Hej på er!😃

Just nu ligger jag och vilar lite efter en hyfsat fullspäckad dag. Jag har hunnit ta en löprunda, varit på banken, handlat, varit på bibblan , bakat med Freya, varit och storhandlat på ett apotek (är besatt av apotek, sjukt I know😂) och slutligen lagat mat till familjen. Onsdagar är min matlagningsdag, vilket jag endast tycker är hur mysigt som helst💃🏽Självklart passade jag på att göra en svensk klassiker då det både är enkelt och gott.

Igår tog jag och en annan svensk tjej en drinkkväll i hammersmith så jag har varit liiite trött idag haha. Så ikväll blir det en lugn och förmodligen rätt tidig kväll för min del. Vad har ni gjort idag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att åka till London är definitivt ett av de bättre valen jag gjort i mitt liv. Det har bara gått en vecka och jag känner redan hur bra och lärorik denna resan kommer att bli, men jag har även insett hur lyckligt lottad jag är som har så många fina människor där hemma som gör saknaden så stor.


Är så tacksam för framför allt min familj, som alltid finns där. I sorg, i förtvivlan, i glädje ja i livets alla stunder och skeden. Vissa människor måste man ständigt vara fysiskt nära för att känna att man kan lita på att dem finns där, men i vår familj så vet man att vilken tid det än må vara på dygnet så finns det någon som är bered att trösta, förklara, hjälpa och ta hand om dig. Att alltid veta att ni står bakom mig får mig att känna mig modigare än vad något annat kunnat göra. Att alltid ha ert stöd gör att värden känns mindre. Jag känner varje dag hur saknaden jag känner för dem, faktisk är ett privilegium att få känna. Nu när jag befinner sig på andra ställen i världen med andra människor än min familj så inser jag hur vi är så lika och hur vi på nått sätt förstår varandra på ett djupare plan än vad någon annan kanske någonsin kommer förstå. Att få vara min mammas dotter och mina syskons lillasyster är något jag är stolt och tacksam över att få vara. Att vara är en del i min familj, är det absolut finaste jag är . Älskar och saknar er så mycket

Likes

Comments

En sak jag har reflekterat över nu när jag är hemifrån är att man på vissa sätt blir en slags 2.0 version av sig själv. Man tar tag i sig själv på ett annat sätt och tar även mer ansvar. Jag kunde ofta känna hemma i Sverige att jag sköt upp saker och la dem hängande i luften för att ta tag i det "sen". Det kunde röra sig om träning, att höra av sig till vänner, att städa eller bara helt enkelt att stiga upp i tid. Det kanske låter konstig och lite löjligt att jag helt plötsligt ändrats till det bättre endast pga att jag flyttat till ett annat land men här är man på nått sätt rätt utlämnad och dt finns varken föräldrar eller storasyskon som kan tjata, hjälpa eller påminna en om saker. Det är som att jag helt plötsligt själv känner ett visst obehag av att bara låta dagarna gå och jag känner ett sug efter att faktiskt vara produktiv och få saker gjorda. Så med andra ord kommer en riktigt vältränad, organiserad supersocial Fia komma tillbaka till Sverige i juni. Brace yourself 😉

Likes

Comments

Godmorgon hörni!🌤

Igår blev det inget inlägg för jag kände mig helt enkelt inte motiverad till att sätta mig ner och skriva ihop nått. Gårdagen var i vilket fall rätt lugn och skön och jag tog faktiskt även en löprunda vilket inte händer särskilt ofta😬

En av gårdagens höjdpunkter var när jag och en annan au pair hämtade thai mat och satte och i en park och en räv kom fram och NOSADE på mitt ben!!?! Detta kanske inte låter så spännande men eftersom rävar ett ett av mina absoluta favoritdjur så var det typ som att träffa en känd människa eller liknande känsla. Vi båda blev hur uppjagade som helst och började ge den lilla räven kyckling som han faktiskt verkade älska.

Idag ska jag på lite tråkiga (men nödvändiga) möten med banken. Dagen kommer avslutas på caféet som jag tidigare berättat om. Jag och Jay har även pratat om att åka in till London eye ikväll men inget är bestämt än.

Hoppas ni alla får en fin fredag. Kram

Som ni ser är det mycket bilder på hus. Att fotografera alla dessa små (urgulliga) hus har blivit lite av ett kvällsnöje. Och ja jag är medveten om att grannarna säkert tycker jag är riktigt läskig :-/

Likes

Comments

God kväll!👋🏽
Idag har jag verkligen hunnit med en del så att säga🏃🏽‍♀️ Dagen började som vanligt med att jag väckte Freya och vi gjorde oss i ordning, vilket alltid går väldigt smidigt då hon är både morgonpigg och älskar skolan😄Efter jag hade förberett henne gav jag mig iväg på en jobbintervju på ett lokalt café. Jag fick jobbet som "part time baker" och jag är verkligen så glad och taggad på att börja. Jag kommer främst vara på caféet när Freya är i skolan men ibland även på helger. Efter intervjun lämnade jag F i skolan för att sedan dra vidare till Oxford street med en annan au pair (Jay)

För alla som älskar shopping och nöjen kan jag definitivt rekommendera att dra in till centrala London, så värt! Efter vi shoppat tog vi en snabb lunch på en pub innan vi var tvungna att hämta "våra" barn från skolan. Efteling skolhämtning drog jag J och våra barn till lekplatsen för en playdate vilket blev väldigt lyckat . Nu ungås F med sin pappa och jag förbereder mig inför en löprunda. Hoppas ni haft en fin dag.

Vi hörs! X / Fia

Inne i Disney-affären var t.om toaletten fancy

Vet inte om jag bara var väldigt hungrig men denna salladen var en solklar 10-poängare

Från caféet jag ska jobba på🍞🍩🍪

Likes

Comments

Hej på er! Idag har Freya sin första skoldag efter sommarlovet och allt vad det innebär. Jag behövde inte ens väcka henne imorse då hon var superexalterad och var klarvaken vid halv 7 haha. Efter jag hade lämnat henne i skolan sprang jag ner på stan för att uträtta lite ärenden och passade även på att ta en liten sightseeing i området. Slänger i lite bilder från det. Just nu äter jag lite i väntan på att hämta Freya från skolan. Vad ska ni göra idag? :)

Likes

Comments