Toppstund uppe på berget...

Min kära, här ligger jag nedkrupen i soffan hos familjen jag är barnvakt till två kvällar i veckan. Är helt utslagen efter denna veckan och känner mig verkligen slutkörd. Snittat ca 13 h jobb varje dag sedan i söndags, men tack och lov har jag sista intensiva arbetsdagen imorgon.

Mycket tankar här nere, det kommer jag inte ifrån. Underbara människor som gör min vardag men känner ändå att nästa vägval börjar krypa sig på och känner mig aningen kluven kring det. Inser verkligen hur mycket jag älskar skid- och snowboardåkningen, men saknar den hälsosamma livsstilen som jag vanligtvis lever något enormt. Att få träna och äta hälsosamt värdesätter jag verkligen vilket inte varit lika påtagligt innan. Sen är ju frågan om man ska börja plugga till hösten, åka ner till rivieran igen och jobba på båtarna eller ha en sommar hemma. Dör förvirringsdöden, hehe.

Puss

Likes

Comments

En kväll med fina tjejer...

En lagom trött tjej ska snart krypa till kojs. Sovit mer eller mindre hela dagen efter gårdagens utmaning som innebar en öl varje timme i 24 timmar. Slutade sådär ska jag väl säga, haha. Somnade gott vid 4.30 imorse efter några tappra timmar av försök till att fullfölja utmaningen. Imorgon blir det backen och jobb, och får se om man orkar med utgång också.

Puss så länge

Likes

Comments

En dag på brädan...


Hej alla fina! Sitter vid köksbordet och dunkar lite go musik. Hade en gårdag med Emsan blev det vilket var supermysigt. Var i backen någon timma men drog oss tillbaka rätt snabbt eftersom det snöade. Satte oss på mysig restaurang och åt pizza innan vi begav oss hem till soffan för film och mys. Slutade med utgång dessutom. Idag blir det chilidill då jag har ett lätt överansträngt knä och aningen sömnbrist.

Puss

Likes

Comments

Après in the sun...

Mina fina, vilka dagar det varit här. Har varit en vecka som innefattat mycket afterski och dans. Har hunnit med jobb också plus att jag bokade in en privatlektion på bräda vilket var uuuunderbart. Ser verkligen fram emot vad denna säsongen kan ge i brädkunskap haha. Hann med en übermysig fika med Emsan idag också innan jobb. Hur underbart som helst. Imorgon vankas jobb kl 7 och efter det blir det mellomys med goa gänget.

Hoppas ni njuter!

Puss

Likes

Comments

En gårdag på Folies bord...

Sådär alla mina kära. Då kan vi checka av den kända vinbubblan. Tio glada, exalterade och nerviga säsongare gav sig på denna utmaning igår. Utmaningen går ut på att öppna en roséflaska med skidstaven i gondolliften från La Daille och hinna tömma flaskan innan man stiger av liften 6 minuter senare. Intressant, skrämmande men värdiga vinnare.

Idag har jobb stått på schemat hela dagen och imorgon vankas heeeldag i backen med de bästa.

Puss

Likes

Comments

Måndagens härligheter...

Så mina goda! En lugn start på denna veckan eftersom jag legat sjuk hela förra veckan. Fick mig en mysig morgonprommis i solen, postat något brev och en god frulle. Var i backen vid lunchtid och mötte upp hela svenska gänget. Avslutade med en varm choklad på en restaurang med Loppan innan vi drog oss hem. Har käkat lite och nu blir det nog en film i sängen.

Imorgon: THE WINE BUBBLE... haha berättar mer om det imorgon.

Kram

Likes

Comments

#1 när denna pingla räddar livet på mina förfrusna tår, #2 den mest himmelska pizzan, #3 utsikt från toppen, #4 pizzabild nr 2...


Vad hade jag gjort utan pinglan ovan? Så glad att jag har Emma vid min sida. Pysslar om och finns där. Har varit sängliggande de närmsta dygnen. Feber och svullen hals... så galet trött på detta nu, vill bli frisk så man kan leva livet. Blir vilodag imorgon med och sen får vi se hur fredagen blir.

Puss

Likes

Comments

Lite gott och blandat...

100 år sedan jag skrev sist. Har bara inte varit i rätt mode för skrivande. Ligger nedbäddad i sängen med halsont och feber. Lite lagom kul sådär når det är klarblå himmel och nysnö utanför fönstret.

Dagarna rullar på här nere. Kan verkligen inte förstå att det gått mer än 1 månad sen vi flög ner. Älskar allt här nere. De mest fantastiska människorna, skidåkningen och vädret är underbart. Blir helt upprymd av tanken. Vill bara blev av med infektionen som suttit i ett tag nu....


Puss

Likes

Comments

Ett drömmande landskap...

En mer eller mindre sängliggande sofipropp ligger nedkrupen i soffan här hos familjen jag sitter barnvakt till. Har varit tufft att kombinera jobb, pleasure och sjukdom denna veckan. Hoppas i alla fall kunna samla energi inför morgondagens festligheter. Vankas jobb 12-17 och därefter powernap, fixande, drink making, 4-rätters på Viktor's, föris hos oss, 12-slaget och ös på något av uteställena. Blir nog bra tror jag!

Natti <3

Likes

Comments

Instagram@sofialouise_