En vecka på svensk mark...

Var ska jag börja? Vilken vecka, herregud alltså! Sista veckan på båten var väldigt emotionell och jobbig. Att man bott, jobbat och levt med en så stor grupp av människor under en så lång period och plötsligt finns inte det mer har varit känslomässigt. Sen låg jag i allergi ett par dagar vilket också tar musten ur en, åkte till Göteborg med mamsen vilket var underbart. Signade kontrakt för jobb och boende samt att jag köpt bil. Helt galet vilken vecka! Haha.

Ska försöka och bara vara nu fram tills jag flyttar. Känner mig exalterad för flytten och en ny stad, behöver nog bara lite tid att landa. Blir en morgonkaffe med min fina Emelie nu på morgonkvisten ochs en ska jag äntligen få krama mitt lilla kusinbarn. Hur mysigt!?

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

So happy to have these two by my side...

God morgon solstrålar! Söndag morgon och jag står nere i tvättrummet och jobbar eftersom jag är on watch idag. Klockan ringde 5.20 eftersom jag ville träna innan jag började. Svettigt och skönt pass. Cardio + abs & arms. Är så härligt att jag kommit in i vettiga träningsrutiner igen. Mår bra här i Genoa. Förvirrad som vanligt bara, haha. Alla dessa tankar. Hur mår mina godingar?

Kram

Likes

Comments

Ledighet och chill...


Sådär då var helgen över för min del. Hade fredagen ledigt eftersom jag jobbar på söndag. En intressant fredagen den 13:e måste jag säga, haha. Manikyr och pedikyr som blev allt annat än vad jag tänkt, gick i hundbajs och en klippning som blev så ofantligt kort, haha. Aja, försöker se det som något ”utöver det vanliga” istället för att vara irriterad. Hade en heeeelt fantastisk fredagskväll dock som jag fortfarande lever på. Var inte alls taggad på BBQ hos grannbåten, men det blev en riktig succé så det tackar vi för. Gårdagen innebar solande på sun deck i 25 graders värme. Hur fantastiskt! Blev en middag i marinan också. Chill med sååå skönt!

Puss

Likes

Comments

Hej ni fina! Nedbäddad och taggad inför morgondagens cardio + kayla-pass. Har varit en ganska vanlig och lugn måndag. Fint, varmt höstväder här i Italien vilket jag njuter av. Varit ganska trött idag så avslutade kvällen framför några avsnitt av Wahlgrens Värld. Daga att nanna nu eftersom klockan ringer 5.20.

Natti<3

Likes

Comments

A place to recharge...

Alltså denna fantastiska söndag kunde inte blivit mer underbar. Hade en liten halvseg start då jag inte alls kände för att träna, men drog mig upp efter många om och men. Hade ett fantastiskt samtal med Zora efter mitt svettiga spinningpass angående lite coachning och information när det kommer till nutrition. Hur spännande som helst. Där efter har en 6 h lång hike pågått vilket var wow. Så ofantligt vackert och stilla. Jobbigt var det också, haha. Nu har jag crashat i sängen och ligger och kollar The Butler. Snaaaart läggdags.

Puss

Likes

Comments

Stros och gos en måndag...

En gårdag som innebar ledighet och egentid. Springtur, storstädning av kabinen, vaxning och 1 timmes helkroppsmassage, stros i stan och en middag utan dess like med Maureen. Hur underbart!? Blir kort vecka arbetsmässigt vilket är guld. Bara vara och njuta av höstvädret.

PS. KAN INTE FATT ATT JAG ÄR HEMMA OM EN MÅNAD. Jihuuu, för det!

Likes

Comments

Prommis och soluppgång i Monaco...


En morgon som var underbar och bästa starten på dagen. Dagarna på MYS gick fort som bara den och allt rullade på. Fick möjlighet att möta upp kära Malin som introducerade yachting för mig. Lite tapas och mycket prat, haha. Så det ska vara! Vi är nu tillbaka i Italien, Genoa, och väntar på vidare svar som gäller. Diggar för tillfället go musik och är galet exalterad för min semester om mindre än en månad.

Puss!

Likes

Comments

Monaco yacht show...


Tredje dagen här i Monaco vilket är underbart. Har verkligen fått mersmak av stället. Båtshowen går bra, fullt ös och många visningar vilket är positivt. Hade en härlig catch up med kära Malin igår. Hur underbart att få ha mött en så sprudlande själ. Har varit dödens trött idag dock haha på grund av gårdagens bravader så blir förhoppningsvis en god natts sömn nu. Spontan liten kvällsprommis med min kära Maureen blev det som avslut på denna torsdag. En själsfrände jag är så ofantligt tacksam över att ha här.

Natti

Likes

Comments

Lördagschill...

Såå, sitter på spinningcykeln och ska köra ett pass abs & armar efteråt. Blir en chill lördag idag. Grabbarna jobbar idag medan vi fick ledigt så evigt tacksam för det. Ska åka åka fixa naglarna i eftermiddag inför Monaco Yacht Show. Åker dit på måndag och sen spenderas veckan där med visningar och ståhej. Ska bli roligt tycker jag.

Puss

Likes

Comments

Instagram@sofialouise_