View tracker

Varning för Spoilers!

Det som jag verkligen gillade med detta avsnittet var alla personliga storys. Barnet som dog var bara för tragiskt att se. Men att se Casey och Dawsons förhållande när det fungerar så här bra är härligt, att se Brett med Anthonio var också ganska kul, framför allt när man kan se Gabi sitta där och se smått illamående ut! Dessutom att se deras familjefest och allt som hände där var också intressant.

Favorit storyn var nog ändå när The Chef räddar sin son från mammans nya pojkvän som misshandlar honom. Även om jag tror att han blir lite ledsen när sonen nu väljer att bo med sin mamma igen så måste han ändå li glad över att pojken kommer till honom och känner sig trygg när han har problem!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

A show you thought you wouldn’t like but ended up loving

Detta kan låta jätte konstigt men jag har två serier som jag väljer mellan här. En är Game of Thrones och en är Outlander, båda serierna är nu några av mina favoriter. Nu pratar jag kanske inte så mycket om vad jag trodde innan jag började kolla på serierna utan hur jag reagerande när jag sett de första avsnitten. För både serierna hade folk rekommenderat till mig så jag hade höga förväntningar. Men jag funderade också starkt på lägga ner dom. Serien som vinner här är nog ändå Outlander, jag insåg ändå ganska fort att jag älskade serien men efter första avsnittet var jag påhittigt på väg att ge upp. Tack och lov fortsatte jag och nu är det en av mina absoluta favoritserier och jag längtar till nästa säsong har premiär och i vinter ska jag försöka plöja någon bok i serien också!

Likes

Comments

View tracker

Varning för Spoilers!

Jag tycker faktiskt att dom var lite för hårda mot Rafael, självklart måste han ha koll på vad han gör, men samtidigt kan han inte hjälpa vad hans föräldrar gjorde. Dessutom verkar det som att han var adopterad, förstår inte riktigt vad det har med saken att göra kommer han förlora hotellet nu eller?

Sen måste jag faktiskt säga att jag tycker att det är löjligt att tvinga ett så litet barn till kyrkan. Nu tillhör jag kanske den ikke religösa skaran och tycker att alla ska kunna fatta egna beslut och inte bli intvingad i något utan kunskap. Men som sagt alla är olika...

Likes

Comments

Varning för Spoilers!

Jag tycker att det var jätte jobbigt att Lee faktiskt gifte sig trots att hon hade blivit varnad, sen gillade jag ju egentligen hennes man från början. Problemet är bara att det att man gillade Jim mer och vill att hon ska lita på honom. Jag tror dock att Jim kommer få lite problem nu med tanke på att han sköt honom, troligtvis dog han och kniven han höll i handen ramlade ner i havet. Så han kommer ha en arg Lee och en sur pappa och troligtvis poliskollegor...

Likes

Comments

A movie you dislike

Jag väljer att ta en film som jag sett under det gångna året här för att inte ha för mycket att välja mellan. För att komma ihåg vad jag tyckte om filmer fick jag in och kollade min historik på filmtipset och det är inte många filmer som har fått ett jätte dåligt betyg av mig, men en sådan var Eat, Pray, Love med Julia Roberts. Jag brukar gilla hennes filmer och det var därför jag valde att se den filmen. Men den var faktiskt sjukt tråkig!

Likes

Comments

Varning för Spoilers!

Jag gillar Vilda Västern avsnitt och detta var mycket roligare än det förra. Jag tycker att det är spännande med Martin och se hur hans minnen förändras, självklart är det synd att hans fru kanske försvinner. Men samtidigt intressant att se konsekvenserna av att förändra historien.

Mick tillsammans med den nya tjejen gillar jag också, framför allt att hon ska lära honom att hantera sig själv eller djuret inom honom som hon kallade det. Ray och nya killen kan få vara ett team istället 😉

Likes

Comments

Denna filmen var UNDERBAR, har nu gått mer än en vecka sedan jag såg den, har varit lite seg med att skriva inlägget om den. Men också för att jag inte riktigt har kunnat samla mig! Jag älskar Harry Potter och hela värden som JK Rowling har skapat. Samtidigt som jag inser att just Harry Potter kan bli uttjatat och förstört om man fortsätter med honom i all oändlighet. Därför är jag så extremt glad över att hon har valt att vidareutveckla en story från samma värld som har så mycket att berätta, men som inte har med Harry och hans vänner att göra. Egentligen finns det oändliga möjligheter nu och det gör mig så glad!

Filmen utspelar sig i New York långt innan Harrys tid och huvudpersonen heter Newt som är författare till en lärobok på Hogwarts. Jag har själv boken här hemma i hyllan, men inte hunnit läsa den än. Newt älskar magiska djur och reser till New York för att få tag på ett till. Under denna tiden håller trollkarlarna på att bli avslöjade för att det händer mycket konstigt och reglerna är extremt hårda. Så råkar Newts djur att rymma och det blir kaos i staden.

Filmen är fantastiskt gjord och dom flesta i biosalongen var i min ålder, alltså vi som har växt upp med Harry Potter och är vuxna idag. Har hört många säga att det är en barnfilm och det håller jag inte med om. Den har ganska mörka stunder samtidigt som den är fylld av humor och glädje och massa underbar magi. Så för alla ni som älskar J.K Rowlings magiska värld så är denna filmen ett måste och ni andra borde ge den en chans!

#fantasticbeast #fantasticbeastandwheretofindthem #fantastiskavidunder #film #filmtips #filmer #seriebloggen

Likes

Comments

A show you dislike

Jag vet inte varför jag ser på New Girl, Jess är jobbig Nick är jobbig. Serien är ganska löjlig, ingen direkt bra story, och den är ganska gapig. Men ska jag vara ärlig så vet jag varför jag ser på den och den enkla anledningen är Schmidt. Han störtskön och underhållande, kan tyvärr inte lyfta hela serien själv!

Likes

Comments

Varning för Spoilers!

Fy vad tragiskt att Belle skickade bort deras barn. Ännu värre är det att hon tror att det är Rumpels fel att han redan är född. Beauty ska vara tillsammans med the Beast. det är så sagan går och jag är inte med på något annant än det. Så därför är det dags för Belle och Rumpel att gå i någon typ av Co parenting kurs med typ Dr Phil och lära sig samarbete. Så att dom två kan hämta hem sin son igen.

Alladin bestämde sig för att bli anden i flaskan, det var så längesedan jag såg på Once upon a time in Wondeland att jag inte riktigt kommer ihåg reglerna där, but all magic comes whit a price, det har vi blivit matade med under flera säsonger nu!

Likes

Comments

Varning för Spoilers!

Dom måste hitta ett botemedel till Catlin pronto, hon är en av mina favoriter i serien och hon får inte försvinna eller bli elak, då blir jag ledsen.

Jag vet inte om ni kommer ihåg detta, men för ganska längesedan så var Catlin och Barry ute och sjöng karaoke och jag tyckte att dom hade en sådan fin kemi och började shippa dom två tillsammans. Jag vet att det var Killer Frost i detta avsnittet som kysste Barry av den anledningen att frys ner honom. Men jag har väldigt lätt för att shippa mina favoriter och den lilla kyssen väckte monstret i mig ;) Jag är glad över att dom fick tillbaka henne och dom handklovarna ska nog få sitta på nu.

Wallie fick också sina efterlängtade krafter, glömde nästan bort det i all annan hets...

Likes

Comments