Eftersom Once upon a time har haft en ganska lång paus så passade jag på att se alla 3 avsnitt som släpps på rad. Vilket jag tror var bra för att komma in i storyn igen och komma ihåg vad som händer. Jag tror också att jag tyckte att avsnitten blev bättre på grund av det så om jag har svårt att hinna med allt jag ska se (vilket jag uppenbarligen har) så kanske jag pausar denna och ser den i ett sträck till sommaren! Samtidigt som jag uppskattar att se serier varje vecka och inte hamna för långt efter heller så jag är lite kluven. Som det se ut nu så satsar jag i alla fall på att komma ikapp i allt, men jag har har hamnat långt efter vilket är ett tecken på att jag inte har tid att se allt jag vill!

Once upon a time 6x11. Tougher than the rest

Jag trodde faktiskt att Emma och Regina skulle vara borta lite längre med de är redan tillbaka. Jag älskar också att de fick med sig en variant av Robin även om det kanske inte var Robin Hood så tror jag att det kan vara en variant av Reginas true love.

Jag har inte riktigt fått grepp om Rumpel och Bells son än, jag vet inte om han är ond eller god, men lite galen är han nog allt. Att han vill döda Emma gör mig inte så orolig, hon är ju huvudpersonen och henne kommer dom inte skada.

Dock tyckte jag att Emma scenen i början var intressant, jag undrar om vi kommer få se mer av det och hur Pinocio hade koll på henne som barn.

Once upon a time 6x12. Murder Most Foul

Jag tycker alltid det är intressant att följa Davids historia, samtidigt som jag tycker så synd om honom för att han aldrig fick lära känna sin bror. Sen har vi ju alltid fått föra att davids bror var den elaka va dem, men nu har vi kanske fått svaret på varför… Han trivdes inte i sitt hem och ville där ifrån. En liten twist som kan sabba relationen mellan David och Hook är dock att Hook dödade Davids pappa. Tror inte att det kommer vara populärt!

Jag hoppades ju verkligen att nya Robin och Regina kunde bli ett bra par, men tydligen så kommer det inte att bli så, så jag ställer mig samma fråga, vad gör han i storybrook och varför bröt han sig in och snodde den där svarta grejen från Regina?!

Once upon a Time 6x13. Ill-Boding Patterns

Robin försöker fly och nu har han träffat den elaka Regina och jag tror att de kommer komma bra överens. Frågan är väl egentligen vad jag tycker om det och det vet vet jag inte än. Jag tror att det finns två vägar att gå, antingen så blir det helt AMAZING eller så blir det platt fall!

Rumpels tillbaka blickar tycker jag var riktigt intressanta, men jag hade lite svårt för hans scener med hans son. Jag har inte riktigt fått känsla för dem två än…

Likes

Comments

Detta citatet kan vara lite svårt om man inte kommer ihåg det från serien, men som en person som älskade Hart of Dixie så symboliserar den på många sätt varför Lemon är underbar! Men för att frächa upp minnet lite för er så lägger jag in en video på scenen också här under!

Likes

Comments

Vill du ha en serie att älska så är detta mitt tips. Det är en av mina favoritserier just nu och jag älskar även böckerna. Serien heter Outlander och alla säsonger vinns på Viaplay och jag tror att de finns på Netflix också. Just nu väntar jag spänt på att säsong 3 ska komma.

Serien har inslag av det övernaturliga, men det är en så liten del av serien att man inte riktigt tänker på det.

Outlander handlar om Claire som har varit sjuksköterska under kriget i England, men nu är kriget slut och hon ska få tillbringa tid med hennes man. De åker upp till Skottland för att umgås och att han ska få forska då han är historiker. En natt råkar Claire gå genom magiska stenar och reser tillbaka i tiden. Där man får följa henne i hennes kamp för sitt liv och lära sig att älska livet i ett väldigt oanständigt Skottland.

Det som man måste göra är att ta sig igenom det första avsnittet. Det är väldigt viktigt för att lära känna Claire som karaktär och jag tror att jag kommer uppskatta det mer när jag ser om serien. Dock var jag helt fast och kär i serien efter 2-3 avsnitt!

Likes

Comments

Som ni märker så ligger jag fortfarande efter i serierna och jag hoppar lite i hur jag ser på dem. Dels för att det är vissa avsnitt som jag är mer intresserad av än andra och dels för att jag inte vet vilket avsnitt som jag borde se först egentligen. Och som jag skrev igår så kan man passa på och se många avsnitt i rad om man har möjlighet till det.

The Originals 4x1. Gather up the killers

Att gå så lång tid som jag gjort utan sin veckodos av The Originals är inte humant! Att jag älskar karaktärerna i denna serien är nog uppenbart för alla. Men jag själv hade glömt bort hur mycket jag älskar dem. När Klaus fällde sina första otrevliga kommenterar som får en att rysa av lycka bara för att han är så briljant! Eller Hayley’s kamp om att rädda syskonen. Eller lyckan man kände när man inser att personen som är bakom Hayley är Elijah och deras scen tillsammans var så fin.

Nashville 5x11. Fire & Rain

Jag har faktiskt tänkt på hur bra hela familjen och framför allt Deacon hanterade Raynas bortgång, men i detta avsnitt fick man verkligen se smärtan och det var faktiskt riktigt jobbigt många gånger.

Maddie gjorde bort sig på tv, det var faktiskt riktigt jobbigt att se, för jag har tyckt att hon har varit jobbig och överdrivet trotsig många gånger, men så som hun utryckte sig var faktiskt att ta det hela lite för långt.

Slutet på avsnittet älskade jag då alla valde att hjälpa till att slutföra Raynas och Deacons album. Jag älskade den scenen med den låten! Så vackert!

Reign 4x5. Highland Games

Jag känner mig faktiskt väldigt kluven när det kommer till Mays nya fästman. Det hade varit en sak om han faktiskt ljög om det han gjorde, men jag uppskattar verkligen hans ärlighet! Jag har inte något emot bad boys om dem har något att erbjuda…

I Frankrike är det lite kris, inte nog med att Charles är galen. Leight är tillbaka och Claude vill inte längre vara gift (vilket är förstålit). Men jag har kommit fram till att jag gillar hennes man. Jag ser något där som jag inte gör med Leight. Nu har jag dock kommit över honom med Greer, men nu när det visade sig att hon har lite äktenskaps problem så känns det ändå som att de på något sätt ändå kan vara ment to be!

Switched at Birth 5x6. Four Ages in life

Jag gillar verkligen Daphenie och Mingo tillsammns och jag förstår inte samtalet på bänket. Dels för att han var snorfull och oavsett vad han säger i det läget så är det bättre att ta det vid ett annat tillfälle. Jag tror ändå på dem i slutändan.

Jag gillar att Bay stod upp mot sin chef och jag tror att en fin vänskap kan växa fram där. Dock kunde till och med jag se att det var en gäng tatuering som hon gjorde på killen och hon ska vara sjukt nöjd över hur lätt hon slapp undan.

Likes

Comments

Eftersom jag har hamnat lite efter i mina serier så passade jag på att faktiskt se två avsnitt i rad, det är inte alltid man har chansen till det. Det är inte värt att hamna efter i serieschemat för att göra det. Men när man väl är efter kan man lika gärna dra nytta av situationen. Så jag har idag sett två avsnitt av både Riverdale och Legends of tomorrow.

Riverdale 1x6. Faster Pussycats! Kill Kill!

Bettys föräldrar är riktigt skumma. Men de är nästan för skumma för att vara skyldiga. Det som jag dock funderar över är om Polly är lite smågalen. Den undrar jag också vem det var som brände upp bilen? Kan det ha varit Polly? Men vad skulle hon egentligen vinna på det?

Sen har vi Veronicas mamma och Archie pappa, jag förstår att hon är arg och besviken. Men samtidigt har denna serien inte lyckats fånga mig än så att jag är så engagerad i deras privatliv…

Riverdale 1x7. In a Lonley Place

Jughead blev anhållen för mordet på James, vilket om man tänker efter redan visste då han berättade det i ett av de första avsnitten. Det som dock chockade mig var hur extremt illa hans familjesituation var och hur dåligt hans pappa egentligen mår! Sen var det en smärre chock att hans pappa hade jackan från bilen som bran upp. Vad har han med mordet att göra och var är det han ska reda upp på 1-2 månader. Jag trodde först att det var hans alkoholproblem, men det är jag inte så säker på längre.

Jag är inte heller helt säker på att Polly mår helt 100. Men jag tycker också synd om henne för hon verkar inte ha många som hon kan lita på. Men Betty är ju där för henne och Veronica och hennes mamma är det med och kanske mest överraskande var att Cheryl också var det, men en sak är säker hon älskade sin bror och vill hans barn väl!

Legends of tomorrow 2x13. Land of the Lost

Äntligen hittade de ett sätt att få tillbaka Rip, det började kännas lite löjligt med att han försökte döda dem hela tiden. Hans lilla kärleksaffär med Gideon var också väldigt fin, frågan är hur och om de ska lösa den storyn för framtiden. På tal om en annan kärleksaffär så har Ray rätt. De på skeppet är där för att de inte har haft någon inverkan på framtiden, vilket gör det tragiskt att Amaya och Nate inte har en chans till ett lyckligt slut i slutändan.

Ledgends of Tomorrow 2x14. Moonshot

Jag gillade verkligen detta avsnittet. Det som gjorde det ännu bättre var Martin och Rorys lilla skönsång inne hos NSA. Men jag gillade också Rays samarbete på månen med Eobard, han blev lite mer mänsklig i detta avsnittet på något sätt. Jag tyckte också verkligen synd om Nate, men det hade ändå aldrig fungerat att hans farfae skulle återvända hem till dem. Dock är frågan hur Amaya kommer reagera nu när hon har tagit reda på sin framtid.

Likes

Comments

Av alla skit serier som jag sett så måste ändå denna toppa listan. Eller den borde göra det i alla fall, men jag måste erkänna att den faktiskt var riktigt underhållande. Jag hade en bild av att alla som var med i en sådan här serie bara gjorde det för att var med i tv och kanske inte hade alla hästar hemma. Men både Kerri och Chris gillade jag jätte mycket. Sen kan jag också erkänna att många av dem som kom in i huset faktiskt var rejält blåsta. Framför allt Chris tjejer som börjar tjafsa och bråka stup i ett. Under hela serien hejade jag faktiskt på Chris och Kerri, jag tycker att dem hittade varandra riktigt bra redan på deras första dejt så jag blev glad när han valde henne. Han tänkte till och insåg vilken typ av tjej han verkligen ville ha istället för den typen av tjej som han brukar gå efter. Dock sy tycker jag att han kanske lekte lite för mycket med henne och jag är glad att hon valde Mason. Han har alltid behandlat henne väl och jag hoppas att dom lever lycklig i alla sina dagar!

Likes

Comments

Jag kommer mer och mer efter i serierna för varje dag som går. Jag skyller på tv4play som tar bort avsnitt efter en månad och jag nu ligger och måste se två avsnitt av doktorn kan komma innan dem försvinner för gott. Denna helgen ska jag dock ta det lugnt, arbetar 5 timmar idag, men borde ändå kunna plöja ett antal avsnitt tycker jag.

Chicago Med 2x15. Love yourself

Jag tycker att det var ett spännande fall med han killen som hade ramlat ner från 33 våningen, det hade varit kul om han hade överlevt dock kändes det ganska osannolikt att han skulle göra det och när Dr Rhodes valde att prata med pressen så insåg man ju att det var helt kört.

Jag tycker också att April hittade ett spännande fall, men det förstördes nästan av att man tyckte så synd om henne, men hon fick i alla fall ett lyckligt slut den dagen, även om hon förlorade sitt barn.

Så för en gångs skull var inte Dr Charles min favorit i avsnitt, dock var han ju inte med så mycket.

Reign 4x4. Playing with fire

Jag tyckte från början att Mary gjorde ett bra val när hon gick med på att gifta sig, hon behöver det för att få lite stabilitet och tillit. Det är inte heller så mycket kvar av serien att jag kände att det kanske är dags nu. Men nej, så fort det började brinna och han ville fly så insåg man att det var något konstigt och när han räddade barnet från det brinnande huset så kändes bara allt fel. Det kändes verkligen som att Mary var korkat i det läget. Frågan är om det inte var hennes bror som tipsade henne om det på slutet. För något konstigt är det med hennes fästman i alla fall!

Nashville 5x10. I’ll fly away

Usch vilket sorgligt avsnitt, jag blev så irriterad när Raynas syster skulle börja bråka om hus barnen skulle bo bara för hennes att hennes pengar skulle vara säkert investerade. Mig gör det inte något om Teddy kommer tillbaka, men bråket om tjejerna är oacceptabelt när deras mamma precis dött.

Finaste scenen i hela avsnittet var ner de sjöng en hyllningslåt till sin mamma. Dessa unga tjejer är brutalt duktiga och allt var bara så fint runt det. Jag förstår faktiskt inte varför Maddie inte bjöd upp sin syster på scen direkt!

Shadowhunters 2x10. By the light of dawn.

Spännande avsnitt ett av säsongens bästa om ni frågar mig. Jace fick reda på att han och Claire inte är syskon längre. Dock förstår jag inte hur de valt att lägga upp den storyn. I böckerna så märker man verkligen hur plågade dom två var och här var det mer en axelryckning okej, vi är syskon, vi pratar aldrig mer om det som varit typ!

Isabel tog sitt förnuft till fånga, men jag gillar inte hur hon dissade Rafael på slutet, jag gillar ju dem två tillsammans.

Simon kan nu gå i dagsljus också….

Likes

Comments