Sweet summer...

Godmorgon! En gårdag som bara var helt underbar. Färgglad, solig, varm och lugn. Började dagen med ca fyra timmars prommis med fina Mimmi. Gud vad vi kan snacka, haha. Avslutade dagen i trädgården hos farmor och farfar. Hur mysigt med grillat och kunna sitta ute.

Idag väntar prommis i morgonsolen, köra en sväng med brorsan som ska lämna CVn, plugga kurs till båtarna och sist men inte minst SPELKVÄLL med mina giiiirls.

YAY

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En heldag i hamnen...


God kväll i kvällssolen! En dag i det lugna med min finis Emelie har det varit, vilket har varit underbart. Snackis och kaffe, vad mer behöver man en måndag som denna?

Fyra veckor sedan jag kom hem nu, vilket är crazy. Börjar landa i vad jag vill framöver. Pulserar storstad, wihuuu!

Puss

Likes

Comments

Helsingborg with a view...

Söndagskväll i soffan med dator, penna och papper i högsta hugg. Har haft ett par underbara dagar i huvudstaden och helgen här hemma har också varit helt fantastisk. Inte nog att vädret är att jubla för så börjar jag få ro i kroppen för vad som komma skall. Underbar feeling och känner mig otroligt upprymd. Boostar mig själv med input från den fantastiska förebild jag har Tony Robbins. Kan varmt rekommendera att lyssna på denna stjärna.

Puss <3

Likes

Comments

This is beautiful....


Mina fina själar, här sitter man på ett pendeltåg i huvudstaden och fattar knappt vad som hänt. Blivit två extremt spontana intervjuer här i Stockholm. Galet vad fort saker och ting kan vända, haha. Njuter i alla fall till tusen av sommarbrisen, atmosfären i denna vackra stad, den underbara fikan jag hade med Sofia och att jag nu är på väg in till stan för att möta upp min alltför efterlängtade Matilda. Hur underbar fredag är inte detta? Älskar det och känner mig redo för ett nytt kapitel.

Puss på er så hoppas jag ni får en underbar fredag <3

Likes

Comments

Fluffy lushes and a haircut...

Lovies, lovies hur har ni det? Själv ligger jag nedkrupen i sängen efter en mysig dag såhär i början på veckan. Saker börjar så smått klarna till här hemma. Galet vilsen still though, vilket är en utmaning för mig. Försöker embracea hela processen av att inte veta vart jag ska. Blir nog en sväng till rivieran ändå, vilket förmodligen blir kanon, hihi.

Btw; en ny låt som är sååå mys! Lyssna på den godingar!

Puss

Likes

Comments

Ett år äldre...

Hur galet att denna dag var här!? Ett år äldre och (lite) visare as well, haha. Hade en helt fantastisk dag i lugnets tecken men mysfrukost, besök hos frissan, släktkalas och världen mysigaste middag med töserna. Så ofantligt tacksam.

Puss

Likes

Comments

Back in Sweden...

Sådär mina fina, då var man på hemmaplan igen. En mix av känslor får jag säga. Skönt att vara hemma, saknar Valdi, förvirrad på framtiden, tom, tacksam för alla de fantastiska själar jag mött och alla de fantastiska minnen jag skapat. Aning kluven inför sommar och höst dock. Ska bara landa lite så kommer förmodligen resten automatiskt.

Har hunnit med att fixa ny telefon, träffa saknade vänner, springa, städa och packa ur. Imorgon blir det finbesök av Petra som kommer hit för en kort vistelse. Myyyyz.

Puss <3

Likes

Comments

Ölkubb, brännboll med skida och beerpong...

Alltså, vilket gårdag! Vädret blir bara mer och mer fantastiskt och dagarna fylls med allt fler minnen. Helt galet att hemfärd gäller om tolv dagar. Blandade känslor såklart.... försöker se till att fylla dagarna med det mesta.

Sitter för tillfället barnvakt och resten har påskmiddag. Imorgon väntar både det ena och andra. Pisthäng med Valdis säsongare, Cocorico och sist men inte minst Beach Party på Moris. Jihuuuu för det!

Puss

Likes

Comments

En dag med de bästa...

Ett aningen sent inlägg men helt fantastiskt minne med favoriterna. Kan inte förstå att denna säsong börjar gå mot sitt slut. Kommer sakna dessa individer något enormt. Är evigt tacksam att jag fått möta så fantastisk själar denna säsongen. Tacksam, tacksam, tacksam.

Puss

Likes

Comments

Instagram@sofialouise_