Med insperation från Andrea Hedenstedts inlägg om hennes sommarplaner för detta år tänkte jag att det skulle va intressant för mig att berätta lite om mina..

2 Juni - STUDENTEN

23 Juni - Midsommar

Det blir midsommarfirande på Ekerö, iallafall så som det ser ut nu. Det bjussas på god mat och bad, vilket längtas till!


26 Juni- Coldplay i Göteborg

Så till slutet av juni drar jag och min familj av till GBG för att gå på Coldplay's konsert. Vi såg den förra året när dem var i Stockholm men på grund av min mammas besatthet av dem så ska vi på exakt samma konsert igen! Jag är riktigt exalterad faktiskt då dem var väldigt bra sist!


28 Juni - Gotland

Här ska jag och min bästa kompis Mimmi åka till Gotland i en vecka på ett barnvaktsjobb som vi har blivit erbjudande


14 Juli - Partyresa

Nu drar jag och mina tre tjejkompisar ner till Rhodos för att njuta efter skolan. Det ska bli så skönt att få njuta i solen, bada, gå på spa, äta god mat och bara festa loss. Här kommer vi stanna i 10 dagar och jag ska njuta på den här resan tills jag kommer hem med en energi på minus,


Ocj ja, det är så min sommar ser ut just nu, men förhoppningsvis fylls listan på

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Klickade precis hem dessa 2 från Boohoo.com. Tänkte att dem rosa shortsen skulle passa fint till vad som helst i sommar, plus att det skulle va ett väldigt bra plagg att ha med sig till Rhodos som jag ska till i Juli! Skulle verkligen kunna se dem matcha till vad som helst, bland annat då en vanlig vit tshirt.

Den andra saken är en bronzig highlighter som kostade 30kr!! hoppas den funkar bra på min rätt så bleka hy, annars får jag bara använda den efter jag skaffat lite bränna, eller som ögonskugga.

Fick hem ett par saker från Missguided igår så tänkte filma en haul på det imorgon, samt lite annat som jag köpt dem senaste dagarna. Detta kommer ju då upp på min youtubekanal, men kan ju självklart lägga upp en video här på bloggen också!

Likes

Comments

​Det var ett tag sen jag bloggade sist. Jag tänkte att det kan vara bra för mig att fortsätta då det kan vara ett bra ställe för mig att bara skriva av mig, samt hålla igång det lite mer 'professionella' skrivandet nu när jag tagit studenten, men också för att förhoppningsvis kunna inspirera andra. 

Som innan har bloggen handlat om träning och hälsa, men nu tänkte jag byta innehåll till kanske lite mer politiskt, vad jag gillar och inte gillar, mode & skönhet, youtube, och även fotografering, då det blivit rätt aktuellt för mig på sista tiden. 

Hoppas ni gillar det!Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments