Lördagschill...

Såå, sitter på spinningcykeln och ska köra ett pass abs & armar efteråt. Blir en chill lördag idag. Grabbarna jobbar idag medan vi fick ledigt så evigt tacksam för det. Ska åka åka fixa naglarna i eftermiddag inför Monaco Yacht Show. Åker dit på måndag och sen spenderas veckan där med visningar och ståhej. Ska bli roligt tycker jag.

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Quality time...

Vilken fantastisk söndag jag haft här i Italien. Tar man sig bara lite utanför Genoa city så blommar allt runtomkring sig. Hur fantastiskt. Alla färger tittar fram, luften blir friskare och man får den där genuina känslan av Italien. Maureen och jag bestämde oss för att åka till Nervi, vilket är ett område längs med kusten. Så fantastiskt vackert och fick avnjuta en underbar lunch med denna pinglan. En själsfrände som jag är så ofantligt tacksam över att jag fått i mitt liv. Fantastiskt hur man möter människor, och vissa har man en så självklar connection med. Ofantligt tacksam för det.

Imorgon väntar en ny vecka av Sweat with Kayla så klockan ringer 05.20. Väldigt taggad måste jag säga och ser fram emot denna veckan som kommer. Ska hinna med en del grejer utanför arbetstiderna också vilket känns spännande.

Natti!

Likes

Comments

Interior dinner...

Hej på er! Nedbäddad i sängen efter en underbar onsdag här i Genoa. Började med ett svettigt pass med Demi som innefattade 30 min cardio på cykel och därefter ett benpass med Sweat With Kayla. Hur gott som helst att börja dagen på. En vanlig jobbdag som gick ovanligt fort och avslutade denna dag med middag på restaurang Giotto. Helt fantastisk middag! Imorgon är jag on watch med Tove så ingen träning då och sen är vi ju redo för helg. Hur gött!

Puss

Likes

Comments

Shopping outside Milan and exploring the coast here in Italy...

Kära ni, har precis landat i sängen efter två dagars ledighet. Helt fantastiskt och SÅ behövligt för denna lilla frök. Saknar egentid och andrum så är enormt tacksam för dessa dagar då jag bestämde mig för att hyra en bil och ge mig ut på egna äventyr. Innefattade en dag av shopping på Serravalle designer outlet utanför Milano och sen en måndag längs med kusten till Portofino. Blev även en tur till fots på krokiga italienska vägar omringad av gröna berg och doften av sensommar. Magiskt.

Imorgon väntar ett köttigt svettpass med Demi på morgonen innan vi börjar jobba. Blir en tur för ett läkarintyg också som jag behöver uppdatera för att jobba på yachter och kvällen har jag inga större planer för.

Natti gosisar

Likes

Comments

På ett lyxhotell...

Godmorgon alla solstrålar! Detta var sista kvällen på Sardinien vilket innefattade shopping för crewt. Portugal väntar för visning av båten, sen är det mot Genoa som gäller.

Stor kram

Likes

Comments

Sardinien...

Dagarna går fort här på Medelhavet. Har spenderat de senaste dagarna i Sardinen och nu bär det av mot Portugal. Fullt med visningar är det som pågår. Längtar aningen dock att landa och komma in i vanliga rutiner i Italien. Blir spännande att se hur det kommer bli.

Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Stewardesses ready to great the guests...

Mina fina, en bildbomb från fredagskvällen då vi hade gäster ombord. Hur underbar kväll som helst och snabbt gick det också. Planen var att vi skulle få vara lediga idag men en visning har dykt upp så börjar jobba nu kl 14.00. Blir Spanien imorgon vilket ska bli såååå härligt! Älskar Spanien, maten och feelingen där så håller tummar och tår att vi får lite tid över för shopping och tapas.

Puss

Likes

Comments

Mellanstopp i Gib...

Oj oj, var ska jag börja. Inte varit social här på år och dar' och ska jag vara ärlig har jag inte haft så stor lust till det. Känner dock att den känslan är borta och jag är taggad igen på färgglada bilder igen. Jihu för det!

Har varit på båten i snart 2 månader nu vilket känns galet. Mycket nytt, intensivt trots att vi inte har gäster ombord och nya människor. Roligt roligt! Älskar rivieran något otroligt. Den varma luften, solen som skiner och doften av saltvatten och grönska.

Nu: lunchrasten är slut och dags att fortsätta med arbetssysslorna


Puss

Likes

Comments

A mix of fun stuff...

År och dar' sen jag skrev något här. Dags för en liten uppdatering alltså. Det känns verkligen bättre för var dag som går. Det har tagit ett PR veckor för mig att komma in i allt och hitta min plats i gruppen av nya människor, men nu känns det verkligen toppen. Tjejen jag delar kabin med är underbar så känns fantastiskt! Fullt med nya saker dagligen och har haft en måndag som känts fantastisk. Innan säkerhetsdrillen blev det en springtur på knappt 9 km, vilket kändes grymt. Sååå glad at the moment! Love IT! Spelas grym musik k lurarna också så kan inte bli annat än bra.

Puss

Likes

Comments

Instagram@sofialouise_