Hej!!

jag tänkte berätta om hur mitt jullov har varit, detta lov var alltså mitt sista jullov någonsin känns väldigt konstigt men ändå väldigt bra.

Mitt lov har gått upp och ner kan jag säga det har inte vart på topp hela tiden men men så är det ibland. själva julen va helt underbar, på julafton så va jag bara med familjen och vi tog det bara lugnt va hos mormor och morfar på förmiddagen och sen så åkte vi hem så vi va hemma till när kalle anka skulle börja sen så fixade vi oss lite grann och sen käkade vi mat öppnade paket. på kvällen sen så gick vi på midnattsmässan i kyrkan.

På juldagen sen så fyllde jag 18 år och det var inte bara jag som fyllde år då utan även min tvillingbror. Denna födelsedagen va en utav dom bästa jag haft må jag säga. på morgonen hade vi lite paketöppning och en mysfrukost, sen så började vi fixa i ordning allting inför vårat lilla kalas som vi skulle ha dagen efter men dom hade ju fixat en överraskningsfest till oss och jag visste ju ingenting av vilka som skulle komma. Vid tre tiden skulle alla komma även min storebror Joel och hand tjej Elin för att va med och fira IG och min tvillingbror Gustav. Mamma hade ju alltså pratat med min danspartners familj så dom kom ju och överraskade oss och jag blev ju så glad så att jag nästan höll på att börja gråta och innan dom hade kommit så hade min bästa vän vart här och det gjorde också min dag att hon kom förbi en stund och firade mig lite. Slutligen av denna dag så gick vi ut på krogen och jag och min käre bror Gustav och min bästa vän gjorde alltså då krogdebut och den kvällen kommer jag aldrig glömma.

Annandagen så hade vi lite släktkalas med lite fika och så och det var ganska stillsamt mycket prat med mera och kusinbarna var även med så det var skoj att få se och träffa dom med. Joel min storebror var också med och firade både vår födelsedag och va med på annandagen så hela julen va bara helt underbar med underbara människor. 

Efter alla kalas och allt så började vardagen för mamma och pappa själv tog man tag i plugget man behövde göra under lovet för att inte halka efter och sen kom nyår. nyår firade jag med några utav mina bästa vänner vi va fem stycken och vi hade det jättetrevligt en sån nyår behövde jag kan jag säga bara va med goa vänner äta och dricka gått va med dom och kollade på fyrverkerierna klockan tolv bättre nyår kunde jag inte fått men det tråkiga va ju det att jag blev ju sjuk två dagar innan nyårsafton och har vart sjuk nu i två veckor och det har även visat sig att jag har en lindrig bihåleinflammation. 

Men sista helgen på mitt lov så var jag på ett dansläger för bugg och boogie woogie dansare och det var ett väldigt roligt och lärorikt dansläger med väldigt bra tränare. Som sagt mitt lov har gått upp och ner men jag är fortfarande lika glad över dom minnen jag skapat under detta sista jullov. 


Likes

Comments

​​​

Hej!
Jag har startat en blogg här på nouw och i denna blogg kommer jag bland annat skriva lite om mitt liv vad jag sysslar med på fritiden med mera skulle vara jättekul om ni ville läsa den och följa mig. ​:)

Likes

Comments