View tracker

Idag var ingen vanlig dag för det är min kära farfars nittioårsdag! Det bjöds på smörgårdstårta, gemenskap och skratt, så ni kanske förstår varför det var en sådan usel uppdatering. Nittio år måste ju självklart firas med stor bravur! Jag är så glad och tacksam att mina farföräldrar fortfarande är vid liv, man ska ta vara på familjen, kan va det finaste en får i livet. Så småningom hoppas jag på att kunna framkalla några av dessa bilder plus några fler och kanske börja på en släktbok.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ikväll har min Stjärna slocknat🌟

Likes

Comments

View tracker


1. Pepparkakor eller lussebullar?
Lussebullar! Alltså åh, de senaste dagarna har mamma bakat, och då har hon självklart bakat så måånga lussebullar. Lär ta slut snabbt men o så gott!


2. Skumtomtar eller knäck?
Skumtomtar eftersom när jag hade tandställning kunde jag knappt äta knäck ändå. Tycker såklart om knäck också men skumtomtar är mumsigt.

3. Ischoklad eller marsipan?
Ischoklad. Ibland tror jag att jag skulle kunna dö lycklig just tackvare ischokladen...

4. Köttbullar eller prinskorvar?
Prinskorvar! Eller egengjorda köttbullar, eller både och!

5. Lax eller sill?
Lax, men det är långt ifrån favoriten på julbordet!

6. Paradis eller Alladin?
Svår fråga. Tycker väl om båda antar jag!


7. Glögg eller julmust?
Glögg! Glögg med mycket russin och mandelspån i, då är den perfekt! Och så en lussebulle att doppa i glöggen. Perfekt adventsmys!


8. Ge julklappar eller få?
När jag var liten handlade julen mest om att få och när min kusin fick något finare än jag kunde jag vara avundsjuk på henne i veckor efter. Nu för tiden är det inte riktigt så längre. Jag trivs bäst med att ge. Dock anser jag att det nog vore allra roligast om alla gav och tog. Även om det bara handlar om en kram. Att vara tacksam för att man får ge och ta är också viktigt.

9. Utomlands eller i Sverige?
Julen firas alltid i Sverige. För mig är det jätteviktigt att den cirkulerar kring släkt, familj och vänner.

10. Chokladkalender eller paketkalender?
Chokladkalender! Har aldrig haft råd med någon paketkalender och så var fallet även denna jul. Men jag är så tacksam för att pappa gav mig en Kinder Maxi Chokladkalender, lite lyxigare än en vanlig chokladkalender!

11. Plastgran eller äkta?
Äkta såklart! Förstår inte grejen med plastgran. Hela julstämningen skapas när man åker ut till någon av våra skogsdelar och hugger vår egna gran som vi sedan pyntar tillsammans. Skulle inte kunna klara mig utan den delen av julfirandet.


12. När vill du att första snön ska falla?
Helst i Augusti. Haha nej nu skämtar jag. Men i slutet på Oktober brukar väl första snön falla. Tyvärr smälter den bort dagen efter, men den första snön som stannar kan få falla bara några dagar in i November. Det låter väl helt okej?

13. När tycker du det är dags att pynta?
I år var mamma tidig, redan ett par veckor in i November började hon julpynta. Men någon av de första dagarna i December tycker jag att det är lämpligt att börja pynta. Jag är redan klar med mitt lilla krypin! Det enda som saknas är Jesusbarnet..

14. Vilket färgtema tycker du passar bäst på julen?
Grått, vitt, brunt och rött är väl fint?

15. Gör du snögubbar?
Jamen självklart! Har dock inte haft så mycket klibbsnö än men så fort den kommer ska jag bygga en gigantisk snögubbe med någon vän!

16. Vad är det bästa med julen?
Att släkt och familj samlas. Att umgås på julafton och sedan kliva upp i ottan på juldagsmorgon, få sjunga inför människor och känna den sanna glädjen. Känns som att så många är glada och lugna i själen.

Likes

Comments

Så himla kul att några nya har kikat in, hoppas ni stannar

Likes

Comments

Godmorgon! Eller god och god.. Min morgon startades med svordomar, och världens huvudvärk, och jobb! Vilken generös morgon. Huvudvärken beror troligast på att jag är spänd och påväg att bli förkyld så efter jobbet ska jag bara fotografera, planera inlägg och mysa ner mig i soffan framför en film! Eventuellt följer jag med mamma och tvättar bilen också, men det är en liten sidenote sådär för er som vill veta typ exakt vad jag ska göra. Hoppas ni har en bättre start på dagen än jag hade och att ni får en superbra dag! (Kände lite som Texas, här nedan, när jag vaknade imorse)

Likes

Comments

(bilder från we♥it)

Likes

Comments

Äntligen hörrni! Dagen jag längtat efter i en månad nu är äntligen här. December månad är helt klart årets mysigaste månad. Denna månad ska jag; gå på julmarknader, umgås med mina vänner, se på julkalendern, fira jul, fira annandag jul, jobba och fira in ett nytt år. Är så himla exhalterad över December, is, kyla, snö, jul, värme, familj. Ja, denna månad kommer nog blir årets favoritmånad.

Likes

Comments

Här om veckan tog min bas totalt slut och jag blev illa tvungen att köpa nya produkter. Pudret och foundationen har jag haft sedan innan och jag har tyckt bra om dem förutom att de lägger sig i skrattlinjer och att foundation expanderar. Men concealern är ny för mig! Försöker gå över till att köpa mer smink som är icke djurtestat så därför valde jag Kicks egna concealer. Dock fanns inte den ljusaste färgen så jag fick ta 02 som är på tok för mörk för mig. Vid sådana tillfällen tipsar jag om The Body Shops "Shade Adjusting Drops" i färgen "Light" för att göra concealer noch foundation ljusare! Jag tycker att det fungerar superbra! Länkar till alla prudukter under bilden!

Likes

Comments