Jag måste erkänna att det är lite komiskt att jag skriver massa inlägg om filmer jag vill se samtidigt som när jag väl sätter på en film på Netflix så är det inte dem. Kan i och för sig bero på att filmerna inte finns på Neflix och jag är väldigt lat när det kommer till film. Älskar över lag allt som jag kan styra med min färrkontroll till min Apple tv.

Denna filmen var väldigt mysig och fin. Inte den bästa som jag sätt men ändå ganska mysig och underhållande. Dessutom var den precis lagon spännande för mig som varit ute och rest de senaste dagarna och bara behövde något lättsamt att somna till. Så när jag kände att jag höll på att somna som pausa jag bara oh fortsatte nästa dag.

Jag tyckte också att det han som spelade läkare i denna filmen också spelar läkare i Saving Hope


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Anledningen till att jag satte på filmen var för att beskrivningen var att man fick följa en weddingplaner och eftersom jag älskade filmen med Jennifer Lopez så blev jag nyfiken. Denna levde inte riktigt upp till Lopez film, den var varken bra eller dålig och slutet var på uppenbart men ändå kom det från ingenstans att man blev lite irriterad. Det man kan säga om filmen var att den är mysig och det är alltid ett plus!

Likes

Comments

​Jag ber så mycket om ursäkt för mitt dåliga bloggande, jag skyller en del av det på hockeyn igår och en del på att jag idag reser med jobbet och mitt internet på hotellet är inte något jag är direkt imponerad av. I

Denna veckans tema är filmer jag vill se, denna listan är egentligen sjukt lång eftersom jag väldigt sällan ser på film även om jag ibland får lite ryck och plöjer några på en dag!

Likes

Comments

Doktorn kan komma en riktigt klassik serie från Australien. Som handlar om ett gäng läkare och sjuksköterskor ute på den Australienska landsbygden och att jag tror faktiskt att den var ganska modern för sin tid, men det kan vara svårt att tro om man ser på den nu 30 år senare… Jag tror dock att det är därför den fortfarande fungerar och är så pass bra som den är.

Serien visas på tv4 play och när sista avsnittet hade visats började dem om från början igen. Så är ni intresserade av att se serien är det där ni ska kolla, avsnitten finns kvar i 30 dagar så det gäller att tajma det bra och få se det från början!

Likes

Comments

Serien kvalitet varier lite från säsong till säsong och fick "bara" 4 säsonger. Ändå är det än av mina favoritserier och då kan ni kanske ana hur bra den var när den verkligen var bra! Det var kärlek vid första ögonkastet från min sida och det är allt för sällan som jag hittar serien som jag blir så besatt av som jag blev av Hart of Dixie!

Likes

Comments

Once upon a Time 6x20. The Song in your Heart

Detta var det efterlängtade musikalavsnittet som jag egentligen ska erkänna att jag var väldigt skeptisk mot från början men de är ett gäng riktigt duktiga sångare i denna serien och efter första sången hade jag redan hittat spellistan på spotify!

Det var ett lyckligt avsnitt, förutom de sista 30 sekunderna och innan dess tänkte jag att om serien hade slutet nu hade den slutat riktigt bra för jag hade en så skön känsla i kroppen och var så nöjd!

Så just nu försöker jag bara glömda det faktum att det kom en nu förbannelse och ar de tråkiga sakerna i nästa avsnitt.

Once upon a Time 6x21 & 6x22 The Final Battle

Ska jag vara helt ärlig hade serien fått sluta nu och jag hade varit nöjd, det hade varit ett bra avslut till och med ett perfekt ett perfekt sådant. Nu är serien förnyad för en till säsong och det vi vet är att Emma inte kommer att vara en del av den säsongen, men jag hoppas att dem gör något bra av det. Jag är i alla fall glad över att hon inte dog. Hon får avsluta som The Savior som räddade hela storybrooke och sagovärldar runt sig inte ett dåligt betyg. Det var mycket flashback till början av serien och över vilket också är uppskattat. Kan tänka mig att de valde att göra detta slutet eftersom det länge var oklart om serien skulle få en till säsong och de inte ville avsluta den med en chilffhanger. Vilket verkligen uppdkattas, det värsta jag vet är när dem bara lägger ner serier så att de inte får ett planerat slut!

Dock kan man göra det som hände på slutet till en Chliffhanger det liknande ju lite första avsnittet av serien och det kan vara spännande att se va de kan göra av det…

Likes

Comments

Så har jag en ledig helg igen, vilket redan har resulterat i att man börjar komma ikapp i serier. Jag har inte hittat det senaste Reign avsnittet än så får kanske ta det i morgon men Jane the Virgin är jag up to date i och Chicago PD har nu tagit lite sommarlov. Jag har insett de senaste året vilket jag också skrivit om många gånger och det är att jag följer för många serier. Vissa har pausats på obestämd framtid, men det är också så att jag följer många bra serier som jag inte vill ge upp. Sen ska jag inte ljuga det hade varit så mycket bättre och lättare om alla avsnitten hade gått att ses på Netflix eller viaplay!

Jane the Virgin 3x19. Charter Sixty-Three

Nu hände det Jane fick tillbaka sina känslor för Rafael samtidigt som han sprang till Petra och hon coachade dem in i ett förhållande. Samtidigt som hon faktiskt utnyttjade Fabian och jag tycker lite synd om honom även om hans fight med Roheligo var sjukt löjlig. Så det är bara att konstatera att detta inte var Janes avsnitt, dock är hennes föräldrar lyckliga och det i sig är värt väldigt mycket tycker jag!

Chicago PD 4x23. Fork in the Road

Jag måste ta och erkänna att jag inte alls gillade riktningen som detta avsnittet tog. Att Erin skulle få problem efter förra avsnittet var väldigt uppenbart, men att hon skulle bli avstäng eller så lägger dem ner inteligence tycker jag bara väldigt dumt. Samtidigt är det en komplimang att FBI vill ha en. Dock hade jag önskat att Jay hade kunnat få fria innan hon stack. Sen kan man ju alltid hoppas att hennes mamma försvinner nu för en mer ointelligent person får man leta efter och hur många chanser hon än får så gör hon bort sig.

Reign 4x11. Dead of Night

Eftersom jag vill att Mary ska vara lycklig så hoppas jag hela tiden att hon och henne man ska hitta något sätt att bli vänner och partners. Men det går inte många minuter från det att man har fått en gnutta hopp till dess att det inte det totallkrossas. Han hotar både henne och deras barn till livet och är faktiskt ett riktigt svin.

Samtidigt i England så har Henry faktiskt erkänt att han vill ha sin brors tron och skyr inte direkt några medel för att ta den. Det kan inte vara lätt för Cathrine som mamma just nu. Hon älskar båda sina barn men frågan är om båda kan överleva…

Reign 4x12.The Shakedown

Charles blir bara galnare och galnare, Lord eller Kung Danley kanske man ska säga blir bara bittrare och elakare och saker går inte bra just nu helt enklet.

Claude hade äntligen börjat öppna upp sig inför sin man och man kunde se en framtid för dem två, men då kommer Narssice och förstör det.

Jag hoppas att Claude kan lösa sina problem men sin man. Charles kanske inte borde vara kung. Och Elizabeth kanske skulle dödat sin betjänt i alla fall. Det är vart fall inte en person som man kan lita på…

Likes

Comments

Jag älskar Grey's Anatomy och det har jag gjort sedan jag såg första avsnittet. de 3 första säsongerna har jag sett många gånger men de 10 som kommer efter det har jag inte haft tid att se om. Någon gång ska jag göra det och det kommer vara grymt bra men det är lätt att vara efter klok och hade jag vetat hur många säsonger det skulle bli hade jag kanske väntat med att se serien och maratonkollat på den. Tänk att så så många avsnitt av en grym serie framför sig, det kan inte bli annat än bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Själv är jag en person som har svårt för Paradise Hotel och följer inte serien på tv men kan ibland ta en helg så jag plöjer en hel säsong. Jag tycker dock om att se på reality och jag har tidigare tipsat om Dating Naked på Tv4 play och nu kommer nästa tips där ifrån, nämligen Finding Prince Charming som är som Bachelor fast för gay män. Helt underbar och underhållande på många sätt gillar du Bachelor gillar du också denna serien….

#findingprincecharming #tvserier #tv #seriebloggen

Likes

Comments

Åter igen så jobbar jag på att komma ikapp i serier. Började med Jane the Virgin för att jag kände att jag behövde något glatt att sätta tänderna i. Framför allt efter att jag såg säsongsfinalen av Chicago Fire som lämnade mig i någon typ att panik chock som jag inte kunde hantera så det fick bli ett avsnitt av Jane the Virgin och Dr Phil efter det så att jag kunde somna….

Gotham 3x18. Heroers Rise: Light the Wick

Det tog ju inte lång tid inom ugglemänniskorna insåg att James inte var på deras sida, vilket jag egentligen tycker är lite dumt eftersom det hade varit kul att ha någon på insidan en längre tid. Det börjar också bli tid för James kära ex att förlåta honom. Fine att han dödade hennes man, men det var för att rädda henne och någonstans måste hon ändå förstå det.

Som tur är vaknade Selenga upp och det vore ju bra om hon skulle kunna varna Alfred om att det faktiskt inte är Bruce som han bor med utan hans kära dubbelgångare.

Chicago Fire 5x22. My Miracle

Mitt hjärta krossades lite i detta avsnittet. Nu brukar Chicago Fire ha ganska dramatiska säsongsavslutningar där man tror att alla ska dö. Men detta var för mig värre än någonsin. Jag älskar alla 3 som är där inne i det huset som brinner och inte kan komma ut.

När Casey tog av sig masken så ville jag ge upp. Jag hoppas verkligen på någon typ av mirakel som kan rädda dem för jag vill inte ha ett Chicago Fire utan dem.

Avsnitt var i övrigt bra och den lilla killen so Herman rädda som fick åka med i bilen var så gulligt. Eller ja nu kom jag på att Casey och Gabi bråkade i avsnittet och även om de pratade på slutet så hade jag velat ha ett lyckligt avsnitt om nu Casey kommer dö….

Jane the Virgin 3x17. Charter Sixty-One

Jag gillar verkligen att Fabiano faktisk visar en annan sida en blåst kändis, för han verkar faktiskt vara riktigt snäll och omtänksam och det är precis vad Jane behöver, framför allt när Rafael går och trånar efter Petra. Som dessutom råkar vara kär i personen som troligtvis dödade Scott och sitter just nu i en bil med henne med ett gevär i baksätet, vilket inte alls känns helt optimalt om ni frågar mig….

Jane the Virgin 3x18. Chapter Sixty-Two

Som vanligt svänger det snabbt i denna serien. Jane och Fabiano gick från att vara små kära till ovänner till KK på bara ett avsnitt. Jag tycker som jag sagt tidigare att hon är lite orättvis mot honom han vill ju bara väl. Sen har vi Rafael som nu har berättat om sina känslor för Petra samtidigt som det kom fram att det inte var hennes pojkvän som dödade Scott och med tanke på Petras och Rafaels min när polisen visade bild har jag en känsla av att det faktiskt var Rose som gjorde det.

Likes

Comments

Att jag är ett stort fan av the mortal instrument böckerna har nog de flesta av er märkt. Mitt problem det senaste har varit att jag sett serien och läst böckerna samtidigt vilket jag måste erkänna inte har varit en bra kombination då jag blanda ihop dem för mycket. Så även om jag rekommenderar både böckerna och serien (shadowhunters) så är verkligen mitt tid att hålla dem åtskilda för annars blir det rörigt och dem förstör för varandra.

I denna boken kommer Sebastian tillbaka och inte nog med det han tar med sig Jace och de två försvinner spårlöst. Claire och de andra skuggjägarna med stor hjälp av Magnus så klart gör allt för att hitta honom och få tillbaka honom.

Problemet är bara att Claven inte värderar Jace liv lika högt som dem gör och anser att det viktigaste är att bli av med Sebastian. Kosta vad det kosta vill.

Om ni är lite nyfikna på boken så har jag fortfarande ett samarbete med BookBeat som ger et möjligheten att testa på det gratis i en månad.

Tidigare böcker i The Mortal Instruments serien
1. Stad av Skuggor

2. Stad av Aska

3. Stad av Glas

4. Fallna änglars stadLikes

Comments

Jag älskar Downton Abbey, det är inte en serie som jag hunnit se om någon gång än och jag är säker på att jag kommer älska den. Men jag önskar att jag kunde få bli kär i serien på nytt och bli så besatt som jag blev när jag såg den för första gången!

Likes

Comments

Jag hade glömt att uppdatera mitt domän. Det är därför det är svårt att komma in på bloggen. Förhoppningsvis fungerar www.seriebloggen.com som vanligt i morgon igen. Än så länge fungerar det bra att komma in via min nouw adress.

Likes

Comments

Nu är jag ikapp i chicago serierna vilket den senaste tiden har varit en prioritet eftersom dem generellt sätt alltid levererar bra avsnitt. Serien som jag fortfarande har lite problem med är Chicago Justice, jag har förhoppningar om att den ska växa för mig, men just nu känns det inte så. Nu märker man att många serier snart är klara för säsongen och att det inte finns så många avsnitt kvar. I vanliga fall vid den här tiden på året brukar det vara dags för mig att ta tag i marathon projekten men eftersom jag ligger efter i så många serier just nu kommer prion att ligga på att faktisk komma ikapp i de serier som jag ligger efter i.

Chicago Fire 5x21. Sixty Days

Jag tycker så synd om Cruz, han gjorde bara sitt jobb och plötsligt hamnar han mitt i en makt kamp. Jag vet inte om Mouth börjar bli gammal, men han kan faktiskt vara lite slapp ibland men det betyder inte att han är en dålig brandman.

Sen har vi Dawson pappa som verkar ha problem att klara skiljsmässan.

Den nya brandmannen och Severide verkar komma bra överrens och det känns som att de två behöver varandra.

Chicago PD 4x22. Army of One

Jag tycker det är bra att Jay insåg att han har tabbat sig i och med att det tog slut med Erin. Samtidigt som jag inte gillar att dem inte är partners längre, dock är det omöjligt att inte gilla den nya tjejen.

Fallet denna veckan var brutalt jobbigt. Pedofiler är avskyvärda i vanliga fall, men denna tog nog ändå priset genom att hålla ett barn kidnappat som också dog samtidigt som han går och bränner upp andra pedofiler. Han trodde nog själv att han var en Dexter men egentligen var han bara ett svin och jag förstår helt och hållet varför Erin lackade ur!

Chicago MED 2x23. Love Hurts

Säsongens sista avsnitt var spännande, ”bra” och händelserikt. Bra är det ju inte bara, där tänker jag självklart på det som hände Dr Charles och att han blev skjuten i slutet av avsnittet, jag hoppas verkligen att han klarar sig och om man ska bli skjuten så är nog utanför ett sjukhus bästa platsen.

Will gjorde slut med sin tjej efter några kloka ord från din bror vilket känns bra och är något man väntat på hela säsongen. April och Troy verkar ha en liten fling.

Sen har vi Robin, det känns bra att dem hittade vad felet var och att dem löste det tillslut i alla fall!

Chicago Justice 1x13. Tycoon

Avsnittet började bra med en hel del crossovers, och fallet denna veckan var överlag intressant med en byggkran som rasat ner och dödat en person. Jag förstår inte varför jag därför har svårt att komma in i avsnitten. Det borde vara lätt eftersom det är ett intressant ämne, men det är fortfarande något som saknas i denna serien för min del och helt ärligt så ser jag på den för att det är en del av chicago serierna och jag tror att det kan bli riktigt bra crossover avsnitt.

Likes

Comments

One Tree Hill är min absoluta favorit serie och självklart önskar jag att jag hade kunnat se serien igen utan att veta vad som händer. Nu har jag faktiskt sett serien ett antal gånger och den är verkligen helt amazing. Men att kunna se den för första gången igen hade varit underbart!

Likes

Comments