Alltid lika "lätt" att fota, vår stora tjej. ;)

Idag åkte jag in till stan då jag hade ett planerat möte med min jobbcoach, och medan jag slog ihjäl lite tid så hittade jag lite presenter till mina tjejer. Fyndade lite kläder, babblarnagrejer + en tiara som Alice önskat sig. Hon blev SÅ glad. Så hon och jag satt i soffan innan middagen, Alice i full prinsessmundering, och kikade i pysselboken. Mysigt.

Lillasyster var lika mysig som hon var arg, en härlig blandning kan man säga, men med lite feber i kroppen får man vara grinig. Inte konstigt att hon somnat så tidigt på förmiddagen senaste två dagarna. Vi får se om det blir något VAB'ande i veckan men imorgon kör jag ett kortpass 9-13 på jobbet så då får tjejerna vara hemma med pappan.

Hoppas ni får en fin kväll!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag skulle inte ha något emot att bära detta, fick feeling här ikväll. ;)

Likes

Comments

Hej lördag! Denna dag blir väääldigt lugn. Jag är dunderförkyld och R är på YKB med jobbet hela dagen. Han köper med sig pizza hem till middag när det är klart och så ska vi bara tokmysa. Lova sover sin "halva dagen-"tupplur nu och jag har just hämtat mig efter att ha haft ihjäl min värsta mardröm med en golvmopp. Grät ett par skvättar men jag fixade det! Fy fan vad jag är rädd för den där åttabenta ohyran, ni vet vilka jag menar. Jag vet att jag är löjligt rädd för dem men att jag var så här hispig nu när jag är ensam och måste ta hand om dem själv. Riktiga rysningar och gråten i halsen.

Men nog om hysterisk panik. Nu ska jag fixa klart i Alices rum, målat till lite ojämnheter osv. Sen bara pyssla här hemma, googla lite fina posters till hemmet kanske. Alice kikar på lite youtubevideos och sjunger ABC för mig här. Sötnöt.

Hoppas ni andra får en friskare och mer spännande lördag! ;)

Likes

Comments

Finns för - och nackdelar med stora fönster i söderläge, hehe. När ljuset väl kommer drar man för, haha. Men bortse från att vi dragit för och spana in spegeln i hallen som jag målade häromdagen. Supernöjd! Men jag börjar ha dåligt med projekt nu, måste köra en beggat-runda snart! :)

Längtar efter nytt hallgolv och snygga lister!

Likes

Comments

Med tanke på hur länge jag jobbat i vården är det konstigt att jag inte haft en riktig namnskylt förrän nu! Men igår fick jag feeling och designade en egen skylt på Skyltmax som har en massa olika designer, färger, fästalternativ och stilar. På så sätt kan man få en personlig skylt som passar just en själv. Och vad är inte mer passande för mig än en svart/vit som färg"matchar" våra ljusblåa jobbkläder, hehe. ;)

Klicka här för att hitta dit!

Likes

Comments

Aah ljuva helgfeeling!

Idag vaknade jag ännu en morgon med halsont och whiskeyröst och under morgonen har det krupit fram en bihålevärk som jag INTE uppskattar. Men efter en alvedon, ipren och en semla lika stor som mitt huvud kan jag nog säga att jag känner mig levande. ;) Tack älskling för det sistnämnda!

Ikväll jobbar jag och det blir nog sista passet för veckan. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu då alla andra på jobbet är det, ni vet - livet som vikarie. ;) Så i helgen blir det VILA och förhoppningsvis blir det inte värre så vi kan hälsa på syrran på söndag med gott samvete. :)

Hoppas ni får en fin torsdag, fredag och HELG! Nu ska jag och min stora tjej mysa framför Angry birds.

Likes

Comments

När man är tre år så handlar mycket om, vad mamman har hört, att trotsa, få utbrott och allmänt vara ganska känslomässig. Och ja, visst är hon det ibland. Inte alls farligt dock tack och lov (än så länge?) och hon är inte det minsta uthållig så det är oerhört lätt att få henne på andra tankar.

Men. När det gäller hennes pappa har hon nu, och sen en tid tillbaka, NOLL tålamod. Hon är så vresig och lättirriterad när det gäller honom att han börjar bli riktigt less och sårad. Jag och hon har alltid haft ett speciellt band av någon anledning men jag tror det kvittar i det här fallet. Han får knappt ta i henne så skäller hon på honom.

Eftersom jag är farlig på att googla så har jag hittat många som har samma problem. Tyvärr ingen riktig lösning annat än nån surtant som tycker papporna ska ta mer ansvar. Det köper jag inte, i vårat fall. Dessutom är det denna pappan som alltid busar, leker och kittlar henne så hon gråter av skratt nästan. Han är den roliga. Så varför duger han inte nu?

Vi vet faktiskt inte vad vi ska göra i nuläget annat än att tänka att det är en fas och det går över. Under tiden ska R fortsätta göra samma saker som mig och "strunta" i att hon sätter sig på tvären ibland. Som att natta, vilket han gör i skrivande stund. Trots "stopp pappa!". Och att utveckla tålamod, det viktigaste man har när det gäller barn, enligt min mening.

Önska oss lycka till, puuh!

Likes

Comments

God kväll. Mår gott efter en fin helg med min älskade familj, nu är vi laddade inför en ny vecka! Jag har spenderat två senaste kvällarna med att måla lite småpratar, bland annat en spegel som jag fyndade på secondhand hand för ett par månader sen. Visar lite senare var den ska hamna.

Jag kunde dock inte hjälpa att bli lite nere när jag läste ett ledsamt blogginlägg hos denna tjej och kände så mycket igen mig. Ville inte avsluta helgen såhär riktigt men det är bra att tänka till också och kanske kunna ändra på ett par saker hos sig själv. Andra kan man ju inte påverka på det sättet.

Hursomhelst; imorgon ska jag ta min stora tjej till Öppis en sväng innan vi ska traska vidare till tandhygienisten. Alice är supertaggad och jagade tandtroll med pappan ikväll. ;) Det kommer gå utmärkt är jag säker på!

Nu ska jag fortsätta på sista säsongen (snyft) Vänner och börja fundera på vad jag ska se sen..

Likes

Comments