Mitt manshat

Tänk dig att en grupp människor mobbar dig, dom misshandlar dig och dom våldtar dig. Detta händer under flera år, evigheter. Du hatar dom, du äcklas utav dom. Men ditt hat mot dom kan inte skada dom, men deras hat mot dig förstör dig helt och hållet.

Det är precis så de är för oss kvinnor, Vi blir mördade, misshandlade våldtagna, sexuellt ofredade, slut shameade, bortgifta till äldre män, objektifierade, förtryckta varenda dag. och vilka är våra förtryckare? det är ni Män. Tycker du då det fortfarande är konstigt att vi hatar er män? Är det så konstigt att vi hatar er när ni utsätter oss för allt det hör?

Och kära du, be mig inte säga "inte alla män", för tro mig jag hatar inte min pappa och jag hatar inte min bror. Jag vet att det finns män som aldrig rört eller kommer röra en fjäder. Men män i grupp det är er jag hatar. Alltså machokulturen och patriarkatet, Inte individen. Manshat föds ur kvinnohat förstår ni det? Det är inte så att vi från ingenstans bara fick för oss att börja hata er män, att vi tycker det är kul? Nej det är en reaktion på det vi utsätts för. En Naturlig reaktion

Och jag är så otroligt trött på att fokuset flyttas från de riktiga problemen som våldtäkter till hur synd det är om er män som blir generaliserade. Jag menar snälla people wake the fuck up? sluta gråta över generaliseringen som vi kvinnor gör för den kommer inte skada män, inte på nått sätt. Den kommer inte tjäna mer pengar än er trots att ni jobbar lika hårt, om inte hårdare. Generaliseringen kommer inte att våldta er, misshandla er eller gifta bort er mot er vilja

Och vi påstår inte att kvinnor inte kan vara hemska att kvinnor inte våldtar men den minimala procenten utformar inte ett helt samhälle vilket patriarkatet gör.

Och ja det skulle vara så bra om vi slutade hata på er män och istället la ner den tiden till att höja oss själva, oss kvinnor. Men det är inte oförståeligt att vi hatar på våra förtryckare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments