Header
.

Jag kom hem för ca 2h sedan, har varit på ica maxi och ÖB ville köpa tvättkorg men hitta ingen jag gillade. Ska kolla på nätet istället.. Vart även iväg till vårdcentralen en snabbis och sedan sprang jag en sväng. Allt är kul yey.

Har fått så mycket tid för mig själv så nu mår jag jätte bra och har gjort det så fint här hemma men ska köpa lite mer inredning. Jag tycker att det är så svårt när jag väl står i affären bara, att välja liksom.

Fick ny mobil av pappa igår också, så snällt det behövde jag verkligen. Men jag ska köpa en och börja betala min telefonräkning, pappa har velat göra det men nu har jag bett själv om att få betala. Folk kan tycka att jag är dum i huvudet men tycker jag har varit dum nog att låta han betala den i så många år haha.

Jag älskar verkligen att städa, därför vill jag vara själv så mycket. Man kan inte städa för mycket och det luktar så gott och är så skönt för kropp och själ, terapi ungefär.

Morris hänger sig i min blomma hela tiden och har vält den 2 gånger, behöver tips på hur man lugnar en katt haha. Valium är nog enda lösningen, haha

Ska fortsätta lyssna på podden jag började lyssna på igår med Mia Skäringer, vet inte vad jag gjort i över 1 månad har inte kunnat slappna av och vara mig själv. Har längtat så länge efter att vara helt själv och bara skratta från hjärtat och göra det jag älskar. Man ska göra det man älskar så mycket man bara kan. <3 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har nyligen vaknat för femte gången kanske, har inte haft någon aptit sedan i fredags och sovit otroligt dåligt. Men jag mår hur bra som helst, ågren fuckar mig ibland bara!

Alltså det här med att känna sig ensam fast att man inte är ensam. En granne var på besök igår, han och jag satt ute på min framsida och pratade lite, han frågade om jag ville ha en öl men jag har druckit sååå mycket det senaste och det sa jag. Men vi pratade om att känna sig ensam då vi båda hade gjort det igår.. Det gör mig så glad att man kan prata och skoja om även det tuffa sakerna i livet. Jag kanske skriver lite osammanhängande men jag räknar heller inte med att någon läser detta direkt!

Jag har det otroligt bra måste jag säga ändå, men jag är så rädd för att säga så! Men jag är tacksam för allt jag har.

Min katt har inte kommit in idag, jag försöker vänja honom vid att kissa och bajsa ute så jag får släppa ut honom då och då för att inte riskera att få det på insidan. Men när jag skulle ropa in honom nu för kanske en timma sedan så kom han inte och jag såg honom heller inte någonstans. Så jag började leta och då hittade jag en död fågel, så då blev jag ledsen över det och tänkte att har han gjort det där ? Kan jag inte tänka mig!

Nej men så nu känner jag mig lite vissen just för att fågeln miste livet idag och det var jätte onödigt. Det var en liten gråsparv och det är ju den sötaste och mest oskyldiga fågeln som finns, så det var riktigt jävla dumt gjort om man får säga så.

Jag skall strax göra mig iordning för jobb, jag börjar 15 så jag tänkte faktiskt sminka mig. Nu hör jag kissen på dörren så ska släppa in honom och mysa lite.

Likes

Comments

Detta året har hittills varit det bästa på länge. Jag lever det liv jag vill leva och jag är jätte glad att jag står på helt egna ben.
Jag har inte gråtit sedan i Mars mer än då jag kollade på "säg att du älskar mig" vilket säger en hel del.

Jag är jordnära och det krockar med det flesta personer jag mött det senaste åren. Dom vet knappt vilka dom själva är och det kryper i hela kroppen på mig när jag ser dom.

Men livet kommer att komma ikapp er med. Hoppas ni klarar av det bara, med tanke på eran livstil och ert tänk. Aldrig träffat mer korkade människor, gör sig dummare än vad dom är.

Och ni som betett er illa, Gud ser er och karma kommer nå er💕

Likes

Comments

Kom nyligen hem ifrån Linköping! Vi åkte dig igår (fredag) för att bara hitta på något tillsammans. Jag kan inte beskriva hur och varför jag är trött på Lerum och Gråbo.. jag är väldigt trött på väldigt mycket och saker påminner om skit vart man än går, känns det som.

Men jag älskar ju mitt hem, skolan och jobbet så det är nog bara människorna. Fast älskar ju alla människor också, Aja. Det är så invecklat.

Jag satte in microslingor på Nadja när vi kom till hotellet och det tog ett par timmar, sedan köpte vi mat och åt på hotellet. Vi skulle egentligen ut men jag fick sådan ångest så jag vågade inte dricka! Mår man dåligt skall man nog inte dricka alkohol, en del tycker att det hjälper men jag tror inte på det, har aldrig slutat bra för mig.

Idag har vi shoppat hela dagen i stort sett, så fin stad! Skulle lätt kunna tänka mig att bo där, vi vill redan tillbaka men nästa gång kanske vi stannar längre och jag kanske inte är så trött! Men vad gör det man kan ligga och mysa på rummet bara.

Det var så sköööönt att komma bort!! Så underbart!

Måste skicka in missbruksarbetet igen för min lärare fick det aldrig vilket gjorde mig väldigt irriterad då jag skickade in det i väldigt god tid och dessutom under en jobbig period. Så jag var så himla nöjd men har det på min dator i huset, fixar det imorgon innan jag åker till Magnus! Vi skall göra en rolig och spännande sak.

Nu går ögonen i kors

Likes

Comments