Header

God kväll på er

Idag har solen lyst lite och jag fick sov morron till 9.30  och idag har det varit en slö dag hela dagen jag har inte gjort så mycke alls mer än att ha plockat lite hemma och legat i sängen och spelat på paddan.

Sambon har varit på jobbet hela dan och fått saker klart och nu ikväll håller han på med redovisningen till överförmyndaren och han får fel summa på en del saker så nu sitter han i köket och kontroll räknar och jämför med mammas papper från förra året.

Själv tog jag fram en flaska Rose vin ikväll bara för jag var sugen det är inte ofta jag tar ett glas vin så det var rätt tott vill jag lova.

Imorron Söndag ska sambon till sin mamma först sen ska vi åka hem till min pappa och hjälpa han lite hemma och plocka ner lite av julen han har börjat lite men han orkar inte med tanke på ischias smärta som han går hos sjuk gymnast för så nu hoppas vi att det släpper så han kan leva ett normalt liv.

Nu ska jag lägga mig i dängen med paddan sen blir det kväller

Ha en trevlig Lördag kväll.

kram puss

  • 17 readers

Likes

Comments

God morgon på er

Idag är det en trist dag för idag är det tjugodag knut och då plockas julen ner sen får man hoppas att det inte för oturen med sig då det är Fredagen den 13e😯😯

Och nu har det gått en vecka sen jag blev arbetslös och fått gå hemma och kan ni gissa vad jag såg när jag öppnade min mail igår ??????
jag hade fått ett nytt så kallat jobb erbjudande på Enebergs äldre boende MEN 2 dar i veckan i Resturangen hm det är dock inte som på mitt tidigare jobb där man får ha kontakt med avdelningarna så det tackade jag nej till ska det vara så ska det vara samma promisser som jag fått göra i 3 månader på Ros.

Mmm jag vet att jag är gnällig men lovar dom saker ska dom Hållas och det ska inte vara några diskutioner
Och Ros har fortfarande magsjuka påstås det men jag tror inte det längre så idag ska jag ringa och kolla om jag kan komma och plocka ihop mina saker.

Nu blir det frukost sen fortsätta plocka ner julen och städa.

kram på er alla

  • 39 readers

Likes

Comments

God kväll

Idag är det en speciell dag i vår familj

det är nämligen mammas födelsedag hon skulle ha blivit 75 år idag och på lördag hade vi tänkt ha stor fest för henne hela familjen saknar henne enormt så idag vart det ett besök på kyrkogården till hennes grav och tända ljus och ställa dit en present.

Sen åkte vi och hade en mys kväll med pappa vi fick fika och så pratades det en hel del så blåser det storm här i Roslagen och snöar gör det med brr kallt är det med.

Så fixade jag till mina naglar med lite nagel lack

Grattis världens finaste mamma på födelsedagen saknar dej jätte mycke ❤❤❤❤❤❤❤❤

  • 52 readers

Likes

Comments

Hej på er

som rubriken lyder så har det varit en fätt lugn dag idag har inte gjort så mycke alls varit inne mestadels men varit ut en kort stund och slängt lite sopor i källsorteringen.

Sen vart det kolla på tv och myst i soffan med en varm filt det har varit kallt ute och kallt inne då kylan går in så nu kom sambon hem med ett element som är till husvagnen men ska stå hemma en tid då vi kan använda det hemma.

Har just pratat med pappa som är förkyld stackaren sen har jag äntligen fått mina inloggnings uppgifter till att kunna byta lägenhet eller söka annat sambon sover o snarkar så jag blir uppe en stund till.

imorron blir det ett möte med min nya kontakt person eller godman som det fint heter.

Nu ska jag kolla lite på nätet sen tar jag kväller

puss och kram

  • 62 readers

Likes

Comments

Hej på er mina fina läsare


Ja idag är det Måndag och vad som skulle varit min arbetsdag men ibland blir det inte som man tänkt sej för jag fick veta att jag inte skulle få jobba kvar då tiohundra valt att ge många av oss sparken från våra jobb för att spara pengar.


Idag var min första dag som arbetslös väldigt tråkig och inte haft nåt att göra men men jag har allafall gjort en del nytta hemma börjat så smått plocka bort julen och varit ut en sväng på stan.


Och ikväll har jag kollat på galan tillsammans mot cancer sen har jag bestämt mig för en sak jag ska ge en hjälpande hand till dom som har den obotliga lung sjukdommrn cf genom att stödja deras kamp och se till att dom får mer pengar till forskningen jag själv har inte cf men jag vet en person i min vän krets som har den och hon är dessutom 2 barns mamma.


Gåärna in på hennes blogg och läs om hennes vardag med 2 sjukdommar och som mamma till 2 fina barn

@isabellemariell hon är den finaste människan jag känner hon känner mig väl och vet om allt jag gått igenom i mitt liv innan vi blev ovänner så fanns hon alltid till hands när jag behövde nån att prata med saknar henne jätte mycke.


Nu ska jag ta kväller och sova några timmar


syns imorron


kram puss

  • 82 readers

Likes

Comments