Är just nu i Duveholmshallen och kollar på fotboll, vilket jag kommer göra några få timmar till innan vi åker hemåt. Ska försöka städa på mitt rum idag, då det verkligen behövs. Sedan ska jag även fixa lite inlägg på bloggen och så. Känner att jag äntligen hittat tillbaka och jag kunde inte vara lyckligare, det är detta jag vill göra och som jag älskar. ​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

BLACK 
WHITE

Likes

Comments

Godmorgon sunshines!! Vaknade för sisådär 20 minuter sen och ska strax göra mig iordning för att sedan åka till Nyhemshallen en stund. Det är en kort sammanfattning om vad som händer idag, tar dagen som den kommer.

Likes

Comments

Har varit en riktigt bra dag idag om jag ska vara ärlig. Åkte först ner till stan en snabbis sen vidare mot Norrköping. Tänkte då passa på att kolla efter en tröja eller något till nyår, men hittade inget. Ska försöka ta mig ner på stan eller något någon dag snart för att titta lite.

Nu har jag som vanligt myst ner mig i sängen med mitt kaffe och ska kolla filmen Two Night Stand tänkte jag, har hört att den ska vara bra.

Likes

Comments

Kan inte fatta att det endast är en vecka kvar på 2014! Känns som det var 1 Januari igår, gud va fort tiden går. Hoppas verkligen 2015 blir ett underbart år, har massor att se fram emot och jag kunde inte vara gladare. Känner på mig redan nu att det kommer vara det bästa året någonsin. Men nu är det bara att se fram emot nyår då jag kommer fira in det nya året tillsammans med Klara och hennes vänner, en bra början på 2015 helt enkelt!!

Känner även att jag måste hitta tillbaka till bloggen, detta är något jag älskar att göra, att få skriva av mig och dela med mig utav allt möjligt. Haha kanske får bli mitt nyårslöfte att uppdatera bättre.

Likes

Comments

I want my bed!! Är för tillfället inte alls taggad till skolan idag, vill bara hem och sova just nu. Men har en lektion nu på morgonen sedan får jag åka hem en stund, ska sedan tillbaka till skolan och ha sista lektionerna. Resten utav dagen kommer att spenderas i Duveholmshallen då det är fotboll, så kommer gå direkt dit efter skolan och sedan är jag inte hemma förens 22 ikväll.

Likes

Comments

Denna dag har rullat på som precis vilken skoldag som helst. Vet inte hur många gånger jag hållit på att somna, är så så så glad över att äntligen vara hemma. Nu är det en dag mindre till lov vilket är otroligt skönt. Dagens planer är iallafall att senare åka till Järvenhallen för att kolla min brors träning och sedan avsluta kvällen med PH.
Ska ta och kolla lite The Hills nu innan de blir käk. Vi hörs förmodligen senare!

Likes

Comments

Sakta men säkert känns det som att jag hittar tillbaka hit. Fick ett ryck och vart otroligt sugen på att slänga upp ett inlägg här, då detta är my one blogg. Har inget speciellt direkt att dela med mig utav, men ville ändå skriva lite.

På senaste tiden har jag inte alls gjort direkt mycket, förutom dem senaste två dagarna då det varit lucia uppträdanden vilket tagit otroligt mycket på krafterna. Så att just nu vill jag bara lägga mig och sova för att sedan vakna upp när vi får lov. På tal om lov så är det endast en vecka kvar nu. Kunde inte vara gladare. Dagen idag har spenderats på stan med mamma då jag köpte lite julklappar, skönt att ha börjat med de. Jag är en sådan person som alltid är ute i sista minuten, men så får det vara.
Ska iallafall ta och avsluta den här dagen med att duscha, göra cappuccino och sedan mysa ner mig i sängen framför The Hills tills hunden ska ut en sista gång.


Likes

Comments