"Step by step,
Heart to heart
Left, right, left
We all fall down
Like toy soldiers
Bit by bit torn apart,
We never win,
But the battle wages on
For toy soldiers"

//Martika


Upp och ner, ner och upp. Som leksakssoldater.

Steg för steg.

Men kriget kör på och det gör jag och du likaså.

Säger jag, i samma veva som ångest försöker sig tränga på för att jag inte kan sluta vara hungrig och lyssnar på min kropp och fyller på den. Jag personlig älskar att kunna sitta med en burk kvarg, och då snackar vi inte 150g utan 500g burkarna. Inte för att jag alltid äter upp allt nej utan bara att jag tycker om att äta ur de. De och riskakepaket. ÅÅÅÅÅ va jag älskar riskakor haha. That can my friends affirm! Och min ångest älskar det på sätt och vis, dock för min del på ett dåligt vis för den älskar det för då vill den komma och tränga på. Ett sånt där ovälkomnande besök, tänk på en människa som du verkligen inte klarar av/ tycker om, och den personen bara stapplar in, oinbjuden, utan att ens knacka på dörren samt bokstavligt skiter i att en själv vill att personen ska gå.

Hur får man då en ovälkommen gäst att ta sitt pick o pack rent ut sagt, till slut??? Öppen för tips och förslag, dock kan jag ju inte ringa polisen och be de komma och arrestera ångesten... DET HADE JU VART HELT JÄVLA ASBRA om det gick! Jag kan heller inte till slut ta till med våld med slag och sparkar, cause it´s kind of inside me.

Det jag får göra är att "snällt" sitta där med min ovälkomna gäst. Ibland behöver jag falla ihop som en leksakssoldat. Ibland orkar jag ställa mig upp samma dag, ibland inte. Och ibland faller jag faktiskt inte ihop. Utan jag sitter där, med mitt otåliga tålamod i väntan på att lugnet ska lägga sig. Andas djupt, ger mig inte för ångesten utan äter det jag vill, fast jag "äter för mycket", lägger på mig, magen svullnar, ångesten kallar mig elaka saker..

Idag är en sån dag som jag är på bristningslinjen till att falla ihop men inte riktigt gör det. Idag har jag lyckas dra ett par extravarv med silvertejpen för att hålla ihop leksakssoldaten Sofia.. Fast jag har haft en sån bra dag på jobbet, och jag skulle iväg till gymmet när jag kommit hem och fått ätit, så blev det inte av. Jag kände till slut ingen lust och jag kände mig bara hungrig. Det är väll det ända som inte riktigt funkat för mig när jag jobbar dagtid, 90% av dagarna när jag kommer hem efter att ha jobbat ett dagpass, är att jag inte riktigt kan sluta äta. Jag vet inte varför, för jag äter bra under dagen och när jag kommer hem så, ja, e jag bara hungrig. Men ja, denna leksakssoldat har lagrat en del silvertep och kommer inte ge upp i första taget, visst kommer dagar jag faller ihop, men inte mer än att jag kommer tillbaks upp igen.

Jag ger mig själv tid. Steg för steg. För kriget fortsätter köra på och det gör jag likaså.

Och i samband med att inlägget nu är färdigt känner jag en bättre mättnad efter 130g riskakor och 250g kvarg.
Cause a girl gotta it, and this girl can eat, a lot.
Så nu ska jag ta på mig promenadskorna, sätta in lurarna i öronen och byta ut den kvävande luften och de dåliga tankarna med ny, frisk luft och positiva tankar. Min Kuckelimuckmedicin deluxe

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sådär, finally piggare. Två dagars sjuk men de va tillräckligt. Hade inte feber, inge magsjuka (aldrig haft), inte världens förkylning, nepp, utan 7TUSAN hängig, sliten, trött, orkeslös osv.

"Hängig???? Det kan man väll inte vara hemma för!?", kanske vissa tänker. Men jo, för rubriken i sig innebär inte att jag var hemma och var sjuk i 2 dagar, utan den innebär att när jag behöver vara hemma för att jag är dålig då ökar även ångesten och nedstämdheten. OCH värst av allt är att det finns allt för mycket tid för att tänka. Tänka på att man inte borde ätit ditt och datt, träna si eller så, magens svullnad/häng etc. Tankar om att man saknar hem tiill familjen på västkusten och bara vilja ligga nerbäddad och omfamnad av mamma, så ja en hel del tårar också. Så den så kallade "vilan" jag behöver för att bli frisk från det hängiga, slitna, orkeslösa blir alltså inte så mycket vila utan mestadels a energin går åt till huvudet och tankar, ångest och oro. Inte för att jag egentligen har något att vara orolig för men eftersom jag inte är helt frisk och helt tillfreds med mig själv ännu så finns den där "rösten" kvar i huvudet och snor allt för mycket energi. För egentligen ska den inte ta någon energi alls, inte finnas.

Detta svarade inte riktigt på "vara hemma för att jag är hängig och sliten", men om någon människa inte kan förstå hur jag kan behöva vara hemma för att ta ikapp vila och sömn, så har den personen med störst sannolikhet inte varit med om någon depression, nedstämdhet, gått in i väggen eller varit med om så mycket tragiskt/ jobbigt i sitt liv, vilket i sådana fall är mycket skönt för den personen samtidigt som det är viktigt för den personen att inte kasta skit på oss som tyvärr har drabbats av detta.

Men med 14h sömn måndag till tisdag och sen 11h sömn tisdag till onsdag kunde jag idag trots dålig sömn ofc återgå till jobbet, där jag som sjuksköterska deltar i arbete om att rädda liv. Så ja, jag tänker inte gå till jobbet hängig, sliten o/el orkeslös inte bara för min skull utan även för patienternas skull.

Bilden nedan talar för hur jag kan vara när jag är sjuk,. Många blir bara stillaliggande och kan knappt äta något, själv så är jag tvärtom vilket jag också relaterar till alla tankar som jag har. Då min depression bl.a. har utspelat sig i en ätstörning där jag sedan start år 2012 hunnit "stämplats" i kategorierna bulumi, UNS, hetsätning och senast för 1 år sedan som undernärd (ej anorexia, vände innan), så händer inte detta mig bara för att jag är hemma och är sjuk, kan hända en helt vanlig dag och kan vända en bra dag till en dålig dag bara sådär. Men iaf, det blir en ond cirkel med att först ta något, sen lite till och lite till, och sen snabbt snabbt mer mer. För att sedan få ångest för att "jag åt för mycket". Och ibland då tröstäta... Japp ni ser den onda cirkeln.

"Men varför inte bara sluta äta innan du får ångest?" Jo det där "bara" funkar liksom inte för en person med ätstörning, och av erfarenhet och bakgrund överlag med någon form av psykisk sjukdom/ ohälsa. Det är inte ett "bara", det behöver bearbetas och läras om. Det behöver läras att mat inte är en fiende, den avgör inte om du ska få duga eller inte, DU DUGER ALLTID. Den ska inte avgöra om du ska få vara glad eller vara ledsen. Maten ska inte vara trösten och hjälten likväl som den inte ska få vara boven i dramat och fientlig.

Maten ska vara för att du ska kunna leva. För njutning. Och mycket mer r.t glädje som att ut och äta med din bästis, tacofredag med familjen, bakispizzan på en söndag, hotellfrukosten, våffel-semmel-chokladbollens dag.

Min önskan och det jag arbetar mot är att en dag kunna glädjas av maten utan att någongång kunna få ett bakslag av ångest relaterat till ätstörning. Att få relatera mat till något som jag kan placera i ett positivt fack utan att behöva tillkalla det som en tröst för att jag har ångest, har ätit för mycket, har en ond cirkel.

Min största önska är väll helt enkelt att jag till slut ska acceptera mig själv tillräckligt, eller nej, fullständigt för det är jag värd! Efter alla år som jag slitet med detta och mer hatat mig själv än älskat mig själv så är jag värd det. Nästa vecka är första tiden här i Örebro, and I´m in for it. ALLA är värda att älska sig själv, the one and only exempel på denna jord.

Puss

Snackattack utan ångest. Mat och att äta ska kopplas ihop med ångest.

Food is not the enemy. But selfhate is

Likes

Comments

"Ni ropar på människor av stora mått.
Vad ger stora mått åt en människa?
Att bli till intet och glömma sig själv för det som är större än hon.

De obotfärdiga ropar. De själva skulle växa till jättar
den stund de böjde sina knän i skuggan av de väldiga tingen.

Men höj era röster tills gudarna vaknar,
tills nya gudar reser sig och svarar!
När ingen frågar efter människor mer, då står era människor här."

//Karin Boye


Senast jag gjorde ett blogginlägg var 7 februari 2016.
Varför?

Jo, bloggen blev för mäktigt för mig då prestationskraven inte var i nivå med orken och heller definitivt inte samarbetade med min ångest utan snarare förvärrade den samt tog mer energi än vad den gav. Min energi då som redan var på väg neråt som jag inte riktigt lyssnade på utan gömde undan och körde på.
Och det gick faktiskt.

I nästan 2 månader iallafall...

Sen small det utan dess like. För att läsa om det delegerar jag er till inlägget där jag kommer att uppdatera min resa med jämna mellanrum, dvs. relaterat till om det hänt nått specifikt som gjort att kurvan går uppåt eller neråt.

Men nu har jag länge velat börja igen. Börja igen för att få skriva av mig, lätta på hjärtat, själen och framförallt hjärnan där kurvan främst påverkas. Jag är fylld med nya mål, hopp och framtidsplaner och inom detta har jag räknat in bloggen. Förutom att jag vill skriva av mig och driva bloggen för mig själv och min resa så är det ett definitivt "extrapluss" med bloggen om jag kunde bidra till att hjälpa, om så en, VIKTIG MÄNNISKA där ute!

Så här är jag på nytt, med en satsning i nivå med min ork, ångest och energi, vilket betyder att jag inte behöver uppdatera 1 gång/ dag utan målet är mer att uppdatera 1 gång/ veckan. Ingen prestation utan bara för välmående på något sätt. Vilket kan innebära att det kan komma en text r.t att jag mår piss, eller en dag ur mitt liv under dessa år med alla tankar osv. och då kanske ni undrar vad det har med välmående?

Jo, att jag får skriva av mig, att jag får ur mig det För " om man berättar det man har ångest för så är halva ångesten borta".

Denna dikt asså, älskar följande;

"Vad ger stora mått åt en människa? Att bli till intet och glömma sig själv för det som är större än hon."

Så sträva inte till att bli en i mängden och därav till intet, stick ut ur mängden genom att vara dig själv och vara ett och i enlighet med dig själv.

Puss

Likes

Comments

Bakis, illamående osv? Nej. Bara trött som en gnu😂 men för det första så sover inte jag länge dagen efter, vaknar senast kl. 9 typ, och idag vakna jag tom kl. 8✌🏻️ och för det andra vart jag igång hela dagen igår, från tidig morra till sena natta💃 och för de tredje skaka jag rumpa i typ 3h sååå ja inte så konstigt och ja det är helt okej för de va värt de☺️
Lite bilder från igår down there👇🏼

Filmmys och ett tappert försök till att ladda upp med lite gott o energigivande för att plugga men ja haha de gick som de gick! Behöver verkligen öva på att låta mig få vila. Dels har jag svårt att vara still haha men sen stressar jag väll med att jag måste göra saker också, fast jag egentligen inte behöver de.. Så ja där kom ett till mål för 2016 att jobba med👌🏻

Rastlösheten tog ut sitt o till slut tog ja mig en promenad, skööönt med frisk luft och rensa huvudet☺️ kom hem till att styra ihop ett tacomys med film och godis🙊😍 lövely!
Imorron är det ny vecka som inleds med kvällspass på psykiatrin, jobbpass 1 av 4😄

Sleep tight😘

Likes

Comments

Uppe med tuppen (vakna faktiskt av mig själv, och det är absolut bäääst) och börjar gre med håret för att få dämpa ner det gula i håret. Och ja, jag är imponerad av mig själv att jag lyckas och va kul de är å experimentera såhär och testa på😁 detta hann jag gre med innan det bar iväg till Friskis & Svettis för funktionärsutbildning 10-14! Tidsoptimist som höll tiden😏✌🏻️ väldig intressant dag på friskis som inte bara bestod av information och utbildning utan även ett träningspass a la skivstångspass med alla som var där i olika åldrar! De är en av dem saker jag gillar med Friskis, att de finns så mycket olika människor där, i alla åldrar och de ska finnas nått för alla!🙏🏻 de bjöds även på lunch, grekisk style buffé och ha de va kaaaalas👌🏻

Sen vare bara att bege sig hem för att göra sig iordning för next event this day! Finsittning!😄 fick träffat en massa nya, glada o härliga människor, äta god mat,spelat beerpong och dansat i flera timmar! Så längesen jag gjorde detta i Karlstad, september sist gång, så de va på tiden! Meganöjd efter denna kväll😄💃

Trött som en gnu somna jag på två röda (efter nattamat hemma såklart haha). Hoppas ni hade en kalas lördag ni med! Imorron ska jag kolla repris på Mello, it's that time of the year😁💃

Likes

Comments

Älskar fredagar! Vare sig jag jobbar, går i skolan eller är ledig! Men får väll erkänna att inget går upp mot att få vakna utan väckarklocka en fredamorra o man känner sig pigg👌🏻
Impulsivt och med lite tur fanns det en ledig tvättid så dagen till ära ska det bli nytvättade sängkläder👉🏻 nybäddad säng HALLELUHJA😍🙌🏻 vid lunch blev det en tripp till Bergvik Köpcentra med 3 damer, kosetur! Fastän de inte va längre än typ ett par timmar så äre bara å njuta av stunden och suga in energin och glädjen just då, med dessa. "Leva i nuet"!

Dagen fortsatte med en långpromenad för att jag sedan även detta, impulsivt bestämma mig för att ryka tag i Ikea möbeln som stått i kartong i lägenheten ett tag. Hm ja får väll erkänna att ja kanske inte borde gjort de meeen fick gjort en del iallafall, och en del dubbeljobb eftersom jag gjorde fel😴 eller instruktionsboken visa fel!*
Efter ett par timmar med detta slit (jag å mitt tålamod✌🏻️) blev det taaaaco mys, by myself😁 älskar tacos! Skulle kunna ätat 7 dagar i veckan🙊 sen fick jag fortsatt en stund till i väntan på särbo och när hon kom så lyckades jag hamra sönder en bit av en "lådvägg" och ja då kände jag väll att de fick vara nog och att jag får vänta på pöjken ändå så jag får hjälp😤

Särbo däremot kom för å hjälpa o assistera för att färga mitt hår! Färga hela håret med slingfärg va min idé, what can go wrong?;) och WOW va chockade båda blev när jag duschat av färgen och slängde bak håret haha! Blonderat blev det, dock gulaktigt, men de va en del i processen. Imorgon blir det i med grå inpackning så får jag hålla tummarna😁💃
Blondes have more fun right?😜

❤️

Likes

Comments

Ja true that, att man lär sig av sina misstag. Vissa misstag som du själv inte är grunden till att dem uppstår. Prakt exempel kan väll vara någon kärlekscrush du haft och sedan blivit lurad/ bedragen utav eller liknande. Detta är inte ditt fel. Men visst får man tanken att "fan va dum jag är", mitt misstag som inte fattade, som är så lättlurad. --> är jag så dum och gör detta misstag, får jag skylla mig själv över, då förtjänar jag att bli sårad. Sjukt vad huvudet kan vrida och vända och fucka upp huvudet.

Andra misstag är av den sorten att du är medveten om dem. Att du vet att "gör jag detta" så kan det gå fel eller till slut gå fel, men man fortsätter. Spänning, kick, "de går tills de går", osv. En skinande sol fylld med spänning, men till slut skiter det sig och du faller ner som en pannkaka, fortare än fortast! Och fast du var medveten om att skiter det sig så kommer ångesten bli överväldigande, du kommer ångra dig, undra varför du gjorde det när du ändå visste att de var fel? Sök kickar och spänning på rätt sätt, som du vet att du kan få ha i ditt liv utan att du kommer få ångra det i efterhand.

Men varför måste man göra misstag, medvetna som omedvetna? Varför måste man göra misstag som bara indikerar till att du mår dåligt. Olika misstag ger olika dåligt mående till olika människor. Exemplet ovan om man blir bedragen/ lurad kan verkligen skilja på hur dåligt man mår person till person. Hur mycket man tar åt sig och om man själv tror är orsaken till felet och misstaget helt ligger på dig.

Jag har alltid sagt till min mamma att jag behöver göra mina egna misstag (inte medvetna såklart, för dem uppstår trots att man vet att man gör fel). Trots att hon vill skydda mig från allt onda och önskar att man bara ska må bra, så måste man testa sina vingar. Man håller sina tummar år tår korsade för att de faktiskt bara ska gå bra men till slut så ligger man där som en pannkaka. Och då mest av allt vill vara en liten flicka igen, omfamnad av ens mamma som sitter och nynnar på en vaggvisa och borstar ens hår. Omedvetna misstag- inte ditt fel, lättare sagt än gjort men dessa misstag ska inte du må dåligt av, känna skuld eller ångest för!! Tänk va skönt det hade varit om man med hjälp av att knäppa med fingrarna kunde få förstå detta och slippa ta på sig skuld för något du inte ska känna skuld för?

Däremot med medvetna misstag är det verkligen lära av sina misstag. Det är då istället tur i oturen att det tar slut, eftersom det du gjorde var fel. Fast du visste att det var fel. Men ja, antar att kicken och spänningen tog över till slut i mitt liv. När som för min del, jag har haft sådan kontroll senaste åren, orolig osv. då kanske det bara resulterade i att spänningen och kicken blev något väldigt "skönt" att äntligen få ha i livet. Dålig jämförelse kanske men tänk er när ni gick i skolan, ni följde ett schema, hade läxor och prov till bestämda dagar och en läraren som du skulle lyssna på långa dagar 5ggr/ veckan, sen får du SOMMARLOV! Ja de var iallafall på bästa sätt från min sida att beskriva det. Och ja, tyvärr får jag väll ändå vara tacksam för vad som hänt idag, de va väll det jag väntat på, för jag visste att jag gjorde fel. Medvetna misstag tycker jag (!) är bra om man känner skuld, ångest, inte för att det är så föbenat skönt och glamoröst men det är iallafall ett tecken på att du förstår att det verkligen var fel och att det inte kommer hända igen.

En annan sak jag definitivt är tacksam över är att jag blivit given mig en sådan syster som jag har. En syster och en bösta vän. En person jag kan berätta precis allt. Och hon självfallet kan berätta allt för mig med. Utan dig hade jag aldrig rest mig, under alla dessa år, det är alltid dig som jag kunnat berätta precis allt för och ja tyvärr, du har väll fått höra de värsta med. Men du dömer inte, (man gör misstag) och jag kan inte säga nog med ord hur MYCKET JAG ÄLSKAR DIG!❤️

Nu ska jag istället skaffa kickar och spänning från bra saker. Detta var bara ett snedsteg, kanske ett stort till och med, men jag är bara människa. Vi alla är bara vår egna människa som försöker hitta rätt i världen genom misstag och framsteg, genom regn och vatten, över dalar och toppar.

Just keep swimming❤️

Likes

Comments

3 dagar har gått sen jag uppdaterat här, men det har gått i ett, men inte på ett negativt sätt inte! Nej det har flytit på med glädje!

Måndag vart det morgonpromenad,jag tvättade och hängde tvätten (såklart:p), lagade matlådor innehållande köttfärs, ärtpasta och broccoli (mumma vart de!) innan jag skulle jobba C- tur (kvällspass) 13:30- 22:00. Och om det gick bra på jobbet, absolutely! Så var den dagen över.
Tisdag var jag först på föreläsning i skolan, sedan en promenad, ännu en (snabb) matlådefix iform av lax, ris och broccoli (snabbt, enkelt och gott!!) för att sen även denna dag göra en C-tur på psykiatrin, och lika glad inför jobbet var jag även idag, älskar mitt jobb!!! Hur underbart och lyxigt är inte det!? :D

Dagen D idag, har jag varit på föreläsning 8,30-11, luncha sedan grupparbete fram till ca. 14.00. Sedan "fångade jag dagen", alltså solen, med en promenad och påfyllnad av D-vitamin! Behövligt, vill ha ljust och vill bli piggare än va jag är.. Off to Friskis & Svettis för att utföra mitt funktionärsarbete (städa) och avsluta med ett Yoga pass. Va längesen jag både var på yogan där och ens på Friskis, men som sagt, energin är lite låg för min del på vinterhalvåret.. Men det var otroligt skönt att få andas och slappna av :)

Kvällsmys iform av catch up serien Blood & Oil, med godis från Reneé Voiltaire samt Nutrinick chockelá!<<3 chockelaaa gör en glaaa ;) som om jag inte var nog glad idag efter att jag fått ett fett nice besked på posten samt fått reda på resultatet på den internetbaserade hemtentamen från i fredags= VG!:D

Lite too much hög på energi nu (varför kan inte de vara på dagen istället haha?) så ska försöka ta tag i ett av mina mål att sträcka ut lite innan sängen och släcka ner för att mysa till och läsa! Något jag vill göra, men måste jobba med att ändra mitt beteende och få tummen ur och ge de tid och energi från mitt håll. För det är ju något jag själv vill göra?? Då äre ju bara positivt och köra på! ;P

Har ni något/ några mål/ beteende som ni vill ändra/ uppnå? :)
Tips på hur ni planerar för att uppnå dem?:)
Det är också nått jag ska göra, lägga upp en plan, tycker själv jag e ganska duktig på den saken, men beteendet att utföra vad jag vill uppnå är det värre med tyvärr, men 2016 är mitt år och I´m gonna do it for me, för jag förtjänar det och den tiden på mig!

FÖRRESTEN!
Fick ju ett annat glädjebesked igår! Jag har fått bytt/ tagit över en praktikplats (vår praktik startar v.11) och ska få vara på barnavdelningen ändå som jag ville!:D får se om det är något jag kan utesluta i framtiden eller om det också kommer upp på min lista av vad för sjuksköterska jag vill bli ;P

PUUUUUSS PÅ ER!!<3

Likes

Comments

Att Sälen resan varit helt underbar kommer jag inte att neka, den har dock inte varit helt "fallfri" heller. Man kan ju inte få allt och jag är verkligen nöjd över allt bra som jag fick. "Men vänta nu, varenda dag hon har skrivit om har ju varit typ underbara??".
Ett prakt exempel på att ni inte ska tro på alla sociala medier! Instagram/ facebook m.m. 👉🏻"ååå hen lägger bara upp massa fina bilder på sig själv jag önska jag också va lika snygg som hen och orkade göra mig iordning så fint varje dag och vara så glad varje dag. Och hur hen bor! Vill med ha pengar och ha energi till att göra så fint. Och nu baka hen med, både nyttiga bröd och en kladdig kladdkaka, tänk om jag med orka göra det, att jag med var så smal och kunde äta vad jag ville. Att jag med var så duktig i köket så ofta o påhittig osv."

Japp och inte å tala om alla skvallerblaskor med alla perfekta modeller/ kändisar/ artister osv, övriga tidningar med hur just DU ska få den där superkroppen, bli en hurtbulle och lära dig vara lika ordentlig som en viss person som delar med sig av sina tips, vad som funka för hen. VAD SOM FUNKA FÖR HEN! Glöm inte de! Du måste hitta din väg för vad som funkar och hjälper för dig att bli den som du vill vara och mår bra av att vara!💛

Så där kom jag in på ett sidospår💃 men jag hoppas "my point" kom fram med att man ska vara vaksam med vad du ser i de sociala medierna, hur du ser en person för du ser bara utsidan inte insidan💛
Så i och med Sälen turen, att öva på att inte ha kontroll hela tiden, vara mer spontan och mer i nuet, kom till slut min nedförsbacke. I lördags, vi skulle ut och äta, student+ pengar är något som jag verkligen kan må dåligt över, ångest/ panik, men ut å äta skulle vi, "ska jag välja det jag faktiskt vill äta/ är sugen på, eller ska jag ta det som är billigast men egentligen inte är sugen på el inte vill äta?".. Fick smsat till mina änglar at home, mor och far, och fick fina sms tillbaka med sammanfattningsvis "om det är någon som ska unna sig någonting så är det DU Sofia!!"❤️ att bara få skriva av sig hjälper iallafall någonting, att slippa stänga det inom sig o känna stora berget trycka på bröstet. Pengar var inte de ända som ångesten kom från utan även från ett annat håll. Ångest över att jag drack några cider, utan att gå ut, att bara dricka alkohol för att de e gott istället för att gå ut o köra järnet. Tror denna ångesten har att göra med kalorier. Att de var onödiga kalorier att få i sig. Och att ja inte skulle röra på mig något sen. Och detta är faktiskt svårt för mig att erkänna. Men det var även i lördags som jag fick ut mig just denna tanke första gången, när jag låg omfamnad gråtandes i sängen med min underbara pojk❤️ vilket bara bevisar mer att så var fallet. Han hörde mig gråta fast jag försökte dölja det, tanken om att jag vill inte vara till besvär. "Men nästa gång så kommer du o lägger dig direkt hos mig, okej?" (Sov i våningssäng däruppe). Min underbara pojk❤️

Öppen, sårbar, för mig själv och för er. Tillsammans är vi starkare you know💪🏻💛
Att få somna och vakna upp till en nydag de e bland de bästa som funkar för mig. Ny dag nya tag liksom✌🏻️ kolla på citatet nedan, ang ny dag nya tag, förbenat bra👌🏻⭐️

Ångesten, en ovälkommen (icke) gäst. Men jag vann och jag kommer gå vinnande ut detta krig. Just sayin💪🏻

Hugs and kisses warriors💋
Ni är perfekta som ni är, låt inte media lurar er att tro något annat💛

Likes

Comments

Snacka om att vi "hade iallafall tur med vädret" sista dagen att åka skidor på! Såg inte så muntert ut direkt när vi vakna men de sprack upp och blev riktigt härligt! Heldag ute idag med! Laddat på med D-vitamin o frisk luft här uppe i Sälen så ja e "fit for fight" för att fortsätta termin 5😜 

Något som vi har gjort här uppe som varot bra för mig eftersom jag är dålig på de ochbehöver öva/ lära mig att göra mer av är att "ta dagen som den kommer". Släppa mer på kontrollen (som definitivt har med ätstörningen och ångest att göra), och ta till vara på var minut, att leva mer i nuet, där och då.

Så om Sälen turen inte va bra nog med dessaunderbara människor, sol, skidåkning, skratt, god mat osv. så har den varit nyttig för mig just för att öva mig att inte ha kontroll o leva för stunden. Andas in, andas ut. Försöka vara lite spontan. Det som jag nyss har nämnt är ett av mina mål för 2016. Rädd för att släppa kontrollen och vara spontan. Men jag var rädd för blod och sprutor med innan jag började sjuksköterskelinjen, men se på mig nu!? Så ja, detta mål ska jag väll kunna uppnå med!?⭐️ min mamma har alltid sagt att "jag tror man ska göra sånt man är lite rädd för/ är rädd för, för att växa o bli starkare", true words💛

Vi avslutade lördagen med att vara updressed för ett restaurang besök o käka fabulös middag☺️👌🏻

Tack som fan för denna weekend🙏🏻💛

Likes

Comments