Varning för Spoilers!

Detta är den bästa säsongen av Arrow på länge, eller i alla fall dom två senaste avsnitten, men shit vilken potential. Jag gillar att Oliver är Borgmästare och samtidigt mer badass än någonsin!

Thea hamnade i lite problem och även om hon inte lyckades lösa det själv så sa hon i alla fall ifrån på skarpen mot slutet.

Teamet börjar fungera och Oliver har äntligen fått reda på att John är i fara, eller behöver brytas ut ur fängelset.....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Varning för Spoilers!

Jag gillar Dr Wells kom tillbaka med sin dotter som nu också är en speedster och jag tror att det kan bli riktigt bra med två stycken som kan jobba tillsammans. Jag vill också att Katlin ska berätta att hon har krafter, bara för att hon i en annan värld var elak, så betyder det inte han hon kommer bli det här och det tycker jag är viktigt att komma ihåg, hon kan säkert bli en viktig del av teamet med krafter precis som Zico....

Likes

Comments

Varning för Spoilers!

Så va ännu en serie tillbaka och så mycket man hade glömt bort. Som tur var vaknade Michael direkt, men man fick reda på lite mer om hur dom två träffades och det var en ganska fin historia.

Jag tycker så synd om Petra, jag hade hoppats på att hon skulle lyckas vakna till liv igen. Sen är bara frågan vad det är för plan hennes syster och mamma har...

Likes

Comments

Varning för Spoilers!

Niga är en sjukt scary person och för att göra det hela värre så är han sjukt smart. Jag förstår inte hur han lyckas få saker precis som han vill. Men han lyckas och nu känns han och pingvin som ett oskiljaktigt team och jag tycker synd om Butch.

Selena måste väl snart inse att tjejen i baren är Ivy. Jag älskade också hennes och Bruce scen på taket!

Likes

Comments

Varning för Spoilers!

Jag gillar verkligen att Jasmin är i Storybrooke, jag älskade Aladdin som liten och tycker t att det ska blir riktigt kul att se vad dom kommer göra med den storyn.

Det jag inte hade förväntat mig var att hela storyn med Hyde skulle ta slut redan, men det var faktiskt en spännande twist att den gode var den onde. Men jag gillar ju inte att man måste döda en av dom för att den andra ska förvinna. Jag gillar ju Regina, ser häller att the evil queen hoppar tillbaka i hennes kropp i så fall.


Likes

Comments

Jag har på något sätt mixat ihop avsnitten va Chicago MED. Hur det gick till förstå jag inte, men här är mina tankar på avsnitt 3 och det som jag trodde var avsnitt 3 var avsnitt 4 ;)


Varning för Spoilers!

Jag gillar att man fick träffa Maggies syster, jag tycker att den historian var riktigt intressant att få följa, plus att man faktiskt inte vet så mycket om henne sen tidigare...

Sen kan det också bero på att jag har väldigt svårt för hela grejen med Natalie som går runt och ser jätte kär ut bara var obehagligt eller i alla fall för mycket!

Ja och storyn med kvinnan som trodde att hon var gravid, hur är det ens möjligt hon såg ju gravid ut!

Likes

Comments

Varning för Spoilers!

Det kaninte hjälpas, men jag tycker så fruktansvärt synd om Alex, visst han har gjort fel, men nu behandlas han som om han inte vore läkare alls!

Mers lilla kärleks problem tycker jag var jätte charmigt och även om hon försöker skrämma i väg den stackars mannen som faktiskt verkar gilla henne, så verkar han inte ge upp.

Sen har vi April och Avery, åh vad söta dom är, även när dom bråkar!


Likes

Comments

Varning för Spoilers!

Jag fullkomligt älskar denna säsongen! Jag tycker att den är så spännande och önskar att jag hade haft hela säsongen att plöja igenom! Jag börjar plötligt förstå varför Laurel är så fast besluten att hitta Frank, hon är gravid och även om jag inte gillar denna nya sida av honom så har jag gillat honom i tidigare säsonger och han måste ju verkligen bry sig om dom med tanke på vad han gjorde mot Bonnies pappa.

Annalise är en slug jäkel och jag gick nästa på hennes alkoholism-historia, men bara nästan!

​#howtogetawaywithmurder #tv #tvserier #seriebloggen

Likes

Comments

Varning för Spoilers!

Jag blev så chockad när snälla JT från Beauty and the Beast kommer in i denna serien och spelar en äcklig mördare. Annalise gjorde verkligen rätt i att ge honom en käftsmäll, det hade jag också velat göra! Jag köper inte heller för en sekund att han inte har några pengar! Usch nej!

Laurels scener med hennes pappa var också ganska underhållande!

​#howtogetawaywithmurder #tv #tvserier #seriebloggen

Likes

Comments

Varning för Spoilers!

Efter förra avsnittet så var jag väldigt skeptisk till den nya säsongen och jag måste erkänna att jag har ändrat mig, det var längesedan jag gillade ett Arrow avsnitt lika mycket som detta. Jag gillar faktiskt hans nya team och s¨länge John kommer tillbaka Oliver kanske måste rädda honom först, men då blir jag faktiskt nöjd. Jag gillar också hans dubbelspel som arrow och borgmästare och det bästa av allt var kanske när han avslöjade vem han var för dom nya!

Likes

Comments