En helg i vilandets tecken...

Hej på er! En helg som varit så otroligt lugn och skön. Inser vikten av att faktiskt ha ”tråkigt” emellanåt för att få perspektiv på saker och ting och kunna njuta av det. Även om den impulsiva känslan är att bli av med den uttråkade känslan, så går den som sagt över till en rofylld känsla. Hur härligt och gud så nyttigt, haha. Har strosat rundor längs med vattnet, sovit, läst och haft fantastiska telefonsamtal. Blev en spontan pizzakväll hos Sara igår också, och nu är jag på g in till stan för ett litet möte. Så spännande.

Ansiktsförlamningen hoppas jag även går i rätt riktning. Med mer vila ska nog allt bli bra igen.

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Där kärleken är som störst...

Vart ska man då börja...? Vilken jul får jag säga. Full av kärlek men gud vilken berg- och dalbana. I land blir det inte som tänkt helt enkelt, och har verkligen förstått vikten av att vara flexibel i lägen som dessa. Inte minst med det så har jag spenderat de senaste två dagarna på akuten fram och tillbaka. Hej och hå, som det kan gå. Fått en lättare ansiktsförlamning på vänstra halva, vilket är oerhört skrämmande. Kommer bli bra igen med tiden. Behöver bara vila och ta hand om mig och inte stressa för mycket. Kroppen kommunicerar för fullt, och det är i sådana lägen man inser hur viktigt det är att lyssna på denna kloka mackapär.

Just nu sitter brorsan och jag på tåget påväg upp till götet då det gäller att packa om väskan. Blir ett lugnt nyårsfirande för min del detta år. Är nog precis det som behövs.

Puss

Likes

Comments

Julemys hos mormor...

En jul som tog en annan vändning. Sånt som är ibland, men som varit minst lika mysig. Blivit några dagar uppe i Värmland denna jul, och imorgon bär det av ner till stora släkten i Helsingborg. Ska bli kul det med!

Fått fantastiskt fina julklappar denna jul. Underbart, lugnt och rogivande att vara här i de värmländska skogarna. Matkoma skriker det om, haha. Antar att det är så det ska vara. Galet vad detta år har gått fort och vad som hänt. Blir nog ett inlägg med lite smått och gott från året som varit.

Puss så länge

Likes

Comments

Merry Christmas from Gothenburg...

Alla fina snöänglar, hur mår ni? Står här på busshållplatsen i ett vitt Göteborg och ska ta mig in till stan för att fika med en härlig gymnasievän. Har varit här i Göteborg drygt en vecka nu. Att man kan kalla detta ”hemma” är helt otroligt. Fascinerande hur man kan känna så mycket för en stad och att saker och ting faller på plats när det är rätt. Jobbet känns kanon, även om det självfallet är mycket nu i början. Är så spännande med att få lära sig nya saker och få möta nya utmaningar. Är verkligen ett underbart gäng också man bemöts av varje dag. Fantastiskt.

Går och funderar på julklappar till familjen. Kan inte förstå hur fort detta året har gått. För ett år sen hade jag mer eller mindre precis anlänt i Val d’Isère och hade en säsong framför mig där. Det är verkligen en påminnelse om att ta vara på dessa stunderna man får vara med om i vardagen. Tack för det<3

Puss o kram

Likes

Comments

Saftigare lussekatter får man nog leta efter...

Sådär godingar, lussebullarna är bakade för i år. Härlig start på denna veckan måste jag säga. En morgon som innebar att fota, mysmorgon med Emelie, julbak med mamsen och brorsan och en eftermiddag i farmor och farfars garage då jag målar ett skåp till lägenheten. Ska bli så ofantligt härligt att flytta till Göteborg på torsdag. Nästan så jag måste nypa mig i armen.

Imorgon blir det till att göra den årliga julkorven med farmor och kusinen Isabelle. Mysepys.

Puss

Likes

Comments

En vecka på svensk mark...

Var ska jag börja? Vilken vecka, herregud alltså! Sista veckan på båten var väldigt emotionell och jobbig. Att man bott, jobbat och levt med en så stor grupp av människor under en så lång period och plötsligt finns inte det mer har varit känslomässigt. Sen låg jag i allergi ett par dagar vilket också tar musten ur en, åkte till Göteborg med mamsen vilket var underbart. Signade kontrakt för jobb och boende samt att jag köpt bil. Helt galet vilken vecka! Haha.

Ska försöka och bara vara nu fram tills jag flyttar. Känner mig exalterad för flytten och en ny stad, behöver nog bara lite tid att landa. Blir en morgonkaffe med min fina Emelie nu på morgonkvisten ochs en ska jag äntligen få krama mitt lilla kusinbarn. Hur mysigt!?

Puss

Likes

Comments

So happy to have these two by my side...

God morgon solstrålar! Söndag morgon och jag står nere i tvättrummet och jobbar eftersom jag är on watch idag. Klockan ringde 5.20 eftersom jag ville träna innan jag började. Svettigt och skönt pass. Cardio + abs & arms. Är så härligt att jag kommit in i vettiga träningsrutiner igen. Mår bra här i Genoa. Förvirrad som vanligt bara, haha. Alla dessa tankar. Hur mår mina godingar?

Kram

Likes

Comments

Instagram@sofialouise_