View tracker
View tracker

Snowstorm and some shopping...

Att vakna till att snöflingorna regnar utanför fönstret var mer än underbart igår. Alldeles vitt överallt här i Provo och Salt Lake City. Blev lite shopping på den stora outleten i Park City vilket var härligt. Hittade mina goggles jag letat efter för säsongen i Frankrike.

Ligger klarvaken här och klockan är bara 5.00 på morgonen... hoppas komma in i rätt tidsrytm snaaaart. Idag blir det till att besöka huvudkontoret och sen bär det av till Las Vegaaas.

Puss

Likes

Comments

View tracker

Någonstans ovanför Kalifornien...

Kan man se sig mätt på detta? Gaaah, så fint det är! Världens bästa office får jag ju säga eftersom jag kunde checka av några saker på "work-listan". Har en underbar vecka framför mig här i USA. Kan inte förstå att jag sätter min fot här igen efter fem år. Hur underbart som helst. Det blir några dagar i Provo och sedan bär det av till Laaaaas Veeeeegas baby. Sooo happy!!

Puss

Likes

Comments

I Ramlösaparken med Ludde...

Hej hjärtegos! Sitter här proppmätt efter en pannkaksmiddag som brorsan önska. Har haft en go onsdag som började hos farmor. Julkorv är gjort för årets, hur härligt är inte det. Så himla glad att denna traditionen behålls med farmor. Riktigt mys. Blev en prommis med min palt i parken. Underbart i höstsolen och frisk luft. Fick till en mysig fika med Hannah också.

Nu: kvällsprommis med min Tilda <3

Likes

Comments

... selfie?

Hej godingar! Måndag och ny vecka. Kryper i mina ben så jag blir tokig. Det hår med att bara gå hemma och inte jobba är inte min grej. Kliar i fingrarna och vill hitta på grejer haha. 6 dagar till sen påbörjad. Säga äventyr. Las Vegas på söndag och sen bär det som sagt av till Valdi. Kan inget annat än längta!

Puss

Likes

Comments

En helg i underbara Norge...

Åhhh vad jag älskar Norge. Mysigaste människorna, firande, dop, bebisar, släkt, långa konversationer, flera generationer, middagar, promenad och catch ups. Hur fin helg som bara den.

Måste bara påpeka den norska "burnan" som Sara har på sig på andra bilden. Tycker det är så otroligt fint med dräkterna de bär på alla traditioner. Önskar vi haft det här i Sverige med. Blir så högtidligt liksom, hihi.

Kramis

Likes

Comments

Lyckans prommis...

Här ligger jag, klarvaken 07.00. Att man vaknar såhär tidigt av sig själv, gaah. Scrollar på telefonen, lyssnar på musik och ska slå upp The Sell för att läsa lite. Får se vad det blir för frulle innan jag möter upp Lisa för en catch up. Till helgen vankas dop, hur mysigt.

Kramis

Likes

Comments

En helt vanlig dag...

Eller kanske inte en helt vanlig dag om vi säger så. En stor dag för många på grund av valet i USA, men trots detta virrvarv har min onsdag varit ganska normal och lugn. Lite ärenden avklarade, mysfrulle med min Mandis som far till alperna i Österrike, Olli, Madde och Flisan. Lite shopping på Väla och sen en fortsatt eftermiddag med Olli och Mandisen. Bara mysigt att få umgås de sista timmarna innan pinglan ska på äventyr. Har avslutat kvällen med lite kortspel med papsen och sen blir det nog något kapitel i The Sell av Fredrik Eklund.

Natti <3

Likes

Comments

Alltså åh för denna helgen på Bästkusten...

Kärlek, kärlek, kärlek till denna staden. Goa människor, underbart sällskap, god mat, fint väder, överraskande möten och återseenden. Blir upprymd av tanken att man kan känna sån lycka för en plats.

En betydligt lugnare vecka framför mig men ack så rolig. Jobb några dagar nu, pw med Emelie, återförening med saknade Hanna, halloweenfest och middag hos min fina pärla som beger sig på äventyr i vinter.


Love you <3

Likes

Comments

Dagar med min fina...

Godmorgon finisar! Sitter för tillfället mer eller mindre dyngsur på pendeln in till centralen, haha. Har tillbringat några dagar i mysiga Stockholm hos min efterlängtade Matilda. 6 månader senare och vi återförenas här i hennes nya hem. Dagarna har innehållit mysiga frukostar, shopping, fika pauser, mer shopping, springtur, promenader, rundturer och sist men inte minst mer shopping. Fick möjlighet att krama om Miche också som börjat ett nytt liv här i huvudstaden.

Nu: Mot Göteborg för en go helg där med vänner<3

Likes

Comments

Instagram@sofialouise_