hej hej!

Jag har både dåliga och bra nyheter, jag kan börja med att säga att vi har SOMMARLOOOV!!! det är så skönt.. men jag känner att vi har slutat att göra inlägg, eller iallafall lite mer sällan.

Men det började ju med att vi lämnade in våra Ipads och jag hade ingen telefon, sen gick Timeas telefon sönder och hon hade bara sin dator. Och varför skrev hon inte inlägg på den? Jo för att bilderna kom ut på google och hon ville inte det. Ganska rörigt alltihop... men jag känner att vi tar en liten paus med bloggandet under lovet och börjar till skolan igen. Det kommer komma upp inlägg från mig då och då men från Timea vet jag inte. Timea tog även bort sitt inlägg om sig själv men hon kanske kan göra en ny lite senare.

Nu till andra saker... häromdan kom jag hem från Timea för att jag och våran kompis Kiera hade sovit där på avslutningskvällen. Vi fick med oss en flaska alkoholfri pommac av min mamma som vi skålade med på bryggan i Svaneholm på kvällen, supermysigt. Sedan åkte jag hem dagen efter på morgonen med Kiera. Efter det har jag bara varit hemma. Imorgon hoppas jag att jag hittar på något med en kompis så jag inte sitter inne hela sommaren och tittar på Netflix haha.

Puss Och Kram<33

S

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Info, Vardag

Hej hej finisar!<3

Snart är det sommarlooov! Och jag är sjukt taggad för all glass, stränder, poler och få umgås med sina kompisar och t.ex grilla. Jag taggar mest för resan till Turkiet och värmen, dessutom ska kanske Timea följa med och då blir det blir dubbelt så kul.

Just nu sitter jag i min säng och håller på att titta på "suicide squad" och den är jätte bra tycker jag hittills, den finns på Netflix om någon har lust att se den! 

Jag är super trött men känner att jag måste skriva ett inlägg, senast vi skrev var i lördags har jag för mig. Timea har ingen mobil som hon kan skriva på eller Ipad för vi lämnade in dom igår. Jag har glömt min telefon i skåpet i skolan så just nu skriver jag på min systers dator! Till höst i 8.an höst kommer vi få chrome books och det är enklare att skriva på den istället för Ipad så det är bra.

Imorgon börjar vi 09.00 och vi ska städa våra skåp, klassrum, korridorer och andra avdelningar av skolan, sedan tar vi en tur till Kype sjön på eftermiddagen. Och på torsdag ska vi till djurparken med klassen och andra 7.or, på torsdag kväll är det skolavslutning i Gustav Adolfs kyrkan och jag är nervös över att se mina betyg.

Jaja nu ska jag inte tjata mer, förlåt för ett långt inlägg men jag tyckte att det var bra för er att veta lite saker om varför vi inte är så aktiva på bloggen!

Puss Och Kram<3

Sofia

Hur gott??<3<3

Likes

Comments

Vardag

Hej! Hela veckan har varit tuff för både mig och Timea. Vi har fått reda på våra slutbetyg och fått göra omprov. Så vi har inte haft tid att uppdatera bloggen och inget speciellt har hänt faktist, jag gick till tandläkaren i onsdags och timea fick tillbaka sin telefon men den spräcktes igen efter typ 2 dygn haha. Men nästa vecka blir myycket lugnare för vi har avslutning på torsdag!! Är super taggad och tror nog att det kommer upp fler inlägg så taggish för sommarlov.

Idag har det inte hänt något särkilt jag har varit hemma hela dagen, någon timme efter jag hade vaknat så började jag måla byrån i hallen. Efter det gick jag utomhus i trädgården och umgicks lite med Nellie och mamma. Just nu sitter jag i min säng och väntar på mina chokladbollar som jag har bakat ska bli klara. Mer än det har jag inte gjort något faktist.

Imorgon är det söndag och jag ska försöka få med timea på något för jag orkar inte sitta innomhus hela dagarna..!

Puss och Kram<3

Sofia

Likes

Comments

Vardag, Mat

Hej hej! Idag hängde vi hos timeas pappa, han jobbade så vi var ensamma hemma. Efter ett tag så blev vi trötta på att vara innomhus så vi gick ut och tog fina bilder till bloggen, sedan blev vi hungriga så vi gick till Ica och köpte pizza. Det var super gott och nu sitter vi i soffan och chillar men snart ska Sofia gå hem och ta det lugnt för att hon ska inte sova över och det börjar bli lite sent.

Imorgon ska timea till sin mormor och hämta sin telefon som har varit på lagning och på onsdag ska Sofia till tandläkaren. Taggar inte...

Hoppas ni har en bra kväll, Puss & Kram

Likes

Comments

Vardag, Info

Hejsan!<3 Nu hade jag tänkt att berätta lite om mig själv, min familj, kompisar och vad jag tycker om men jag ska försöka göra det lite kortfattat. Jag är född år 2003 och bor i Borås men har växt upp i en kall liten stad kallad Umeå som ligger i Norrland. Jag bor tillsammans med min mamma, syster och hennes dotter, men snart bor jag bara med min mamma. 

Jag går i klass 7b tillsammans med Timea, jag längtar supermycket till sommarlovet men kommer sakna skolan och alla fina vänner jag har där.

Jag tycker om att inreda rum, sminka andra även fast jag inte sminkar mig själv så ofta. Tycker även om mode och skönhet. På fritiden brukar jag träna innebandy, laga mat, hjälpa till hemma och vara med kompisar om jag har tid. I framtiden tror jag att jag kommer gå hantverksprogrammet men jag vet inte vilken linje, antingen hår och makeup artist eller inredningsaritekt för det är mina intressen som jag vill jobba med i framtiden.

Atm är jag hemma hos timea och vi ska snart gå ut och göra något. Om en liten stund så kommer ett inlägg som timea har skrivit om sig själv. 

Instagram: sofiaasvantesson

Snapchat: sofiahsva 

Här är en liten bild på mig själv! Ha en bra kväll, Puss och Kram<3

Likes

Comments