Header

Tjena på er

Idag har det varit underbart vår väder i Roslagen vela Dan och då kunde jag inte sitta inne hela då  så jag tog en härlig lång promenad och  gick en sväng till jobbet sen vart det upp till Flygis området sen på stan sen hem.

Hittade lite fina vår tecken med så nu hoppas jag våren är på väg jag är ledig i några dagar och det är så skönt sen var vi ner och hämtade min pappas överkast som vi tvättat och så skakade i ur det från katthår men det blir till att dammsuga och rolla bort allt.

I helgen ska vi till Stockholm så jag får hjälp med håret sen ska vi till Bromma på utställning då en kompis till oss har en utställning med fina tavlor.

Men nu blir det kväller här sambon sover redan och jag har huvudverk som kommer och går

och det vet jag vad det troligen är så nu blir det gå till apoteket och inhandla lite mediciner.

Kram puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjena på er

Idag vart det en hel dag i Hallstavik hos pappa och det var så mysigt blev lite städning i trädgården och så vart det lite fika och prat

Annars har jag inte gjort mycket alls i helgen mest slappat och bara myst men igår var vi på 12 års kalas då min äldsta systerson fyllde år så jag har busat med min .insta systerson och hoppat studsmatta så igår  var det bara moster för hela slanten.

önskar er en godnatt hörs imorron

Kram puss

Likes

Comments

Hej på er

Nu var det ett tag sen jag var in här och skrev förlåt men det har varit så rörigt och orken har inte funnits sen har jag haft konstant huvudvärk och varit så trött.

Jag har idag inte gjort mycket alls varit hemma och bara  legat i soffan med  paddan sambon var på kurs hela dagen och imorron går han sista dagen på  kursen sen har han gått den obligatoriska  kursen.

Jag har beställt lite saker på apotea på nätet som jag hoppas kommer snart.

Nu sover sambon så jag ska göra klart för kvällen och gå o h sova jag med ska ta 2 Alvedon för den jobbiga huvudvärken sen blir det ringa sjukan och prata med läkaren

puss kram

Likes

Comments

God kväll på er alla

Idag har det varit en hemma dag jag har fått ordentligt med  sovmorgon vaknade vid 10.30

Sen ur jag förberett middagen som vart fläsklägg med rotmos sambon har just gått i säng för han ska upp tidigt imorgon  redan klockan 5 för sen vid 6.15 ska han och en kollega åka till Stockholm  till Årsta på kurs hela veckan.

Men nu tar även jag inte  kväller

pusskram

Likes

Comments

Sol idag

och nu funderar jag på att flytta till Hallstavik eftersom jag nu måste byta jobb då det inte fungerar på Det jobb jag har

På väg till Hallstavik med en grinig karl som inte behagar lyssna på vad man säger

Så här Lets Dance börjat igen och det var då inga bra som var med förutom anja Persson.

Så blev jag inte heller bjuden till födelsedags kalas den 8e april till Dalarna då sambos barnbarn fyller år så nu är det slut med att åka till Dalarna för alltid känns dock tråkigt att det ska vara så men det är bara finna sej i det och vars hemma och ha tråkigt istället.

Sen vart denna dag inte som var tänkt heller då jag hade tänkt baka kakor och fixa med middagen som skulle bli fläsklägg och rotmos.

Ha en bra lördag

Likes

Comments