Header

Idag har det varit en  bra dag jobbat och nu hemma och väntar på att min sambo kommer hem efter ett dygn borta

Sen har jag fått en sen knuta i handen som ömmar haft den i månader nu och försöker masera ner den
är det nån mer som brukar få sen knutor typ i händer

är orolig för att det är nåt annat jag klämmer konstant på den är det farligt om handen domnar

har nån tips

Sen skickade jag iväg paket idag och inatt gick jag på promenad haha nattuggla

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Go kväll på er

Idag har det varit en mys dag delux för vår del
vi åkte till Rosättra och hade en mys eftermiddag med våran bästa kompis som hade en liten jobbig stund igår så då tänkte vi att vi åker över och gör han sällskap nåcra timmar så vi fikade och kollade på tv jag slängde ihop en sockerkaka gjord av kärlek 😀😀

Tyckte det kändes rätt att uppmuntra han med och det uppskattades kan jag lova han vart super glad.

Sen åkte vi hemåt till Norrtälje och åkte förbi svärmors lägenhet så gjorde vi lite nytta där och dit ska vi en stund imorron innan vi åker upp till pappa för en fortsatt mys helg.

Det vart även en sen middag här hemma men det vart rätt okej ändå sen kollade jag på tv och kopplade av
Nu sover sambon här hemma så nu tar även jag kväller ska upp tidigt imorron då jag har tvättstugan från kl 7 imorronbitti.

önskar er alla en fin lördag kväll i vinter myset

kram puss

Likes

Comments

Tjena på er alla😀

Så var snart denna vecka över och från all stress tidigare i veckan så har jag i 3 dagar nu haft väldigt lugnt på jobbet och det kan vara skönt även om det är upp tempo vissa dagar 😀 men så länge jag kan hantera stressen och inte låta den styra över så går det bra faktiskt.

Idag hade jag ett individuellt möte med min handledare som jag får mycke positivt och massa beröm av så nu kommer jag få lite mer då jag fortfarande väntar på utbildningen så innom kort är det meningen att jac ska få gå med en som är undersköterska på jobbet på en avdelning och få se hur det fungerar och lära mig ännu mer så det ska bli såå kul längtar redan.

Idag fick jag min lön och då självklart var jag tvungen att gå i butiker och titta och hittade 2 presenter till vår vän som fyller år i Februari sen var jag sugen på Åhlens då dom hade en plånbok från Vera som var lite dyr så den måste jag fundera mer på om jag tycker det är värt pengarna.

Så var sambon hos sin Diabetes sköterska och nu fick han en tillsägelse att han dricker för mycke mjölk så nu måste han minska då han har rör högt långtids socker sen ska han ökq nya socker medecinen men jag tror att han måste äta rätt så jag snser att han inte behöver höja dosen mer.

Kram på er

Likes

Comments

Gomorron på er denna Onsdag morron som just nu är ett fint täcke av snö😀 orkade inte skriva igår då jag var totalt slut efter gårdagens slit på jobbet hela dagen nu är jag inne på min andra vecka och redan helt slut men det beror också på att det har hänt en del saker som varit jobbiga så därför har jag inte orkat lika mycke som tidigare.

Sen om min hälsa vqrit bra så hade det varit mycke lättare haft lite små förkylningar och infektioner omvart annat nu är jag bättre igen så jag hoppas det varar längre denna gång jag läste för en tid sen att influensan kommit och att dom rekomenderar att vacinera sej så det har jag funderat på att vi båda ska gå och göra både jag och min sambo då vi har lätt att bli sjuka sambons  Diabetes är ganska ok han ligger lite högt i långtids sockret så nu imorron ska han ner och ta prov och kolla njurarna och om han måste öka insulindosen ytterligare.

Sen har jag fått nåt knas med magen igen vet inte om det beror på att jag bantar men nu är det 3 veckor sen jag valde att inte äta godis men nu kommer det bli rejäl förändring här hemma då sambon måste äta nyttigare mat.

Idag börjar jag jobba eftermiddag så hela förmiddagen kommer jag fixa lite här hemma typ städa dammsuga golven cch fixa städa badrummet.

Jag hqr adventstakarna kvar i fönstren och stjärnorna men snart packas dom ner med men det är så mysigt när dom lyser så dom får vara kvar ett tag till😀😀

Ha en bra dag på er

kram puss Anna

Likes

Comments

Go kväll i stormen

Ikväll har idrottsgalan varit på tv Grattis till Ridsporten Peder som vann bästa priset.

Här har jag just tagit in kvälls mackan och snart ska sängen få besök och så har jag återigen drabbats sv trassel med magen så plommon och sirap ska få igång den och nu hoppas jag på mirakel sen har jag återigen fått från kommunal och mat räkning bmur så förbannad när dom skickar ut när dom ska dra det på lönen så imorron kommer jag från säga all mat från jobbet och släpa med mig mat lädor istället.

kram på er

Likes

Comments