Header
View tracker

Gomorron

igår var det ingen rolig dag på jobbet  just nu bara massa bråk och dålig stämning därför orkade jag inte skriva igår på bloggen jag vart super ledsen och bara grät  så jag ringde min chef och förklarade att jag inte orkade mer.

Så idag vid 10 blir det möte och min sambo ska vara med och han kommer förklara en hel del.

Och inte blir det bättre för att jag har en jobbig förkylning i kroppen som vägrar gå över och en jobbig infektion och nu har den jobbiga hostan återkommit igen.

Så nu blir det nog gå till läkaren och ta prover så jag får veta vad detta är för infektion detta är 2a veckan nu men fortfarande ingen feber men svettas som en tok varje natt.

Nu blir det frukost sen blir det åka tidigare för vi måste tanka bilen innan min sambo åker till jobbet.

kram

Igår var jag lila på jobbet 😀😀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

View tracker

Go kväll i stugorna

Idag har det varit en ganska rörig dag på jobbet
möten överallt och oro bland våra patienter och personal jag har fått hjälpa till massor på avdelningen idag så dagen har gått rätt bra trots allt som har blivit jag hann och baka saffrans kärleksmums och plocka upp varor med min kollega.

Så såg jag mitt gamla ex i matsalen på jobbet idag hua säger jag kändes inge kul alls men som tur var så sa han inget tror att han inte ens kände igen mig med mitt långa hår haha.

Sambon har sorterat papper här hemma ikväll så nu har vi ett skrivbord haha.

Nu sover han så nu kan jag få egen tid och plocka lite innan jag ska ta kväller blir en lång dag imorron och på torsdag för då jobbar jag till 15.30.

Ha dn skön kväll

puss kram

  • 16 readers

Likes

Comments

View tracker

Ja som rubriken lyder

Så var det ingen bra dag på jobbet morgonen började bra men sen kom min idiotiska chef och förstörde allt

Så resten sv dagen har man varit både ledsen arg och framför allt jävligt förbannad.

Nu har jag jobbat snart 4 månader inom äldre vården och börjat trivas jätte bra men från och med nästa år så har jag inget jobb igen tråkigt att behöva säga det men min idiotiska chef har bestämt att vi inte får jobba kvar på äldre boendet anledning är att dom har en anställd som dom inte kan betala lön till och då blir vi straffade vart går alla pengar jo dom går till lyx resor utomlands och till massa annat skit dom inte har råd med.

Så snart kan jag säga att jag blir åter igen hemma fru i minst 7 till 8 år till känns som ett hårt slag i ryggen för mig och mina kollegor så imorron måste jag medela avdelningen det tråkiga att dom förlorar sina hustomtar nästa år.

Det var dom  4 onödiga månaderna jag fick vara glad att ha ett jobb att gå till varje dag.

Nu ger jag upp godnatt

  • 25 readers

Likes

Comments

Hej på er finisar

Idag har det varit mycke att stå i så dagen har rusat fram först plockade vi lite hemma så vart sambon en liten rörmokare här hemma.

Sen åkte vi ner på stan då det var julmarknad och lucia kröning på torget vi hittade dn hel del på julmarknaden så vart det mycke julgodis som vi ska ge min syster.

Imorgon är det jobb igen sen ska jag ner och skicka lite paket med posten  lite julklappar ska till småland sen imorron har jag massor att göra hemma ska bland annat skura ren bokhyllan och förbereda lite inför jul.

Så är det redan 2a advent så hör har vi kvälls mys med tända ljus överallt.

Ha en trevlig Söndag kväll

kram kram

  • 37 readers

Likes

Comments

Hejsan

Idag har det varit en sån där dag med mycke pyssel och små fix och julklapps inköp nu är mina brorsöner i småland klara med så nu har jag bara lite smått kvar sen blir det snart dax att baka julgodis.

Sambon och jag tog en mys fika sen har vi legat och vilat i 2 timmar och sen nu ikväll vart det mys kväll  då vi åt hummer och rostad macka med räk sallad på och guuud så gott det var.

Så vart det lite paket inalagning ikväll med och imorron blir det mys Söndag sambon ska till sin mor och kolla om hon ätit har hon inte det så blir det ringa hemtjänsten och be dom ordna med akut boende för henne.

Sen blir det en mys kväll med pappa och fika och bara sitta och prata och mysa med katterna.

Men nu blir det intag av medecin sen blir det kväller

natt natt ses imorron

puss kram

  • 44 readers

Likes

Comments