Ölkubb, brännboll med skida och beerpong...

Alltså, vilket gårdag! Vädret blir bara mer och mer fantastiskt och dagarna fylls med allt fler minnen. Helt galet att hemfärd gäller om tolv dagar. Blandade känslor såklart.... försöker se till att fylla dagarna med det mesta.

Sitter för tillfället barnvakt och resten har påskmiddag. Imorgon väntar både det ena och andra. Pisthäng med Valdis säsongare, Cocorico och sist men inte minst Beach Party på Moris. Jihuuuu för det!

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En dag med de bästa...

Ett aningen sent inlägg men helt fantastiskt minne med favoriterna. Kan inte förstå att denna säsong börjar gå mot sitt slut. Kommer sakna dessa individer något enormt. Är evigt tacksam att jag fått möta så fantastisk själar denna säsongen. Tacksam, tacksam, tacksam.

Puss

Likes

Comments

I lyckans stund...


Mina kära, vilken gårdag! Afterski med underbara människor, musik som vibrerar i kroppen och dans som heter duga. Lycka, lycka, lycka. Nu väntas middag med tjejerna från UK.


Puss

Likes

Comments

En heldag på brädan...

Aningen sena bilder men ack så härliga. Hade en heldag i skidbacken med Emsan i söndags. Bräda för hela slanten och hujedamig så underbart! Älskar det. Var dock med om en liten olycka på eftermiddagen och ligger därför strandad i soffan med tejpade revben. Vila i tre dagar sa doktorn så får väl bara lyssna på det. Hade hellre kört klackarna i taket och heldagar i backen men det får vänta. Inget allvarligt men min lilla kropp behöver återhämta sig. Blir lite barnpassning ikväll, annars lugna puckar för Sofia.

Puss

Likes

Comments

Toppstund uppe på berget...

Min kära, här ligger jag nedkrupen i soffan hos familjen jag är barnvakt till två kvällar i veckan. Är helt utslagen efter denna veckan och känner mig verkligen slutkörd. Snittat ca 13 h jobb varje dag sedan i söndags, men tack och lov har jag sista intensiva arbetsdagen imorgon.

Mycket tankar här nere, det kommer jag inte ifrån. Underbara människor som gör min vardag men känner ändå att nästa vägval börjar krypa sig på och känner mig aningen kluven kring det. Inser verkligen hur mycket jag älskar skid- och snowboardåkningen, men saknar den hälsosamma livsstilen som jag vanligtvis lever något enormt. Att få träna och äta hälsosamt värdesätter jag verkligen vilket inte varit lika påtagligt innan. Sen är ju frågan om man ska börja plugga till hösten, åka ner till rivieran igen och jobba på båtarna eller ha en sommar hemma. Dör förvirringsdöden, hehe.

Puss

Likes

Comments

En kväll med fina tjejer...

En lagom trött tjej ska snart krypa till kojs. Sovit mer eller mindre hela dagen efter gårdagens utmaning som innebar en öl varje timme i 24 timmar. Slutade sådär ska jag väl säga, haha. Somnade gott vid 4.30 imorse efter några tappra timmar av försök till att fullfölja utmaningen. Imorgon blir det backen och jobb, och får se om man orkar med utgång också.

Puss så länge

Likes

Comments

En dag på brädan...


Hej alla fina! Sitter vid köksbordet och dunkar lite go musik. Hade en gårdag med Emsan blev det vilket var supermysigt. Var i backen någon timma men drog oss tillbaka rätt snabbt eftersom det snöade. Satte oss på mysig restaurang och åt pizza innan vi begav oss hem till soffan för film och mys. Slutade med utgång dessutom. Idag blir det chilidill då jag har ett lätt överansträngt knä och aningen sömnbrist.

Puss

Likes

Comments

Après in the sun...

Mina fina, vilka dagar det varit här. Har varit en vecka som innefattat mycket afterski och dans. Har hunnit med jobb också plus att jag bokade in en privatlektion på bräda vilket var uuuunderbart. Ser verkligen fram emot vad denna säsongen kan ge i brädkunskap haha. Hann med en übermysig fika med Emsan idag också innan jobb. Hur underbart som helst. Imorgon vankas jobb kl 7 och efter det blir det mellomys med goa gänget.

Hoppas ni njuter!

Puss

Likes

Comments

En gårdag på Folies bord...

Sådär alla mina kära. Då kan vi checka av den kända vinbubblan. Tio glada, exalterade och nerviga säsongare gav sig på denna utmaning igår. Utmaningen går ut på att öppna en roséflaska med skidstaven i gondolliften från La Daille och hinna tömma flaskan innan man stiger av liften 6 minuter senare. Intressant, skrämmande men värdiga vinnare.

Idag har jobb stått på schemat hela dagen och imorgon vankas heeeldag i backen med de bästa.

Puss

Likes

Comments

Instagram@sofialouise_