​​Jag trivs som handen i handsken med kort hår. Det har jag alltid gjort, redan innan jag började skolan som barn. Skönt att vara tillbaka igen. Jag känner mig mer som mig själv såhär. 

Puss & Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jag älskar att fånga känslor på bild. Att fotografera är en hobby för mig och det är när jag lyckas formulera en eller flera känslor med en bild som jag känner mig extra nöjd. Dessutom är det en fröjd att få jobba med en sådan snygg modell som denna. Vi tog en kvällspromenad ner till vattnet och kameran fick följa med. Det var så längesedan jag fick hålla in avtryckaren och det kändes kalas att få knäppa några snabba igen. Hösten är den allra vackraste årstiden tycker jag. Jag hoppas vi hinner ut fler gånger innan löven faller ner, mellan flyttstäd och uppackning. 
Puss & Kram​

Likes

Comments

​​Jag var väldigt osäker på om den här jackan kommer att vara tillräckligt varm under vintern när jag köpte den, men det kommer verkligen inte att vara ett problem. Det är en av dem varmaste jackorna jag har ägt tror jag. Plus i kanten att det är inbyggda reflexer på den och det bästa är definitivt den gröna färgen. Jag älskar grönt! 

Puss & Kram ​​

Likes

Comments

Jag har varit en maximalist i stort sett hela mitt liv. Ända sedan jag var en liten barna tös har jag varit mer eller mindre besatt av fysiska ting. Det är inte förrän det senaste året jag har börjat inse att livet faktiskt blir större ju mindre man äger. Rikedom handlar inte om hur mycket man man fyller ut sitt hem med utan hur man känner sig inuti. Jag känner mig rik när jag är omringad av genuina människor jag älskar och när jag inte behöver känna mig stressad av överväldigande valmöjligheter. Jag har insett att fysiska ting inte bara tar upp fysisk plats utan även psykisk plats i mitt sinne. När jag började rensa bland mina ägodelar insåg jag snabbt att jag även kände mig lättare på insidan. Ju mindre distraktioner jag har desto mer kan jag fokusera på det som är viktigt i livet. Jag har tidigare haft väldigt svårt att fokusera på enskilda saker under längre perioder, eftersom jag alltid har haft så mycket att tänka på.. Jag har fortfarande mycket att tänka på, men nu när jag inte stressar upp mig över onödiga saker, som vad jag ska ta på mig inför event, har jag mycket enklare att fokusera på det jag tycker är viktigt. 

Idag var jag och Christoffer på Hälsocafét Mahalo på söder i Stockholm vid middagstid. Det är vanligtvis den tiden på dygnet jag har som svårast att koncentrera mig, men jag var närvarande och lyssnade till varje ord som sades och kände att jag kunde koppla av och släppa allt som inte hörde dit just då. Att sitta på ett mysigt café och fika med någon jag tycker om tillhör det allra bästa jag vet. När jag tillät mig själv att släppa taget om mina fysiska, överflödiga ägodelar gav jag mig själv utrymme att ta in dessa stunder helhjärtat. Det är jag extra tacksam för idag. Nu ser jag mig som en minimalist sedan några månader tillbaka och det har givit mig så mycket. Mitt nya motto är att leva ett simpelt och närvarande liv. Simpelt betyder inte alltid enkelt, det är inte alltid lätt att välja den simpla vägen, men det är alltid värd det. 

''Love people and use things, cause the opposite never works''. -The Minimalists
Puss & Kram

Likes

Comments

​Jag lapade lite morgonsol på balkongen i morse. Att börja dagen med svart kaffe och peppmusik i lurarna slår aldrig fel. Det där med att städa blev dock inte som planerat...

Likes

Comments

​Förra helgen bilade vi till Orsa och njöt av den första sommarvärmen. Här är några bilder som visar våra känslor för vistelsen ganska bra. I Dalarna blir jag så lugn och tillfreds. Det är alltid skönt att återvända till stillheten där uppe!

Likes

Comments

​Vi hittade en liten guldgruva i Varkala som ligger i Kerala här i Indien. Vi stannade där i fyra nätter. Utan airconditioner på rummet blev det väldigt svettigt och vi duschade 1-2 gånger om dagen. Luften var väldigt kvav så svettdropparna infann sig så fort man torkat bort dem. Det enda stället där man inte svettades var på stranden, som minst sagt var magisk! Vi badade i arabiska viken och åt pizza i stranden vid solnedgången. Innan sista natten fick vi dock besök av en ödla på rummet, så vi checkade in på ett annat hotell(i en liten stuga). Dock upptäckte vi att det fanns två ödlor där inne också, men de var mindre och Christoffer schasade ut dem samt kollade igenom varje liten vrå innan vi skulle gå och lägga oss. Fönstret hade antagligen bara varit öppet under tidigare gästbesök, för sedan fick vi inga fler besök. Till vår lättnad hade den här lilla stugan airconditioner, så vi fick sova riktigt gott efter en skön dusch. Dagen därpå åkte vi ut på havet i en liten båt där vi fick se vilda delfiner. Det var magiskt! 
Resten av söndagen bestod av resande mot Pune, där Christoffer och hans kamrater bor i en lägenhet under projektet. Igår var första dagen utan konstanta svettningar, så vi duschade, jag sminkade mig och sedan gick vi på date på Hard Rock Café. En supermysig kväll! Idag ska vi till Aundh och jag ska få se var min gos har spenderat sin tid här. Det ska bli superspännande! 

Jag önskar er alla en fantastisk dag! 
Puss&Kram

Likes

Comments

​Några slumpmässiga bilder från våra dagar i Mumbai. Internet och tid har inte räckt till, så jag ligger efter i uppdateringen. Just nu är vi i Varkala, i Kerala, i Indien. Imorgon åker vi härifrån till Pune. Bilder från Varkala kommer när vi får mer tid över. Nu ska vi gå ner på stranden...
Puss&Kram

Likes

Comments

Jag sitter och tittar igenom gamla bilder när jag egentligen borde packa, men det är ju så himla kul att blicka tillbaka och minnas.
​Det drar i mina mungipor, det finns så mycket att vara tacksam över!

Likes

Comments

​En favoritbild från min lillebrors studentmottagning förra året. Det är så roligt att fotografera barn!

Likes

Comments