Header

Ja som rubriken lyder

Så vart det en stor sorge dag i familjen igår

Vår ÄLSKADE fina underbara mamma fru farmor och mormor har tyvär lämnat oss i stor sorg och saknad
igår förmiddag

Hon somnade in stilla och lugnt på sjukhuset
jag och min sambo hann precis i tid in för att ta ett sista farväl tillsammans med alla i familjen ❤❤❤❤❤❤

Vila i frid älskade fina mamma nu har du inte ont längre

tack för alla underbara år vi fått med dej ❤❤❤❤❤
vi kommer aldrig någonsin glömma dej du är  saknad och älskad av oss alla ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

känns tomt och ensamt utan dej jag gråter massor och vill att du ska komma tillbaka till oss

jag behöver dej ännu

tack för att du väntade på mig och sambon

du kommer ALLTID att finnas i våra hjärtan

du visste hur mycke vi älskade dej

sov gott min älakade fina mamma

finner inga ord just nu chocken är för stor 😭😭😭😭😰😰😰

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 46 readers

Likes

Comments

Hejsan

Ja idag har jag fått lite ork att göra saker hemma så idag så åkte dammsugaren fram och gissa om det verkligen behövdes ☺

Sen har jag varit ut en sväng och fått lite frisk luft en stund tror mina lungor behövde det som jag hostar

Så har jag ringt och bokat tid på wendys i Stockholm  så på lördag vid 12.30 ska man få håret fixat efter lite mer en 3 månader.

Men nu blir det en kopp te innan sängen så blir det lite host medicin på det

syns imorron

kram kram

  • 66 readers

Likes

Comments

Hej på er

Ja idag när man vaknade så såg man att det regnade lite så idag blir det en inne dag ska försöka ta tag i städningen här hemma medan man har orken kvar  och nu är det andra dagen utan feber wooop wooop men nu har man istället fått en jobbig hosta istället visserligen har jag haft hostan sen förra gången jag insjuknade men då har den varit mycke mindre än nu för nu hostar jag nästan sönder lungorna(vilket är super jobbigt)

Så har jag äntligen bokat tid på wendys i Stockholm så nu på lördag ska jag dels sätta om slingorna sen ev byta ut dom som är tunna och slitna 😀😀
har haft håret nu i lite mer än 3 månader och jag tycker det funkar bra nu är jag van med 50 cm långt hår haha men nu börjar det tunna ut så nu ska det verkligen bli skönt och få det gjort så vid 12.30 så sitter jag hos wendys igen.

Så nu ska jag fixa till mej och gå ut på ett litet ärende sen är det bara ta tag i vårt stökiga hem sen blir det boka tvättstugan med.

Nu får ni ha en bra Onsdag

puss och kram

Likes

Comments

​Hej på er

ja idag har det varit en små kylig dag  har  inte vågat gå ut  så mycke eftersom jag haft feber inatt och  tidigare i morse så jag bad min sambo fixa 2 alvedon och sen gick jag och la mej efter han åkt till jobbet och  nästan 30 minuter senare så svettades jag  nåt kopiöst istället  nu har  jag  ingen feber ikväll som det verkar men hostar och är snuvig som attans Hoppas detta går över till nästa vecka för  jag har  verkligen inte tid att vara hemma från jobbet.

Och allra hellst nästa vecka då det händer massor både möten och planering  och massa annat så jag  vill hellst bli frisk så fort som möjligt,


Jag var ut en kort stund  nu senare i eftermiddags och burr vad kyligt det var tur  att jag var varmt  klädd  haha.


Nu sitter jag  vid datorn och skriver på bloggen och sambon sitter på andra sidan köks bordet och kollar fb. jag ska snart  koka lite te vatten och fixa lite te  En fråga vad brukar ni dricka  när ni är typ förkylda ????


Nu ska jag ta alvedon och hostmedicin sen blir det nog sova jobbigt att vara sjuk jag  kan ju inte ens  gå ner till sjukhuset och hälsa på min mamma nu när jag  är förkyld.


puss och kram


Likes

Comments

Hej på er

Idag vart det en dålig dag vaknade vid 7.30 och hade försovit mig och som grädde på moset var jag förkyld och dessutom åkt på Bihåleinflammation så jag fick gå hem från jobbet vid 12 idag så på vägen hem stannade jag på apoteket och köpte både näs spray och halstabletter och sen tog jag 2 alvedon och gick och la mej.

Sen ringde min fina syster och talade om att dom skulle skicka in mamna till sjukhuset igen så pappa var på akuten med henne så nu är hon inlagd igen och fått ny säng med luftmaddrass för hon har fått liggsår stackarn.

Så nu får vi se vad det blir av allt så har min bror skaffat hund med

Nu får ni ha dn fin kväll

  • 82 readers

Likes

Comments