Ett drömmande landskap...

En mer eller mindre sängliggande sofipropp ligger nedkrupen i soffan här hos familjen jag sitter barnvakt till. Har varit tufft att kombinera jobb, pleasure och sjukdom denna veckan. Hoppas i alla fall kunna samla energi inför morgondagens festligheter. Vankas jobb 12-17 och därefter powernap, fixande, drink making, 4-rätters på Viktor's, föris hos oss, 12-slaget och ös på något av uteställena. Blir nog bra tror jag!

Natti <3

Likes

Comments

En gårdag i lugnets tecken....


Ni fina, jag hoppas ni mår bra. Själv är jag aningen förkyld och ligger för tillfället under en filt här i soffan. Ligger och blickar ut över vita bergstoppar och en alldeles klarblå himmel. Vackrare blir det inte. Vid lunch blir det jobb. Ska vara nanny för en familj denna veckan, och ikväll blir det även barnpassning för den svenska familjen jag hjälper ett par kvällar i veckan. Vill inget annat än att ge mig ut i backen bara...


Puss

Likes

Comments

Love it...

Hej ni fina! Att drygt en vecka har gått är otroligt. En helt fantastisk start i Val d'Isere måste jag säga. Den A dagen har innefattat möte med Jelly and Ice Cream för lite eventuella tider som barnvakt. Kan ju vara mysigt då och då. Efter det mötte jag uppe Fredde som jag sedan åkt skidor med hela dagen. Gotta Love it. Blir helt salig i kroppen av detta väder! Blev ännu bättre när jag kom hem till en lägenhet som doftade nybakat. Emma är i farten- hur wonderful!?

Puss

Likes

Comments

Galna o goa minnen...

Hej på er! Ligger här i vår 70-talssoffa och dricker te. Halsen värker och bröstet kittlar. En del av att vara säsongare, inte sant? Alla är mer eller mindre förkylda på något vänster pga livsstilen här nere haha. Får se om det blir en runda ikväll eller om jag och Louise kurerar oss framför en film.

Puss

Likes

Comments

Sunday at its best...

What an amaaazing day! Var i backen kl 10 med Lollo, Emma och Fredde för en heldag bland vita bergstoppar och sol. Helt underbart. Trätt i kroppen bara men hur fantastisk känsla är inte det!? Hann med afterski på Folie och Cocorico också innan vi begav oss hem för middag och lite chill. Blir en go utekväll också som slut på denna veckan. Kraaaaam

Puss

Likes

Comments

Till klarblå himmel och vita toppar...

Äntligen fick vi dra på oss skidkläderna och pjäxorna och ge oss ut i backen. Kan inte beskriva känslan hur underbart det är. På grund av den allt för roliga gårdagen/natten blev det inte många timmar i backen dock. Två timmars sömn, otränad och aningen sliten från gårdagens konsumtion av vätska gjorde att både Louise och jag varit mer döda än levande denna morgonen.

Loppan fyller år idag så blir partyfyllda timmar ikväll. Jihuu på det!

Nu: POWERNAP

puss

Likes

Comments

Tillbaka på hemmaplan efter timmar i luften...

En mix av gott och blandat av denna resan. Har alltså hunnit med både Provo, Salt Lake City och Las Vegas denna veckan, vilket har varit intensivt men helt fantastiskt.

Inom 48 timmar sitter jag på flyget igen. Denna gången med Loppan för ca ett halvår på bortaplan. Hur taggad som helst!

Först: hem och hetstvätta, packa om och fixa fransar.

Puss

Likes

Comments

Gaaaah för dessa dagarna i spelarnas stad...

Vilken stad! Atmosfären, är otrolig även såhär i december månad. Dessa dagarna har varit helt mind blowing. Att lyssna på Tony Robbins och Sir Richard Branson har gett mig så ofantligt mycket verktyg och tankar. Det blir så påtagligt och viktigt vad man omger sig av för människor. Att ha människor i sin omgivning som är bättre än en själv.

Fantastiskt! Nu är det dags att packa ihop och dra sig mot flygplatsen.

Puss

Likes

Comments

Snowstorm and some shopping...

Att vakna till att snöflingorna regnar utanför fönstret var mer än underbart igår. Alldeles vitt överallt här i Provo och Salt Lake City. Blev lite shopping på den stora outleten i Park City vilket var härligt. Hittade mina goggles jag letat efter för säsongen i Frankrike.

Ligger klarvaken här och klockan är bara 5.00 på morgonen... hoppas komma in i rätt tidsrytm snaaaart. Idag blir det till att besöka huvudkontoret och sen bär det av till Las Vegaaas.

Puss

Likes

Comments

Instagram@sofialouise_