Sitter just nu och kollar igenom Ellos katalog och lyssnar på Kaleo (ett isländskt band) som är så grymma. Kaffe förtärs i mängder också medan solen skiner halvdant mellan molnen. Idag tror jag blir en bra dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vaknade jättesent idag men det är ju trots allt söndag. Sitter just nu och väntar på C som kommer inom en snar framtid hoppas jag och vi ska väl dricka te och bara umgås helt enkelt. Solen ville titta fram nu också såg jag, gu så trevligt!

Likes

Comments

Har inte gjort något överhuvudtaget idag och DET ÄR LÖRDAG (??) Har i alla fall myst hela dagen idag så jag får väl fortsätta med det. Började även kolla Supernatural och det verkar helt okej så ska nog fortsätta med det.

Likes

Comments

Sitter och tänker på om jag borde skriva ett inlägg som handlar om hur jag försöker ta upp mitt bloggande igen (genom att skapa en ny) eller om jag bara ska göra ett helt vanligt inlägg där jag skriver om idag. Det får bli ett vanligt inlägg.

Det är lördag idag, exakt en vecka sedan jag vaknade upp från studentveckan och insåg att allt är över nu. Allt är borta. Min trygga bubbla som jag haft i tre år nu, den är borta. Jag kommer sakna allt som har med skolan att göra och det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Självklart är det superskönt att skolan är över men vad gör man nu? Jag har sjävklart mina planer som sträcker sig så långt som två år framåt men sen då? Ska man ens behöva planera sin hela sin framtid eller är det okej att man är lite vilsen så här en vecka efter slutet på en 13 års lång skoltid? Jag tänker följa mina planer jag har än så länge och förhoppningsvis ger dessa planer mig nya möjligheter och tillslut kanske jag vet vad jag vill göra med mitt liv men NU tänker jag sätta mig och dricka och läsa Harry Potter och lyssna på regnet som smattrar hotfullt på fönstret.

Likes

Comments