Header

Go kväll på er alla

Här har det varit piss väder hela dan regnat och varit grått och trist hela dan Så idag har jag inte varit utanför dörren annat än till brevlådan.
Och inte har jag orkat göra så mycke idag tog en snabb dusch ikväll sen tittat på tv och surfat lite och nu har vi bil igen så imorron blir det åka och stor handla och handla lite till pappa med sen på Söndag åker vi ut till pappa och myser och så myser vi med mina älskade katter som jag saknat jag har ju inte fått åka hem eftersom jag legat sjuk men fortfarande har jag kvar virus infektionen men nu smittarcden inte längre och efter det som hände i onsdagskväll så är jag fortfarande lite skakig men chocken börjar lägga sej lite men det går långsamt väntar på att vi blir kallade till nytt  förhör sen får vi se vad som händer.

Sen håller jag på och plockar in allt som sambon köpte när han var utomlands haha han köpte världens största pasta ni kommer få se bild imorron asså dom är hur stora som hellst jag har aldrig sett så stora pasta sorter men dom har dom tydligen bara utomlands 😀😀

Nu ska jag göra som sambon krypa ner och sova

önskar er alla en trevlig helg

Kram  puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er

Ja idag mår jag då inget vidare inte sen allt som hände igår kväll då jag blev attakerad och hotad av min sambos chef pappa som dessutm stank alkohol jag satt i bilen när min sambo skulle hämta sin dator från andra bilen när idioten sliter upp dörren och hotar mig och skriker du kärring jävel gå ur du får inge åka min bil och slet tag i bältet och går till fysiska angrepp och tar till våld så igår gjorde jag en polis anmälan på idioten och tjejen på sos hörde att jag grät och hade panik så hon lugnade mig samtidigt som hon ringde polisrn i Norrtälje så det kom en patrull och vi fick sitta i polisbilen eftersom det regnade och jag bara satt och grät men kunde samla mig och prata med polisen och sen var min sambo vittne så dom hörde han med sen var dom så gulliga så dom körde oss hem så vi slapp gå i regnet.

Så idag har min förkylning och virus infektion  börjat om igen då jag blev kall och blöt i samband när vi väntade på polisen men när vi väl kom hem så var jag så skärrad och chockad och rädd så när vi väl gick och la oss  så hade jag svårt att komma till Ro även om min sambo låg och höll om mig större delen av natten.

Så idag har jag inte vågat gå utanför dörren annat än till brevlådan vid vår ingång så nu lär det gå lång tid innan jag vågar gå ut på centrum då vi inte har nån bil eftersom det fattar klamrar som vi måste leta på skroten innan vi kan köra med vår bil så sambon fick gå ner på ica och handla  trots att han hade ont i kroppen efter allt körande utomlands.

Så nu har jag skrivit av mig  så nu ska jag försöka sova efter det som hänt men händelsen är polis anmäld och den är under utredning

puss och kram godnatt och sov gott

Likes

Comments

Hej på er

Ja som rubriken lyder så var det det hemsk kväll

jag blev utsatt för våld igår på en adress här i Norrtälje ikväll händelsen är självklart polis anmäld så nu väntar vi och ser vad som händer det kan bli en rätts sak då det var en person från sambons jobb som attakerade mig helt utan anledning.

så ikväll mår jag inget alls bra är så skärrad och skakig efter det som hänt tacksam att polis kom till platsen och eftersom det regnade igår fick vi skjuts hem med polisbil då vi inte har nån bil.

Nu blir det tack och godnatt ska försöka sova om det går

kram och Godnatt

Likes

Comments

Hej på er så var det Måndag och det innebär lite städning och så har jag skickat första paketet med julklappar redan till småland så nu är det klart 😀😀

Så har jag kollat på tv ikväll  Sofias änglar fy vad jobbigt att  mista 2 barn på kort tid men det är tur det finns änglar som vill göra vardagen lite ljusare för familjer.

Så kommer min sambo hem igen på Torsdag  och då får vi se om jag ska prova jobba några timmar även om virusinfektionen inte helt är läkt men nu borde jag inte smittas.

Imorron är det Tisdag och då ska jag försöka boka tid i tvättstugan och byta rent i våra sängar och fixa dona.

Puss och kram

Likes

Comments

Hej på er

Idag har solen lyst i vårt Roslagen jag har mest tagit det lungt och ätit middag som knappt smaka nåt jaja det är väll så när man är sjuk har pratat lite med ssmbon som åker hem på Måndag  kväll.

Så har jag skickat iväg några julklappar redan ja jag vet att det är tidigt men jag tänkte börja lite smått nu så jag slipper stressa sen och jag har mest vilat idag och nu har jag pfovat att inte ta medicinen efter 8 dagar så får vi se hur det går men hostan är redan jobbig hostar så man nästan vill kräkas (ursäkta ordet) men har man en kraftig virus infektion som tar på alla ens krafter så blir det jobbigt tillslut.

Sen har jag gjort nåt väldigt bra jag har stöttat en namn insamling på Citronfjärilens hemsida för en viktig ny medicin till dom med lung sjukdommen cf.

jag kommer lägga in en länk som man kan skriva på namn insamlingen för den nya medicinen Orkamb

den kommer förända alla som har cystisk fibros

önskar er er trevlig Lördagu=https://namninsamling.se/

Likes

Comments