På snickarbacken med Frojs

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En nyårsbild innan middagen!

Knepigt det där :)

Supergod middag på gång!

Finaste kåmpisarna

Chippen

Lite sena nyårsbilder! Tjejmiddag hemma hos Andrea med massor av mat och roliga spel. Haha har upptäckt att charader är min värsta sport om man nu kan kalla det det... Belle och Andrea lagade såå god mat och vi dansade oss vidare till Jernet där det var stor fest. Jag fick en nyårspuss på tolvslaget och vi gick ut på torget för att se på fyrverkerierna:)

Hoppas att ert 2017 var allt ni önskat och att 2018 blir ännu bättre!

Likes

Comments

I tisdags firade Niklas och jag 1 heeelt år! Sjukt va fort det har gått:) Eftersom vi älskar att fira och för att Niklas åker nu på långresa hade vi en heldag med massa kul planerat. Först på listan var långfrukost framför vår nya serie The Americans!

Fick en stor och fin bukett rosor!

Efter frukost åkte vi till Magasin 9 ute i frihamnen och gick på deras omtalade utställning Street Art.

Så häftigt med 3D-konst!!

Efter lunch åkte vi hem och gjorde oss iordning för bio. Vi såg The Square - mycket märklig men intressant film haha. Inte helt i min smak men som sagt intressant!

Som gräddet på moset avslutade vi med middag på Un Poco! Supergott och mysigt<3

Likes

Comments

Fredag var nog den jobbigaste dagen jag haft på länge. Dum som jag är hade jag tagit dubbla skift på jobbet vilket betydde 11h jobb utan rast - utan lunch. Ju fler timmar som gick desto hungrigare och argare blev jag haha. Blodsockerfallx2000.

Hur som, kvällen blev desto bättre! Mötte upp Ellen på Kommendören för att äta middag och dricka drinkar. En lite senare födelsedagspresent till mig <3 Jag tog råbiffen, Ellen tonfisk och sen så delade vi på sötpotatispommes, såsåås gott! Vi satt och mös i flera timmar och var nog bland de sista ut från restaurangen.. så kan det gå:))

Likes

Comments

Vi ses inte lika ofta nu när alla bor/jobbar/pluggar på olika ställen så därför var en syskonlunch på schemat idag. Hade öppningen på jobbet vilket betyder att jag slutar runt lunchtid så då traskade jag vidare till Broms där mina bröder väntade. Det var svårt att välja bland allt gott men för min del blev det sashimin - så god! Haha satt dock i en timme och försökte äta med pinnar men gav sedan upp. Pillpill när man är hungrig är så störande hehe..

Likes

Comments

En välförtjänt öl framför brasan och med solnedgången i bakgrunden!

Hemmagjord pizza till middag.

En långpromenad runt ön.

Innan bastu och BAD(?!)

Kusinerna kom ut och alla var delaktiga i middagslagandet. Efter god mat och dryck blev det några timmar av spel och tävlingar:)

Superfina dagar på landet för att avsluta ledigheten. Nu blir det jobb och fix innan resan!

Hoppas ni haft några fina mellandagar <3

Likes

Comments

Likes

Comments

Alla är hemma, familjen är samlad och vi ska ha en underbar jul!

Likes

Comments

I fredags jobbade jag hela dagen för att sen byta om och göra mig iordning med kollegorna. Vi skulle nämligen på jul(hatt)fest med jobbet. Haha rätt galet och väldigt kul!

Olga hämtade upp mig i en taxi och vi åkte till ART där Frojsan hade 19års middag. Vegansk avsmakningsmeny och drinkar - mycket trevligt och gott! Olga och jag diskuterade resandet i vår och förmodligen ska vi ses någonstans i Vietnam!

YUME

Lördagskvällen blev också stökig! Vi tjejor + Isabelle hängde hemma hos Hegge och förade innan vi begav oss till Sthlm Gathering i Nacka. Stannade inte så länge men av tyckte väl att det var okok:)

<3

Söndag - sov till lunch och rörde inte ett finger på hela dagen haha. Precis så en bakisdag ska se ut. Mot kvällen åkte vi hem till mig och lagade middag med mamma och pappa!

Likes

Comments