Header

Ja tyvär blir det som rubriken säger

blir ingen mer gång till Ullared alla fall inte med karln då åker jag hellre med familjen

inget kul att gå på varuhus med en max gnällig karl nu har han brottom och lämnat campingen och jag ville gå in och köpa godis som dom hade billigt 😡😡

Så nu får han dras med en sur flickvän hela vägen till Norrtälje.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er

Idag var det allra sista dagen jag fick vara i ullareds varuhus jag vart lovad en hel dag men lögn vart det med det sambon gnällde och ville till husvagnen så dom semester pengarna för Ullared shoppingen vart ren misslyckan jag hade bett min ekonomi

assistent om extra semester pengar för just Gekås Ullared men det missuppfattade min sambo.

Så nu ligger jag i husvagnen och dö tråkar funderar på om det är lika bra att packa ihop från camping Ullared och åka hemåt

istället solen har lyst och 30 grader varmt har vi haft så nu är dessa semester dagar snart  slut för jag egentligen jobba första aug men tycker det är ren ondöda att jobba en dag och sen plötsligt vara ledig med betalt 3

dar

och jobba en dag  alltså blir det 2 jobbar dagar totalt och det aceptera jag inte så jag tänker vara hemma den veckan och jobba v 32 som planerat.

Jag har ju sen 3 veckor till i augusti och ta semester så det blir en extra vecka

Nu ska jag fortsätta träna

Ha en fin kväll

Likes

Comments

Hej på er

Idag så landade vi på Ullared camping vid lunch tid vi installerade oss och försökte sätta upp vårt förtält men det visade sej att det fattades delar och en del var trasig så vi fick lov att  ta ner det igen.

Sen vid 13 tiden tog vi bilen till Varuhuset Gekås Ullared och där gick vi en halv dag och hittade en hel del.

Sen fikade och även åt middag där och så hände det en liten olycka sambon spillde hett kaffe över sej så jag fick gå och betala ett par nya shorts åt han så han fick byta om.

Vi ska dit en hel dag imorron innan vi åker mot Kumla igen då vi ska fixa lite med hans syster som ska flytta och skilja sej sen ska hon få åka med oss till Stockholm.

Så vi har haft en underbar dag njutit i solen

Puss kram

Likes

Comments

Hej fina ni nu är vi i Ljungby i Småland solen strålar och vi har besökt en liten älg park nu är vi på Max och handlar och vi lyckades hitta färsk pressans apelsin juice från Spanien som man kan pressa själv.

Nu ska vi vara här i Ljungby i 2 dar på campingen dom har en pool som det var 24 grader så imorron ska jag slänga mig i och njuta.

Ha det gott

puss och kram

Likes

Comments

Nu började det regna så lagom nu nät vi skulle packa oss i väg till nästa ställe

Fick 4 mysiga dagar på en jätte fin camping

hit kommer vi verkligen åka nästa år igen😀😀

Likes

Comments