er sen!

I övrigt så är tisdagen rätt långsam som ni kan se ovan - huvudvärken har ett fast grepp om mitt huvud och även om febern är försvunnen så mår jag inte helt 100. Hoppas att detta går över snart så jag kan gå tillbaka till jobbet - blir galen av att gå hemma.

Nu ska jag försöka peta i mig lite mat och ta hand om disken - en riktig städdag så att säga.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Detta inlägg innehåller annonslänkar.

Dessa är mina favoriter i doftväg till vardags! CLEAN har länge varit mitt favoritmärke när det gäller vardagsparfymer och jag använde länge deras "White Woods", denna är ny utbytt mot dessa två (som varvas lite) och får mig att lukta nyduschad och fräsch. TIPS TIPS TIPS!

Likes

Comments

Allt jag behöver just nu - värme, strosande i ett annat (varmt) land, massvis av (god) mat och soliga uteserveringar.

Likes

Comments

Ibland blir jag så himla trött på mig själv. Skrev ihop ett inlägg tidigare idag om att ta tag i denna blogg, lägga tid och energi på detta och ge allt en sista chans. I samband med detta tänkte jag också att jag skulle göra om designen och rensa lite bland inläggen - de gick fullständigt åt pipsvängen och istället har jag plockat bort allting och rört ihop designen helt.

Nu är alltså ingenting riktigt som jag vill ha det och samtliga gamla inlägg är borta. Ska försöka få ordning på allt under kvällen men under de närmaste dagarna får ni nog räkna med att allt är lite rörigt.

Ska också försöka få ihop några inlägg inför veckan så att det inte blir helt tomt här under tiden.

Så ja, på´t igen bara!

Likes

Comments