View tracker
Tv-Serier, Timeless

Varning för Spoilers!

Sjukt spännande avsnitt. Dels för att Lucy var kidnappad, Rufus hade problem med Rittenhouse (som bara blir intressantare och intressantare), men sen hade vi hotellet med seriemördaren. Tja allt detta blev helt enkelt väldigt spännande.

Det som jag också gillar är att fienden inte känns lika mycket som en fiende heller, man börjar få en förståelse för varför han gör som han gör. Han är inte elak, men det han vill göra är att förändra historien, medans Lucys jobb är att bevara den. Det som jag vill nu är att få mer info om Rittenhouse, vilka var medlemmar och vad är det egentligen, det jag har listat ut är att Lucys riktiga pappa har med det att göra i alla fall.....

Likes

Comments

Tv-Serier, Skam

Jag skäms typ över mig själv just nu. När skam naturlig blir det mest naturliga samtalsämnet bland vänner och kollegor. Det sjuka är ju att alla är lika engagerade och invoverade i dessa människors liv. Det är som att man känner dem och sitter och skvallrar om vänner! haha!

Jag var ganska säker på att inget kunde bli bättre än säsong 2, Noora var ju liksom min favorit, eller jag skulle vilka säga att hon är det forfarande med. Men så som säsongerna är upplagda så blir man så involverad i huvudpersonen att man inte riktigt bryr sig om Noora och Williams kärleksproblem.... För allt man bryr sig om är Isak och hans kärleksproblem. Eller problem överhuvudtaget faktiskt, det faktum att han är gay, men inte vill vara gay eller vågar vara gay är kanske mer rätt. Even, åh fina söta Even som tog mig med storm! Egens problem. Säsong 2 var sjukt bra men säsong 3 var inte sämre utan snarare på samma nivå!

Helt ärligt kan jag säga att jag gått och blivit smått besatt i skam och längtar så till säsong 4. Frågan är bara vem som blir huvudpersonen i nästa säsong?! Vem hoppas du på?

Likes

Comments

Tv-Serier, Chicago Fire

Varning för spoilers!

Fy vilket jobbigt avsnitt att se, det var ju verkligen inte något som gick bra. Severide skadade sig, sen kunde han ju fortfarande hjälpa tjejen med Cancer men hans operationsscen var brutalt jobbig att se!

Sen har vi hela grejen med Dawson och Casey och att dom förlorade Louis. Dock tycker jag att det var fint att dom valde att inte bråka för hans skull, det var det mognaste man kunde göra. Dock tycker jag också att dom gav sig för lätt!

Likes

Comments

View tracker
Tv-Serier, Teen Wolf

Varning för Spoilers!

Äntligen börjar det hända grejer. Stiles pappa minns äntligen allt som har med sin son att göra vilket känns ganska bra! Dessutom verkar ungdomarna ha en plan, vi har inte sett resultatet av den än och bara mer och mer personer blir tillfångatagna. Men jag tror ändå att den kan fungera.

Jag tycker också att det var intressant att få reda på mer om läraren, trodde inte att han var en the ghostriders, men han verkar ju vara ledaren och personen som "hittat på" dem.

Bra avsnitt och jag gillar att det känns som att dom på riktigt börjar närma sig en lösning för att hitta Stiles!

Likes

Comments

Agents of S.H.I.E.L.D, Tv-Serier

Varning för Spoilers!

Om jag i förra avsnittet gillade den nya chefen på Shield så kanske jag nu börjar ändra mig lite. Jag kan dock förstå honom för både Daisy och den nya eld killen lever lite efter sina egna regler. Plus att det är lite scary att han inte kan kontrollera det till 100 % samtidigt som han är den enda som är immun mot dom där super äckliga spökena.... Bara jag eller har denna säsongen tappat mycket, jag längtar inte efter nästa avsnitt längre :(


Likes

Comments

Tv-Serier, Gotham

Varning för Spoilers!

Jag hade typ glömt bort att Jim råkade döda Lee's nya man på deras bröllopsdag. Ganska brutalt när man tänker efter och det är inte konstigt att Lee är en smula sur! Sen är det ganska självklart att Jim Gordon inte blir mördad, han är ju huvudkaraktären.

Dock är jag lite skeptisk till Selenas mamma. Jag tycker det är bra att hon fått en förälder, dock är frågan hur bra mamman egentligen är för henne och nu ska dom efter Bruce och det gillar jag inte!

Likes

Comments

Varning för Spoilers!

Jag älskar att vi äntligen fått träffa Maia, men jag gillade inte att hon försökte döda Jace, Men ska jag vara ärlig och jag vet att jag gnäller lite i varje inlägg om Shadowhunters just nu, men jag har stora problem med Clarie och även lite med Jace. Tycker att deras story är lite konstig just nu. Man märker knappt av det stora problemet, som är att dom är syskon utan dom låtsas om att det är det mest normala saken i världen...

Det som jag älskar är Alec och Magnus, Jag gillar också Isabel mycket och Simon växer i mina ögon så jag tror det kan bli bra i alla fall. Nu antar jag att alla måste sammarbeta för att rädda Jace också, så det kan bli riktigt spännande!

Likes

Comments

Jag har funderat en hel del kring det faktum att Skam ska spelas in i USA och heta Shame. För vem ska spela ve. Halva grejen med skam är att man lärt känna karaktärerna och vem kan komma in och göra det bättre än originalet?!

Men något som jag reagerade på första gången jag såg Even, var att jag tyckte att jag kände igen honom och jag undrade vart jag sett honom tidigare... Sen kom jag på att han är lik, inte identiskt, men så pass lik att man hade kunnat tro att han är släkt på något sätt med Austin Butler. Så om någon annan än Henrik Holm ska spela Even så tycker jag att det ska vara Austin Butler. Sen behöver ju inte alla skådespelarna vara lika varandra. Men detta tycker jag var ett kul sammanträffande!

Har ni några önskemål på skådespelare till Shame?

Likes

Comments

VARNING FÖR SPOILERS!!!

Jag gillar den nya Shield chefen. Dels för att han gick ut med att han var en inhuman och dels för att Gemma faktiskt lyckades komma undan med sin lilla lögn. Frågan är bara om det kommer att hålla i längden....

Hela spökgrejen är sjukt scary och att boken anpassar sig efter personen som läser den är också märkligt. Men det går inte att komma ifrån att man vill lära sig mer om boken!

Likes

Comments

View tracker

Det är sjukt hur många avsnitt varje säsong har. Sista avsnittet på säsong 3 var avsnitt 100 och i vanlig fall brukar avsnitt 100 vara i säsong 5! Så när man tänker efter har det faktiskt inte hänt så jätte mycket på dessa 100 avsnitt. Dock har det väl hänt lite i säsong 3.

Chris är sjuk och har precis opererats, dock vet man inte än om hon är helt säker även om operationen gick bra. Nancy var borta hos sin syster och Vic fick för sig att sälja puben. Dock så verkar det som att dem kommer tillbaka i alla fall så det problemet är löst. Jag kommer inte ihåg om det var i denna säsongen eller den förra som Emma fick missfall, det var dock väldigt tragiskt! Men Sams syster är riktigt härlig och så där lagom naivt korkad så hon rör runt i grytan en hel del, plus att jag gillar henne och Marty tillsammans.

Sen så finns det något som man typ har väntat på sen säsong 1 eller i all fall jag har gjort det eftersom jag såg serien som liten och det är Kate och Geoff. Dem har velat lite fram och tillbaka under en lång tid, men aldrig riktigt blivit tillsammans. Därför blev jag minst sagt förvånad när han friade till Kate från ingen stans. men det kanske var så dom gjorde det i Australien på 80-talet eller början på 90-talet. Men helt ärligt känns det lite främmande för mig. Att gå från att små bråka hela tiden till frieri på 1 avsnitt.....

Likes

Comments

Jag älskar The Mortal Instruments böckerna och jag tänkte att det var en bra ide att fräscha upp minnet lite innan Säsong 2 av Shadowhunters drog igång igen. Dock gjorde det mig nästan ännu mer förvirrad för serien hoppar verkligen jättemycket och är endast inspirerad av boken och har sin egna story…

I denna boken får vi följa gänget när de är tillbaka igen efter det stora slaget mot Valentin i Idris. Hur Jace mår efter att han kom tillbaka från det döda och hur familjen hanterar att lilla Max dog.

Det som var lite skillnad från de tidigare böckerna där Clarie har varit huvudpersonen så fick vi nu istället följa Simon och hans liv som vampyr och hur han anpassar sig till sitt nya liv. Hur han lyckas dejta både Maja och Isabelle samtidigt.

Jag gillar verkligen när bokserier väljer att följa andra karaktärer ibland, på så sätt får man se en annan sida av dem. Innan såg jag Simon som en ganska mesig person som svassade runt efter Clarie och var olyckligt kär. Nu är han en helt annan person, vilket gör honom mycket mer intressant! Han är stark, men en egen vilja och egna problem.

Jag har dock inte bestämt mig för om jag ska börja med nästa bok direkt eller vänta till att serien är på paus för att inte mixa dem för mycket. Jag är dock väldigt nyfiken om Simon och Isabelle kommer bli tillsammans på riktigt snart!

Har ni inte läst The Mortal Instruments böckerna så borde ni verkligen göra det, böckerna finns dem på BookBeat. Eftersom jag samarbetar med BookBeat så kan ni testa det gratis i en månad nu!

Likes

Comments

Varning för Spoilers!

The Ripper är tillbaka och i en delux variant. Jag är ju inte orolig för honom egentligen, för det är som Caroline sa, han kommer alltid tillbaka och jag gillar honom som ett riktigt badass! Dock sa ju Sybil något som jag också verkligen gilla, framför allt eftersom jag hoppas att det kan sabba för Caroline och Stefan. För det är ju också en stark del av honom som är en Ripper med tanke på hur ofta han faller tillbaka i det. Damon var ju den normala av dom och jag tycker att det var kul att dom fick in en Elena loolalike som den där läkaren. Han nämligen tänkt på det när jag har sett henne tidigare att jag tycker att hon var sjukt lik Nina Dobrev.

Likes

Comments

❤ Nu förstår jag det, besattheten som alla pratat om. Skam hit, skam dit. Jag har varit så trött på det, samtidigt som man har blivit bombarderad av spoilers över allt. Som sagt jag förstår det nu och jag tar tillbaka alla djupa suckar och ber om ursäkt för varje gång jag himlat med ögonen för nu är jag frälst.

Jag skrev redan i förra inlägget om Skam att jag trodde att jag skulle gilla denna säsongen mer eftersom Noora är favoriten min. Jag hade inte fel, men jag kan nu också erkänna att jag såg ett ship komma och detta är ett riktigt OTP, typ som Nathan och Haley eller Klaus och Caroline. Jag såg det ändå ganska tidigt i säsong 1 måste jag nog säga min Bad boy, med en softside radar slog ut på stort och jag hade rätt. Jag är ju också lite svag för dessa lite mer mörka och missförstådda typerna. Men eftersom allt dom hade visat var en ganska självupptagen och jag vågade inte hoppas på att det skulle bli så här bra eller att kemin mellan Noora och Wilhelm skulle vara så stark!

Sen kan man väl lugnt säga att denna säsongen inte har varit någon dans på rosor. Jag har nästan börjat lipa ett antal gånger Eller fram till avsnitt 8 så kan man väl säga att jag njöt av typ varje avsnitt. Men när man väl fick möta Williams bror den fruktansvärda psykopaten så började paniken komma. Och att få avsnittet där man tror att han våldtar Noora precis innan det är dags att sova är inte en bra ide, så 00:00 sätter jag på nästa avsnitt. Vilket är emot mina egna regler just för att jag inte ska ligga vaken hela natten. Dock kan jag nu i efterhand konstatera att det hade varit bättre om jag bara hade fortsatt att kolla ett antal avsnitt till, för jag kunde ändå inte sova.

Jag älskar när hon berättar för sina vänner om vad som hade hänt, det var då den verkliga förändringen kom för henne och att William tillslut förstod att det var hans bror som är dum i huvudet och att Noora inte gjort något fel. Nu hade hon inte gjort något fel även om hon hade blivit våldtagen, vilket hon tack och lov inte blev. Men hela historien var ju ganska gullig när hon väl fick den berättad för sig... Jag måste också säga att Vilde verkligen växte i denna säsongen och jag ser fram emot att få följa henne i en säsong!

Noora och Wilhelm (ja, jag kommer nog envisas med att kalla honom för det) är nu ett av mina all time favoritpar. Vem hade kunnat tro det om en Norsk liten skitserie! haha!❤❤❤❤❤❤❤

Nästa säsong ska vara Isaks och det ser jag också fram emot!


Likes

Comments