Header

Hej på er

nu har vi kommit fram till stället vi ska sova på vi bor jätte fint bilder kommer jag lovar

stället vi bor på inatt heter Kungshaga gård här har dom islandshästar alpackor mm.

Hörs imorron igen

sov gott

puss kram

  • 23 readers

Likes

Comments

Hej på er

Ja idag har jag varit ut i blåst och halkan 2 gånger
först till ica posten sen 10 min senare kom sms från pressbyrån så det var bara dra på sig kläderna och ner igen i kylan och halkan och hämta ut nästa paket från Elgiganten.

Nu har min nya mobil äntligen kommit men jag kan inte använda den då jag måste beställa nytt kort eftersom det ska vara nanokort så inom 1 vecka så kan jag nog få igång den i bästa fall men att beställa nytt kort på komviq är då inte lätt.

  • 33 readers

Likes

Comments

Idag kom det jag beställt från Fonden Citronfjärilen har just hämtat ut ett paket

armbandet blev nog lite för stort så det får nog bli en ny beställning

tack snälla FondenCitronfjärilen😀😀

  • 31 readers

Likes

Comments

God morgon

Solen skiner och det är klarblå himmel ute fåglarna kvittrar idag😀😀
Har just kommit ut ur duschen så nu ska håret få torka frukosten har jag fått i mig och nu ska det packas inför en liten tripp till Skåne.

Själva resan tar ca 8 timmar så det blir många timmar i bil tur jag har paddan med vi ska sova på hotell eller bed and brekfest och om jag får välja så sover jag nog gärna på hotell.

Sen igår fick jag medelande om att mina paket är på väg paketet från Elgiganten var i jönköping igår men nu är det i Uppsala.

Och paketet från Cf fonden ligger på postnord nånstans och jag väntar fortfarande på sms om min brev avisering som just kom så nu ska jag ner på ica och hämta ut paketet

Nu ska jag fortsätta packa så man inte glömmer nånting

Ha en solig Torsdag

kram på er

  • 36 readers

Likes

Comments

Gomorron

vaknade för 1 timme sen och såg genom vårt köks fönster att det var bus väder ute mer snö kommer det nu och burr så kallt men men vi får stå ut med att det lär komma mer snö längtar till våren.

Har just plockat ner tvätten från ställningen och vikt och lagt i byrålådorna snart dax att göra frukost sen får eet bli ett gym pass.

Och jag skrev ju tidigare att jag beställt ny Mobil från Elgiganten fick just se att den inte kommer fören den 17e mars då den inte finns i webb lager fören då så typiskt att behöva vänta så länge men men det får gå det med.

sambon är på jobbet och jag är fortfarande ledig börjar jobba på Måndag igen nästa vecka känns rätt skönt att vara ledig då jag hinner göra massor av saker här hemma så som städa diska laga mat och massa annat.

Wen tänkte jag fråga er en sak och kolla hur många av er som läser min blogg

Hur många av er har blivit utsatt för hot av er partner ??

vad tycker ni man ska göra om man blivit utsatt vore kul att veta vad ni tycker

Ha en bra Onsdag

  • 45 readers

Likes

Comments