Header

Hejsan! Denhär helgen har jag spenderat min midsommar i mariehamn med några vänner. Det blev en riktigt lyckad helg! Inget gick snett och inga problem. Det blev middag med några ålänningar och svenskar, hemmafest som på gamla goda tiden, massa skratt, god grillmat, hamburgare på Draken, utgång till Arken, sömnlösa nätter. Det var ungefär en lika klyschig helg som jag får det att låta som. Det är dock alltid ganska jobbigt enligt mig med sånahär korta resor. Det blir massa sittade i bil, båt, buss, whatever. Men jag tyckte verkligen att bussturen jag tog ensam från långnäs till mariehamn på torsdagnatt var någon av de mysigaste bussturerna jag någonsin varit med om. Det var solnedgång, massa vatten överallt, mysiga gatunamn och namn på platser, ålands sommarlista spelades på radion och då idas sommarvisa spelades så kändes det som sommar i hela min själ på riktigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Precis som dagens rubrik säger, jag känner mig slut som människa. Jag vet inte riktigt varför, jag har inte haft världens jobbigaste jobbdag, jag har just varit ledig två dagar, jag har endast en jobbdag kvar denna vecka innan jag har "minisemester" över midsommarhelgen i fyra hela dagar. Jag tror mycket beror på mina hälsovanor atm, jag äter väldigt oregelbundet och mycket crap. Jag har inte heller tränat på ungefär 3 veckor vilket inte alls känns fint i kropp och själ, känns som jag har förfallit/håller på att förfalla både på utsidan och på insidan. Men det fixar sig, det löser sig. Jag ska försöka ha en trevlig midsommarhelg nu i Mariehamn och inte tänka på lajvets kaos. Nästa vecka skall jag försöka ta tag i mitt liv.

Likes

Comments

Måndag förmiddag och jag är ledig. Det känns ju egentligen fint men tanke på soligt väder och allt. Men jag har så svårt att få något vettigt gjort på mina lediga dagar, helt sjukt hur länge det tar för mig att typ diska undan 5 kärl exempelvis. Har jag inga planer på en ledig dag blir det oftast såhär att allting går väldigt långsamt, timmarna flyger iväg och jag får inget gjort. Detta leder i sin tur till att jag känner mig som världens lataste person, fast jag egentligen inte är det. Då mina energi kickar sätter igång kan jag få gjort hur mycket som helst, men nåväl man får ju vara glad åt man inte är ledig alla dagar i veckan. En solig promenad har jag åtminstone åstadkommit idag. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Söndag, och jag är otroligt trött utan orsak. Eller kanske jag trotsallt har en orsak att känna mig lite trött, har ju trotsallt jobbat nu nästan hela veckan och haft många kompisdejter och annat program hit och dit, men nu såhär klockan 7 smällde tröttheten till, jag skulle ha lust att ta en timme powernap men då får jag antagligen ingen sömn inatt så det är väl lika bra att hållas vaken tills det börjar nalkas läggdags. Oj, vilket intressant inlägg. Så himla nödvändigt att skriva om hur trött man är. Verkligen.

Likes

Comments

Fredagsmorgon. Håkan Hellström. Övertänkande. Solsken. Busstidtabeller. Klockan är inte ens 10 och hjärnan går redan på högvarv, detta blir en bra dag med andra ord.

Likes

Comments

Denna torsdag har varit mycket trevlig i all ära. Fastän jag hade en ledig dag hade jag satt på alarmet och steg upp ungefär runt 9 för att börja dagen. Mötte upp Malin i stan och vi strosade omkring i affärer och drack varsin is te på Cafe de´ Paris i hettan. Sedan mötte jag upp tjejerna och vi gick och lunchade till K.achi och njöt av lite sushi, efter det tyckte vi tydligen inte att det räckte med mat-intaget så det blev även en bollglass på torget, fint så. Kvällen har spenderats nere vid vattnet med jenni, madde och lurvbollen enda tills solen bestämde sig för att kind of gå ner. Alla tiders.

Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag jobbat och kämpat igenom ett mycket svettigt jobbskift i sommarsolen, hade inte ätit på ungefär sisådär en sju timmar och knappt tänkt på vatten under denna jobbdag. Nåväl, efter jobbskiftet gick jag ut på en promenad med fia längs stranden och senare ikväll har jag hängt med jenni och en världs-söt vovve som har fått mer uppmärksamhet denna kväll än jag fick under hela min högstadietid. Helt seriöst, jag som inte är så insatt i hundar hade inte riktigt tänkt på hur socialt det kan vara. Så många människor som började prata och le, tack vare denna lilla varelse. Imorgon har jag en day off from work, tänkte börja dagen med en te dejt med malin följt av lunch med tjejerna. Vädret skall dessutom vara på topp imorgon så jag hoppas på en fin dag, en riktigt fin dag.

Likes

Comments

Idag är det Tisdag och det har varit en så typisk vanlig vardag som en vardag kan vara. Dock en bra sådan. Jag började denna dag med att åka till jobbet till klockan 10, jobbade till halv 5 och sedan gick jag hem för att sätta mig på vår soliga balkong där vinden inte slapp att pina mig. Jag och Oskar åkte på lite ärenden sånt som att handla mat och annat trevligt, annars har jag tvättat tvätt och diskat. Väldigt intressant, och nödvändigt dessutom. Nu tänker jag gå och njuta av en varm dusch. Hade!

Likes

Comments

Och plötsligt bara sådär på en måndagsnatt klockan 01:15 kom jag på att jag verkligen vill börja blogga igen. Knasigt, men sant. Det har hänt allt och ingenting i mitt liv sen jag bloggade sist. Jag har hunnit flytta till och från Åbo, börjat studera, flyttat in med min pojkvän, och såklart händer mycket annat där emellan också. Just nu har jag sommarlov och jobbar på en av stans resturanger, vädret suger och det är en typisk finsk sommar som består utav regn och vind. Så det är ju riktigt trevligt det med.

Likes

Comments

​Godag! Idag är det lördag och kändes underbart att få sova ut lite längre och bara ligga och gosas med pojkvännen. Vi åt frukost och i något skede efter allt latande gick jag in till stan för att kolla runt i butiker, främst efter en ny fräsh lång kappa nu till våren. Sedan gick jag till Cafe de paris och fikade i min ensamhet och läste lite. Nu befinner jag mig hos familjen och kommer väl att hållas här några timmar till. Ikväll blir det kanske ett litet besök till krogen. KANSKE. 

Likes

Comments